جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی نویسنده اورهان پاموک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کمیک توسط baran-83 با نام اورهان پاموک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 44 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کمیک
نام موضوع اورهان پاموک
نویسنده موضوع baran-83
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط baran-83
موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
انتخاب دشواری است که میان، که بابت آن ها صدها جایزه ادبی دریافت کرده است، یکی را انتخاب کنیم. اما یکی از این آثار که جایزه‌ی نوبل ادبی سال ۲۰۰۶ را برده است، «نام من سرخ» است که بی‌هیچ تعصب و سوگیری شخصی می‌توان آن را به همگان توصیه کرد. کتاب «نام من سرخ» از اورهان پارموک، از بهترین ادیبان ترکیه، که شهرتی جهانی دارد تاکنون به شصت زبان دنیا برگردانده شده است.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
شاید دلیل دیگری نیز بتوانیم برای معرفی این کتاب بیاوریم. آن هم این است که در این کتاب می‌توان رنگ و بویی از ادبیات و فرهنگ ایران زمین را مشاهده کرد. اورهان پاموک خود به این امر معترف است و در این باره از اثرپذیری خود از شاهنامه و منظومه‌ی خسرو و شیرین سخن گفته است.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
اورهان پارموک در کتاب «نام من سرخ» مقطعی از تاریخ ترکیه را در دوران امپراتوری عثمانی و همچنین نقاط تلاقی تاریخ ترکیه و ایران را روایت نموده است.
در این اثر از پارموک مفاهیم عمیق و بنیادینی مانند عشق، حسادت و خشونت و دیگر خصیصه‌های بارز زندگی انسانی به شکلی پر ظرافت بیان شده است. آفرینش دوباره‌ی داستان‌های ادبی کلاسیک، یکی از انگیزه‌های اصلی اورهان پاموک برای خلق این شاهکار بوده است. در رمان «نام من سرخ» نام‌هایی از کتب مشهور ادبیات فاخر فارسی و نیز فرهنگ اسلامی آمده است که از جمله‌ی آن‌ها می‌توان به آثار نظامی و شاهنامه‌ی فردوسی اشاره کرد.

بالا پایین