جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [این شهر مرا با تو نمی‌خواست] اثر «حنانه زرینی کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط hananh_z با نام [این شهر مرا با تو نمی‌خواست] اثر «حنانه زرینی کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 276 بازدید, 4 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [این شهر مرا با تو نمی‌خواست] اثر «حنانه زرینی کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع hananh_z
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط hananh_z
موضوع نویسنده

hananh_z

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
156
4,241
مدال‌ها
2
نام رمان: این شهر مرا با تو نمی‌خواست!
نویسنده: حنانه زرینی
ژانر: عاشقانه، اجتماعی، تراژدی
عضو گپ نظارت(۷) S. O. W
خلاصه :گاهی شلیك یك گلوله وسط مغز یك انسان، فرو بردن چاقو درست در قلبش، حتی از پشت ضربه زدن و کشتن یک انسان یا به آتش کشیدن او منصفانه‌تر و انسانی‌تر از کشتن روح یک انسان است.
این رمان روایتی از کنار هم قرار گرفتن دو انسان کاملاً متفاوت است. که به عشقی اتشین و پرفراز نشیب می‌انجامد! دو انسان با روح‌های زخمی!
موضوع '[این شهر مرا با تو نمی‌خواست] اثر «حنانه زرینی کاربر انجمن رمان بوک»' در حال تایپ - [این شهر مرا با تو نمی‌خواست] اثر «حنانه زرینی کاربر انجمن رمان بوک»

آخرین ویرایش توسط مدیر:

pen lady

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
697
5,950
مدال‌ها
5
سلام حنا جان خسته نباشی🥰

💥اسم رمانت که یه جمله به حساب میاد بسیار زیبا و خاص است که با محتوا و ژانر تراژدی و عاشقانه ارتباط داره و کلیشه‌ای کمی رو در خود جای داده.💥

💥خلاصه‌ی زیبایی داشتی که با ژانرها اسم و محتوا و مقدمه همخوانی داره کلیشه‌ای نیست و جذابیت کافی رو برای انتخاب رمانت داره.💥

💥مقدمه بسیار زیبا و عاشقانه‌ست که من تا حالا همچین مقدمه‌ای توی هیچ رمان عاشقانه‌ای ندیدم و واقعا به دلم نشست.💥

💥ابتدای رمانت جدید و بسیار جذابه. دختری که از بی‌پولی به رئیس جوونش تماس می‌گیره و در ازای پول حاضره صیغه‌ش بشه و با اون پول برادرشوهر از قصاص شدن نجات بده شروعت جذابیت کافی رو برای ادامه‌ی خوندن داره و کلیشه‌ی کمی رو در خودش جای داده حس‌آمیزی و توصیف در ابتدا خوبه.💥

💥لحنت معیار بود دیالوگ‌ها محاوره‌ای و مونولوگ‌ها ادبی بود که به درستی رعایت شده.💥

💥حداقل شصت و پنج درصد رمانت رو مونولوگ‌ها تشکیل داده و بقیه دیالوگ‌ها که حالت استانداردشه.💥

💥زاویه دید اول شخصه که توسط دو شخصیت ساحل و رادان گفته میشه.💥

💥کشمکش‌ها عالی بود که میشه گفت بزرگ‌ترین کشمکش همین صیغه شدن دختره و طرد شدنش توسط خانواده بود.
این‌که پسره از دختره خوشش اومده یا درگیری رادان و برادر دیوونه‌ی ساحل همه‌ی این‌ها جزوه کشمکش‌های جذاب رمانت بود. کشمکش‌هات جدید و جالب بود کشمکش داخلی کمی در رمانت به چشم می‌خورد مثل حس تازه شکوفه‌ی پسره به ساحل اما کشمکش‌های خارجی که همین درگیری رادان با برادر ساحل بود که عالیه💥

💥حس‌آمیزی و توصیف حالات خوب بود اما توصیف مکان، زمان، آوا و ظاهر کاراکتر ضعیف بود.💥

💥شخصیت‌پردازی خارجی که توصیف ظاهر فرده ضعیف بود اما شخصیت‌پردازی داخلی تا حدودی به چشم می‌خورد مثل تنفر و حس انتقام دختره نسبت به رادان یا تنفر رادان به زن‌ها...💥

💥ایده پیرنگ بازه درمورد یه دختر که صیغه‌ی رئیسش میشه و بعد عاشق هم میشن اما یه معمای بزرگ باعث میشه که نظر خواننده عوض بشه اول اسم رمانته و دوم ژانر تراژدی این دو باعث شده این موضوع توی ذهن نویسنده ایجاد بشه که آیا این دو به هم می‌رسن یا نه؟
که همین باعث میشه خواننده جذب رمانت بشه و ایده‌ات رو از کلیشه خارج کنه.💥

💥ایرادات نگارشی خیلی کمی داشتی که توی یه دور خوندن میتونی رفعش کنی مثل تغیر که اشتباهه و درست تغییره
دوم ملاقت هست که صحیحش ملاقاته.💥

💥نقات ضعف‌ها:
توصیف صدا و آوا، مکان، زمان احساسات و ظاهر.
شخصیت‌پردازی💥

💥نقات قوت:
اسم رمان، ژانرها، خلاصه و مقدمه و .... 💥

عزیزم رمانت خیلی قشنگه و خیلی قشنگ ژانر اجتماعی رو نشون داده خیلی ازش لذت بردم.
به امید موفقیت بیشتر🥰

