جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء باران و یاد ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط lotous با نام باران و یاد ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 32 بازدید, 0 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع باران و یاد ها
نویسنده موضوع lotous
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط lotous
موضوع نویسنده

lotous

سطح
0

همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
فعال انجمن
May
185
498
مدال‌ها
2
**عنوان: باران و یادها**

باران، همیشه برای من نماد زندگی و نو شدن است. وقتی که قطرات باران بر روی زمین می‌افتند، گویی تمام غم‌ها و نگرانی‌ها را با خود می‌برند و زمین را تازه و شاداب می‌کنند. در این لحظات، من به یاد روزهای کودکی‌ام می‌افتم؛ روزهایی که باران برایم یک جشن بود.

یادمه وقتی باران می‌بارید، من و دوستانم با خوشحالی به کوچه‌ها می‌دویدیم و زیر باران می‌رقصیدیم. صدای خنده‌هایمان در فضا طنین‌انداز می‌شد و قطرات باران، مانند مرواریدهایی درخشان بر روی چهره‌مان می‌نشستند. آن روزها، باران برای ما فقط یک پدیده طبیعی نبود، بلکه یک فرصت برای شادی و بازی بود.

اما باران، تنها یادآور شادی‌ها نیست. گاهی اوقات، وقتی باران می‌بارد، احساس تنهایی و غم در دلم شکل می‌گیرد. در این لحظات، نشستن در کنار پنجره و تماشای باران، به من اجازه می‌دهد تا به عمق احساساتم نفوذ کنم. هر قطره باران، گویی داستانی ناگفته از زندگی را برایم روایت می‌کند؛ داستان‌هایی از عشق‌های گمشده، آرزوهای برآورده نشده و لحظات ناب.

باران همچنین یادآور تغییرات زندگی است. همان‌طور که باران زمین را شستشو می‌دهد و آن را برای رشد دوباره آماده می‌کند، زندگی نیز به ما این فرصت را می‌دهد که از نو شروع کنیم. هر بار که باران می‌بارد، من به یاد می‌آورم که هر پایان، یک آغاز جدید است و هر غمی، می‌تواند به شادی تبدیل شود.

در نهایت، باران برای من یک معلم است. او به من یاد می‌دهد که زندگی پر از نوسانات است و باید با هر شرایطی سازگار شویم. باران، با تمام زیبایی‌ها و چالش‌هایش، به من یادآوری می‌کند که زندگی، یک سفر است و باید از هر لحظه‌اش لذت ببریم.

بالا پایین