جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری اولین گفت و گوی ستاره بارسلونا پس از تمدید قرارداد

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی خارجی توسط Atilla با نام اولین گفت و گوی ستاره بارسلونا پس از تمدید قرارداد ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 117 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی خارجی
نام موضوع اولین گفت و گوی ستاره بارسلونا پس از تمدید قرارداد
نویسنده موضوع Atilla
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Atilla
موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار علوم اجتماعی و اخبار
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,529
مدال‌ها
2
1000044670.jpg
پائو کوبارسی پس از تمدید قرارداد با بارسلونا تا سال ۲۰۲۹ اولین گفتگوی خود را انجام داد.

، باشگاه بارسلونا روز پنجشنبه اعلام کرد که پائو کوبارسی، مدافع میانی ۱۸ ساله این تیم، قرارداد خود را تا ۳۰ ژوئن ۲۰۲۹ تمدید کرده است. این تمدید قرارداد پس از جلسه تمرینی امروز و با حضور والدین کوبارسی، رافا یوسته به عنوان معاون ورزشی و دکو به عنوان مدیر ورزشی بارسلونا به امضا رسید.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,529
مدال‌ها
2
کوبارسی پس از امضای قرارداد جدید اظهار داشت: "خوشحالم که قراردادم را با باشگاهی که همه چیز را به من داد تمدید کردم. چندین سال دیگر اینجا بودن برای من افتخار بزرگی است. همه چیزهایی که من از سر گذرانده‌ام تجربیات مهمی بوده است و من خیلی خوشحالم که این اتفاق افتاده است. چه از نظر شخصی و چه در زمین به من کمک زیادی کرده است. خانواده من همیشه در کنارم هستند و این برای من بسیار مهم است."

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,529
مدال‌ها
2
کوبارسی در ژانویه ۲۰۲۴ و در سن ۱۷ سالگی اولین بازی خود را برای تیم اصلی بارسلونا انجام داد و از آن زمان تاکنون در ۶۰ بازی رسمی به میدان رفته است. او که در تابستان ۲۰۱۸ از خیرونا به لاماسیا پیوست، به سرعت به یکی از ارکان اصلی خط دفاعی بارسا تبدیل شده است. این تمدید قرارداد نشان‌دهنده تعهد بارسلونا به حفظ و پرورش استعدادهای جوان است. پیش از این نیز بازیکنانی مانند پدری، گاوی و رونالد آرائوخو قراردادهای خود را با باشگاه تمدید کرده بودند.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,529
مدال‌ها
2
کوبارسی اولین بازی خود را تحت هدایت ژاوی هرناندز در ژانویه سال گذشته، در سن ۱۷ سالگی انجام داد. چند ماه بعد، بارسلونا قرارداد او را تا سال ۲۰۲۷ تمدید کرد. با توجه به اینکه قرارداد او در آن زمان تا ۲۰۲۶ اعتبار داشت، باشگاه کاتالانی تصمیم گرفت با این تمدید، زمان بیشتری برای مذاکره بر سر یک قرارداد طولانی‌مدت فراهم کند. این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که منچسترسیتی تابستان گذشته برای جذب این مدافع، پیشنهادی ارائه داده بود.

بالا پایین