جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آموزشی اهمیت درست نویسی در نقد.

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط -پریزاد- با نام اهمیت درست نویسی در نقد. ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 504 بازدید, 8 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع اهمیت درست نویسی در نقد.
نویسنده موضوع -پریزاد-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -پریزاد-
موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,275
مدال‌ها
12
اهمیت درست نویسی
-اگر قرار است سر و کار من با نوشتن باشد، باید برای یادگیری زبان فارسی تلاش کنم.

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,275
مدال‌ها
12
-کاریکاتور را با کاریکاتور کشیدن شروع کردم و بعد از سال‌ها آزمون و خطا فهمیدم که راه را اشتباه رفته‌ام و باید از طراحی شروع می‌کردم.

-وقتی به فیلمسازی دل بستم، سعی کردم کار را از پایه شروع کنم-از فیلم های صامت، تئوری‌های مرجع و تاریخ سینما-و هنوز در حال آموختنم.

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,275
مدال‌ها
12
-در کسب و کارم هم سعی می‌‌کنم اول در مورد مسائل پایه بخوانم و بعد تصمیم گیری کنم.

-حالا که دارم روی رمانم کار و می‌کنم و توی این سایت می‌نویسم، می‌دانم که باید زبان فارسی را جدی‌تر بگیرم.

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,275
مدال‌ها
12
-مطالعه آثار داستانی در شناخت زبان موثر است اما به نظرم باید کتاب‌های آموزشی را هم کنار دست خود داشت و مدام به آن‌ها رجوع کرد.

-اکتفا کردن به چیزهایی که در مدرسه آموخته‌ایم کفایت نمی‌کند، دانشجوی فوق لیسانسی را می‌شناختم که در دو سطر، سه غلط دستوری داشت.

-کار را از اولِ اول آغاز کرده‌ام،از تعریف اسم،فعل،فاعل،قید،صفت و…

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,275
مدال‌ها
12
– نشر علم، به تازگی، ویراست جدید کتاب آموزش ویراستاری و درست نویسی دکتر حسن ذولفقاری را منتشر کرده است، متن پشت‌ جلد کتاب چنین است:

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,275
مدال‌ها
12
«کتاب آموزش کامل ویرایش فنی و زبانی بر اساس مصوبات فرهنگستان زبان و ادب فارسی است که در دو بخش تنظیم شده است: بخش اول ویرایش فنی با پنج فصل نشانه گذاری،شیوه خط فارسی(پیوسته و جدانویسی)، املای درست واژگان، آوانگاری،عدد نویسی، فرمول نویسی و سال نگاری، مستندسازی و کتاب‌آرایی است،

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,275
مدال‌ها
12
بخش دوم ویرایش ساختاری-زبانی است با یک مقدمه و دو فصل با عنوان‌های خطاهای واژگانی، تعبیری و اصطلاحی و خطاهای دستوری که از بخش هایی مانند درازنویسی،ناهماهنگی نهاد با فعل، حذف بی قرینه فعل،مجهول نابه‌جا تشکیل می‌شود. کتاب همراه با تمرین های حل‌شده و نشده است.»

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,275
مدال‌ها
12
-هر از گاهی به چند کتاب زیر هم مراجعه می‌کنم، به نظرم نکات خوبی برای آموختن دارند:

نام‌ها و نشانه‌ها در دستور زبان فارسی از احمد شاملو-نشر مروارید

اندر آداب نوشتار از جعفر مدرس صادقی-نشر مرکز

فارسی عمومی-حسن دولفقاری-نشر چشمه

موضوع نویسنده

-پریزاد-

سطح
6

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
3,814
13,275
مدال‌ها
12
-می‌نویسم، اما سعی می‌کنم وسواسم را کنار بگذارم، چون می‌دانم فرآیند یادگیری و رشد تدیجی است. به نظر شما توی همین چند جمله بالا چند تا غلط دستوری دارم؟!

بالا پایین