جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

خبری اونداو، تعویض طلایی آلمان: نمی‌توانستم با پول فوتبال زندگی کنم و چهار صبح می‌رفتم کارخانه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی خارجی توسط kahkeshan:) با نام اونداو، تعویض طلایی آلمان: نمی‌توانستم با پول فوتبال زندگی کنم و چهار صبح می‌رفتم کارخانه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 20 بازدید, 6 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی خارجی
نام موضوع اونداو، تعویض طلایی آلمان: نمی‌توانستم با پول فوتبال زندگی کنم و چهار صبح می‌رفتم کارخانه
نویسنده موضوع kahkeshan:)
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط kahkeshan:)
موضوع نویسنده

kahkeshan:)

سطح
4

مدیر آزمایشی تالار اخبار
مدیر آزمایشی
ناظر ادبیات
ناظر تایید
کاربر ممتاز
Sep
1,173
12,777
مدال‌ها
6
مدت زیادی از زمانی که یولیان ناگلزمان، سرمربی تیم، آشکارا از او انتقاد کرد نمی‌گذرد؛ اما دنیز اونداو حالا ثابت کرده است که بازیکنی کلیدی برای آلمان در جام جهانی است.

موضوع نویسنده

سطح
4

مدیر آزمایشی تالار اخبار
مدیر آزمایشی
ناظر ادبیات
ناظر تایید
کاربر ممتاز
Sep
1,173
12,777
مدال‌ها
6
دو گل اونداو در پیروزی دراماتیک و بازگشت ۲ بر ۱ مقابل ساحل عاج، گواه دیگری بر ارزش‌های او بود که «مانشافت» را برای نخستین بار پس از قهرمانی در جام جهانی ۲۰۱۴، به مراحل حذفی مسابقات فرستاد.

موضوع نویسنده

سطح
4

مدیر آزمایشی تالار اخبار
مدیر آزمایشی
ناظر ادبیات
ناظر تایید
کاربر ممتاز
Sep
1,173
12,777
مدال‌ها
6
این مهاجم با زدن سه گل و دادن دو پاس گل، در دو حضور خود به‌عنوان بازیکن تعویضی روی پنج گل تاثیر مستقیم داشته است؛ آماری که بیشترین میزان مشارکت یک بازیکن تعویضی از جام جهانی ۱۹۶۶ به این سو است و او را در کنار روژه میلا، ستاره کامرون در جام جهانی ۱۹۹۰، قرار می‌دهد.

موضوع نویسنده

سطح
4

مدیر آزمایشی تالار اخبار
مدیر آزمایشی
ناظر ادبیات
ناظر تایید
کاربر ممتاز
Sep
1,173
12,777
مدال‌ها
6
اما جایگاه این بازیکن ۲۹ ساله در فهرست تیم ملی آلمان برای جام جهانی، پس از درگیری لفظی علنی با ناگلزمان بسیار مبهم بود؛ این اتفاق پس از آن رخ داد که او در مارس گذشته به‌عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد و در لحظات پایانی گل پیروزی‌بخش تیمش را مقابل غنا زد.

موضوع نویسنده

سطح
4

مدیر آزمایشی تالار اخبار
مدیر آزمایشی
ناظر ادبیات
ناظر تایید
کاربر ممتاز
Sep
1,173
12,777
مدال‌ها
6
اونداو آشکارا از بلندپروازی‌اش برای رسیدن به ترکیب اصلی آلمان سخن گفته بود ولی سرمربی پیشین لایپزیگ و بایرن مونیخ در پاسخ هشدار داد که او با این اظهارنظرها فشار بی‌موردی به خود وارد می‌کند.

موضوع نویسنده

سطح
4

مدیر آزمایشی تالار اخبار
مدیر آزمایشی
ناظر ادبیات
ناظر تایید
کاربر ممتاز
Sep
1,173
12,777
مدال‌ها
6
ناگلزمان گفته بود که اگر اونداو از ابتدا در ترکیب قرار می‌گرفت، نمی‌توانست گل بزند؛ هرچند بعدا فاش کرد که از این مهاجم عذرخواهی کرده است.

موضوع نویسنده

سطح
4

مدیر آزمایشی تالار اخبار
مدیر آزمایشی
ناظر ادبیات
ناظر تایید
کاربر ممتاز
Sep
1,173
12,777
مدال‌ها
6
از آن زمان، اونداو با عملکرد درخشان خود در زمین فوتبال پاسخ این حواشی را به قاطعانه‌ترین شکل ممکن داده است.
درخشش او به حدی بوده است که اکنون پس از رساندن آمار خود به ۹ گل در ۱۱ بازی ملی، گزینه‌ جدی حضور در ترکیب اصلی آلمان در جام جهانی شده است.

بالا پایین