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: mojgan
موضوع نویسنده

hananh_z

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
156
4,241
مدال‌ها
2
سلام حنا جان خسته نباشی🥰

💥اسم رمانت که یه جمله به حساب میاد بسیار زیبا و خاص است که با محتوا و ژانر تراژدی و عاشقانه ارتباط داره و کلیشه‌ای کمی رو در خود جای داده.💥

💥خلاصه‌ی زیبایی داشتی که با ژانرها اسم و محتوا و مقدمه همخوانی داره کلیشه‌ای نیست و جذابیت کافی رو برای انتخاب رمانت داره.💥

💥مقدمه بسیار زیبا و عاشقانه‌ست که من تا حالا همچین مقدمه‌ای توی هیچ رمان عاشقانه‌ای ندیدم و واقعا به دلم نشست.💥

💥ابتدای رمانت جدید و بسیار جذابه. دختری که از بی‌پولی به رئیس جوونش تماس می‌گیره و در ازای پول حاضره صیغه‌ش بشه و با اون پول برادرشوهر از قصاص شدن نجات بده شروعت جذابیت کافی رو برای ادامه‌ی خوندن داره و کلیشه‌ی کمی رو در خودش جای داده حس‌آمیزی و توصیف در ابتدا خوبه.💥

💥لحنت معیار بود دیالوگ‌ها محاوره‌ای و مونولوگ‌ها ادبی بود که به درستی رعایت شده.💥

💥حداقل شصت و پنج درصد رمانت رو مونولوگ‌ها تشکیل داده و بقیه دیالوگ‌ها که حالت استانداردشه.💥

💥زاویه دید اول شخصه که توسط دو شخصیت ساحل و رادان گفته میشه.💥

💥کشمکش‌ها عالی بود که میشه گفت بزرگ‌ترین کشمکش همین صیغه شدن دختره و طرد شدنش توسط خانواده بود.
این‌که پسره از دختره خوشش اومده یا درگیری رادان و برادر دیوونه‌ی ساحل همه‌ی این‌ها جزوه کشمکش‌های جذاب رمانت بود. کشمکش‌هات جدید و جالب بود کشمکش داخلی کمی در رمانت به چشم می‌خورد مثل حس تازه شکوفه‌ی پسره به ساحل اما کشمکش‌های خارجی که همین درگیری رادان با برادر ساحل بود که عالیه💥

💥حس‌آمیزی و توصیف حالات خوب بود اما توصیف مکان، زمان، آوا و ظاهر کاراکتر ضعیف بود.💥

💥شخصیت‌پردازی خارجی که توصیف ظاهر فرده ضعیف بود اما شخصیت‌پردازی داخلی تا حدودی به چشم می‌خورد مثل تنفر و حس انتقام دختره نسبت به رادان یا تنفر رادان به زن‌ها...💥

💥ایده پیرنگ بازه درمورد یه دختر که صیغه‌ی رئیسش میشه و بعد عاشق هم میشن اما یه معمای بزرگ باعث میشه که نظر خواننده عوض بشه اول اسم رمانته و دوم ژانر تراژدی این دو باعث شده این موضوع توی ذهن نویسنده ایجاد بشه که آیا این دو به هم می‌رسن یا نه؟
که همین باعث میشه خواننده جذب رمانت بشه و ایده‌ات رو از کلیشه خارج کنه.💥

💥ایرادات نگارشی خیلی کمی داشتی که توی یه دور خوندن میتونی رفعش کنی مثل تغیر که اشتباهه و درست تغییره
دوم ملاقت هست که صحیحش ملاقاته.💥

💥نقات ضعف‌ها:
توصیف صدا و آوا، مکان، زمان احساسات و ظاهر.
شخصیت‌پردازی💥

💥نقات قوت:
اسم رمان، ژانرها، خلاصه و مقدمه و .... 💥

عزیزم رمانت خیلی قشنگه و خیلی قشنگ ژانر اجتماعی رو نشون داده خیلی ازش لذت بردم.
به امید موفقیت بیشتر🥰
سلام جانم🌹
بسیار بسیار سپاس‌گزارم از اینکه وقت با ارزشت رو گذاشتی و رمانم رو مطالعه کردی و بیشتر ممنونم بابت نظراتت مفیدت🙏
راجب نقاط ضعفم هم باید بگم که بله متاسفانه خودم هم متوجه شدم و در پارت‌های بعد سعی در جبرانش دارم... شاید چون تجربه اول‌ بنده بود خامی و بی‌تجربگیم موجب این تقص شده که در تلاشم تا رفع بشه!
باعث افتخارمه که رمانم توسط چون شمایی تحسین بشه، بسیار قوت قلب گرفتم ممنونم🌱💚

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: pen lady

pen lady

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
697
5,950
مدال‌ها
5
سلام جانم🌹
بسیار بسیار سپاس‌گزارم از اینکه وقت با ارزشت رو گذاشتی و رمانم رو مطالعه کردی و بیشتر ممنونم بابت نظراتت مفیدت🙏
راجب نقاط ضعفم هم باید بگم که بله متاسفانه خودم هم متوجه شدم و در پارت‌های بعد سعی در جبرانش دارم... شاید چون تجربه اول‌ بنده بود خامی و بی‌تجربگیم موجب این تقص شده که در تلاشم تا رفع بشه!
باعث افتخارمه که رمانم توسط چون شمایی تحسین بشه، بسیار قوت قلب گرفتم ممنونم🌱💚
خواهش میکنم عزیزم
رمان زیبا و ذهن خلاقت لایق این تعریفات بود

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: hananh_z
بالا پایین