بنام خالق قلم
عنوان دلنوشته :
ایزابل من که از دو بخش ایزابل نام یک دختری است و من که بعنوان اول شخص مفرد استفاده می شود و (مضاف و مضاف الیه هستند)
ژانر :
عاشقانه و تراژدی است که در مورد صحنه ای عاشقانه ای که در وجودش غم و غصه افکنده و هر لحظه بیداد می کند و بغض وجودی هر زمان و هر وقت دامنگیر او خواهد بود
مقدمه :
نویسنده هیچ مقدمه و دیباچه ای را باز گو نکرده است و یا شاید هم خلاصه به عنوان چکیده ای از مطلب دلنوشته است
در این خانهی وحشت قلمم را ندیده ای؟
نیست که نیست!
آه یادم آمد! در زیر انبوهی از خاک ها، دفنش کرده بودم!
تا نشود بر دست بگیرمش و درد ها را لو بدهم.
هیس...!
در این شهر، گوش شنوا و زبان چفتی نیست.
در این شهر کتاب ها هم رازشان را فریاد میکشند.
در این متن نویسنده همان چیزی را که در خاک دفن کرده را به عنوان قلم جلوه کرده همان دختری بنام ایزابل که شروع و آغازی است برای دنوشته های خود و نوسنده در اینجا از (سوم شخص مفرد «او») استفاده کرده است
و جمله ( در این شهر، گوش شنوا و زبان چفتی نیست.
در این شهر کتاب ها هم رازشان را فریاد میکشند. )
بیا این را دارد که تمام عموم از ترس توان هیچ چیز را ندارند نه می شنود و نه حرفی برای گفتن دارند چون می دانند سرنوشتشان شبیه ( کریس و ایزابل می شود ) و کتاب های این شهر راز هایی دارند برای فریاد کشیدن اما التفات نیست
انسجام :
نویسنده اسنجام خود را در برخی جمله ها رعایت کرده ولی در برخی نه مثلا بلندی و کوتاهی دلنوشته بسیار مهم است تا خواننده بتواند خوب مفاهیم را درک کند مثلا در سکانس دوازدهم ،سکانس هیجدهم و ... در حال کلی با تغییرات می تواند به بهترین دلنوشته تبدیل شود
هدف:
هدف فرعی دلنوشته نشان دهندهی فردیست بنام ایزابل که در بامداد مورد ضرب و شت ( شلاق ) و شکنجه قرار گرفته بود و بعد به دستور یک ژنرال تیر باران شده بود و هدف اصلی دلنوشته نشان دهندهی فردی است بنام کریس که گذشته را به یاد می آورد و خاطرات تلخ، او را عذاب می دهد و این روز های ماسبق به قدری زجر آور است که او را به توهم و خیال برده است
لحن و بافت :
لحن و بافت دلنوشته به صورت ادبی نوشته شده است و کمی ساده از نویسنده در خواست می شود که از آرایه های ادبی بیشتر استفاده کند تا به زیبایی نوشته انسجام بخشد
رعایت اصول نگارشی:
نویسنده به زیبایی اصول نگارشی را رعایت کرده و هیچ نوع عیب و ایرادی در نوشته هایش ندارد و به نوشته های خود استحکام و قوت بخشیده است
سخن منتقد :
با تشکر از نویسنده عزیز از خواندن دلنوشته ی خود لذت بردم منتظر ادامه دلنوشته هستیم قلمتان قوی و پایدار باشد.