جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء انشا«ماه»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط ASAL. با نام انشا«ماه» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 101 بازدید, 1 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع انشا«ماه»
نویسنده موضوع ASAL.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASAL.
موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,199
13,131
مدال‌ها
4
انشا در مورد : ماه🌙

▪️از کودکی عشق و علاقهٔ فراوانی به او داشتم. معشوق زیبای من، گاه هلالی‌شکل است و می‌توان از هاله آن سر خورد و گاه قرص کامل است و می‌توان بر پهنهٔ آن دراز کشید.خاک سفیدش او را به مانند مکانی که در آن زمستان ابدی رخ داده، کرده است.
آن زیبا روشنی‌بخش زمین است. شب های آن، زمین را از هراس وحشت دور می‌کند و با خود آرامش و لطافت به ارمغان می‌آورد.
آری، ماه را می‌گویم. همان نور سپیدی که بر سیاهی شب چیره است. همان کرهٔ خاکی که با لباس نورانیش به مانند مادر کنار گهوارهٔ فرزند، در کنار زمین مانده‌است و یاری‌کنندهٔ شب‌های تیرهٔ زمین است. هرچند خود نوری برای تابیدن ندارد ولی همیشه به‌دنبال روشنایی و پاکی است و مانع چیرگی تاریکی بر خود می‌شود.
ماه هم مانند انسان ها به‌دنبال پنهان کردن نیمهٔ تاریک خود است. نیمهٔ تاریکی که ترس و هراس و حسد را در صندوقچهٔ سیاه، پنهان کرده و با نورانی کردن کمالات خود، روی آن را می‌پوشاند. هر چه این نور کمتر شود، تاریکی‌ها و ظلم‌ها بیشتر می‌گردد.
انسان‌ها هم می‌توانند در زیستن و زندگانی خود از این جرم آسمانی الگو بگیرند. می‌توانند آن‌قدر کمالات و خوبی‌های خود را زیاد کنند تا مانند قرص کامل ماه پر از نور و سفیدی شوند.

موضوع نویسنده

ASAL.

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,199
13,131
مدال‌ها
4
پرده را کنار می.زنم و به ماه خیره می‌شوم، به نظرم زیباتر از ماه وجود ندارد. امشب ماه کامل است و خودنمایی می‌کند. مانند هر شب با خود می‌اندیشم که کاش روز ماه قدم می‌زدم. چشم‌هایم را می‌بندم و به رویایم فکر می‌کنم.
لباس فضانوردی پوشیده‌ام و روی ماه قدم زدن. خاک نرم ماه زبر پاهای جریان داشت. ماه زیباترین معجزه خدا بود. سفید با توده‌هایی خاکستری بود. گودالی وجود داشت که زیبایی ماه را بیشتر می‌کرد.
گاهی با خود فکر می‌کردم که ماه می‌تواند آدم را جادو کند چون زیباییش قابل انکار نیست و آدم می‌تواند در آن غرق شود. جادوی ماه آنثدر روی من اثر گذاشته که بی.دلیل منتظر شب هستم و دلم می‌خواهد شب را همیشه برای خود نگه دارم. از فکر بیرون می‍ایم و باز هم خبره به ماه می‌شوم. در افکار کودکی ماه را داماد می‌دیدم و خورشید را عروس زیرا خورشید زیباتر بود اما حال ماه برایم جذاب تر است و او عروس است که حریر لباسش را روی شب گذاشته و شب را زیبا می‌سازد.

بالا پایین