جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

رمان منتشر شده ایما از pari

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آثار منتشر شده شما توسط DELVIN با نام ایما از pari ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 301 بازدید, 0 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آثار منتشر شده شما
نام موضوع ایما از pari
نویسنده موضوع DELVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVIN
ima.jpg
نام رمان: ایما(جلد اول)
نویسنده: pari @Pari
ژانر: ترسناک، تخیلی
خلاصه:
نمی‌دانم زمانی که زنگ کلیسا به صدا در می‌آید، چندین شیطانِ پنهان شده از مسیح(ع) در اعماق وجودم از ترس زوزه می‌کشند. زمانی که قطرات باران بر صورتم می‌چکند، سیاهی‌های درونم، از پاکی باران به کجا پناه می‌برند. نمی‌دانم در جنگ بر علیه خودم، کدام من پیروز و کدام‌ یک مغلوب دیگری می‌شود.
اینک ناله‌های روحم را خفه می‌کنم و مصمم‌تر از هر وقت دیگری، به سوی او می‌روم. دستانم را در دستان آتشینش می‌گذارم و همپای سردرگمی‌های ذهنم، می‌چرخم و می‌چرخم؛ تا زمانی که رقص مرا از پای در بیاورد
تکه‌ای از اثر:
احسان: نمی‌شه؛ الکی واسه خودت خیالِ خام نباف! این جلسه نریم، استاد بی برو برگرد از این ترم حذفمون می‌کنه. بعدش هم تو یه جوری اِفه میای انگار داری مهندسی می‌خونی! رشته‌ی هنر این حرف‌ها رو داره آخه؟ بعد با لحن احساسی مسخره‌ای که از خودش در می‌آورد ادامه داد: هنر سراسر شور و شوق و عشقه! وزش نسیم حیات داخل شریانه خونِ! بی‌حوصله واسه این‌که ادامه نده گفتم: باشه‌باشه، بسه.

لینک:

بالا پایین