جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بازیگر | سیدارت مالهوترا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط BALLERINA با نام بازیگر | سیدارت مالهوترا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 581 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بازیگر | سیدارت مالهوترا
نویسنده موضوع BALLERINA
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BALLERINA
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,667
مدال‌ها
11
سیدارت مالهوترا در ۱۶ ژانویه ۱۹۸۵ به دنیا آمد. پدر او سونیل مالهوترا کاپیتان بازنشسته نیروی دریایی می‌باشد و مادرش خانه‌دار است. یک برادر بزرگتر از خود به نام هارشد دارد. اصلیت خانوادهٔ او مربوط به پنجاب می‌شود. او طی سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ با بازیگر آلیا بات رابطه داشت. سیدارت دوست دارد نقش مقابل دیپیکا پادوکن را بازی کند. سیدارت با بازیگرانی همچون پرینیتی چوپرا، شرادها کاپور، کاترینا کایف و آلیا بات همبازی شده‌است.
Sidharth_Malhotra_at_IIFA_awards_2014.jpg
9ajtRp0mJ0ir6SmySStkmA-001.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,667
مدال‌ها
11
زادهٔ:۱۶ ژانویهٔ ۱۹۸۵ ‏(۳۹ سال)
دهلی، هند
محل زندگی: بمبئی
ملیت: هندی
پیشه: بازیگر
سال‌های فعالیت: ۲۰۱۲–اکنون
آثار
۲۰۱۰- فیلم My Name is khan (من خان هستم) (دستیار کارگردان)

۲۰۱۲- فیلم Student of the year (دانش‌آموز سال) در نقش ابهی سینگ

۲۰۱۴- فیلم Hasee Toh Phasee (لبخند زیبای تو) در نقش نیکهیل بهارادواج

۲۰۱۴- فیلم Ek Villain (یک تبهکار) در نقش گورو دیوکار

۲۰۱۵- فیلم Brothers (برادران) در نقش مونتی فرناندز

۲۰۱۶- فیلم Kapoor & Sons (کاپور و پسران) در نقش آرجون کاپور س

۲۰۱۶- فیلم Baar Baar Dekho (بارها نگاه کن) در نقش جائی وارما

۲۰۱۷- فیلم A Gentleman (مرد با شخصیت) در نقش گوراو کاپور / ریشی پروهیت

۲۰۱۷- فیلم Ittefaq (اتفاق) در نقش ویکرام ستی

۲۰۱۸- فیلم Aiyaary (تغییر چهره) در نقش جائی باکشی

۲۰۱۹- فیلم Jabariya Jodi (زوج اجباری) در نقش آبهای سینگ

۲۰۱۹- فیلم Marjaavaan (دارم می‌میرم) در نقش راگو

۲۰۲۱- فیلم Shershaah (شیرشاه) در نقش ویکرام باترا / ویشال باترا

۲۰۲۱- فیلم Mission Majnu (عملیات مریخ)

۲۰۲۱- فیلمThank you (ممنون) (در حال فیلمبرداری)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,667
مدال‌ها
11
در 7 فوریه 2023، آنها در Jaisalmer، راجستان در یک مراسم عروسی سنتی هندو ازدواج کردند. عروسی آنها مورد توجه گسترده رسانه ها قرار گرفت و در نتیجه تصاویر رسمی عروسی آنها تا به امروز بیشترین پسندیده ترین پست اینستاگرام در هند را به خود اختصاص داد.

سیدارت در مصاحبه ای گفته است که به دلیل اینکه هیچ ارتباط خانوادگی یا دوستانه با اهالی بالیوود نداشته، اصلا فکرش را هم نمیکرده که روزی بتواند به عنوان بازیگر در بالیوود فعالیت کند.

مقاصد تفریحی مورد علاقه سیدارت، دبی، نیویورک و گوا هستند.

سیدارت از بچگی عادت به خوردن شکلات داشت و شکلات را نقطه ضعف خود می‌داند. او گفته است که می تواند وزش بیشتری بکند اما نمی تواند بدون شکلات زندگی کند !

الگوی سیدارت، شاهرخ خان است. او از شاهرخ خان بسیار تعریف کرده و گفته است که وقتی به عنوان دستیار کارگردان در فیلم اسم من خان است کار میکرده، شاهرخ خان تکنیک های مفیدی را به او یاد داده است.

سیدارت در شهر هایی همچون پاریس، میلان و نیویورک به کار مدلینگ پرداخته و با طراح فشن ایتالیایی معروف بنام Roberto Cavalli، همکاری کرده است.

سیدارت همچنین با طراحان مد همچون مانیش مالهوترا و روایت بال همکاری کرده و تصویر او روی مجلات متعددی چون Red Book، و Gladrags به چاپ رسیده است.

بازیگران مرد مورد علاقه سیدارت عبارتند از آمیتاب باچان، شاهرخ خان و هریک روشن، جرج کلوتیلد و جانی دپ

موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,667
مدال‌ها
11
بازیگران زن مورد علاقه سیدارت؛ کاجول، دیپیکا پادوکونه، کارینا کاپور و کاترینا کایف هستند.

فیلم های مورد علاقه او عبارتند از فیلم شعله، فیلم هر کسی سبک خود را دارد، فیلم محرمانه، فیلم مسیر روشن، فیلم داماد عاشق عروس را میبرد، و فیلم گاهی خوشی گاهی غم است.

همسر و روابط خصوصی سیدارت مالهوترا

سیدارت در ابتدای دوران بازیگری، با دختری سیاه پوست از آفریقای جنوبی، رابطه داشت.

شایعاتی نیز در مورد رابطه سیدارت با آلیا بات و ژاکلین فرناندز وجود داشت. با اینکه سیدارت چندین بار با آلیا بات و ژاکلین فرناندز دیده شده بود اما هیچ یک از روابط خود را بصورت رسمی تایید نکرده است.

شایعه شده بود که سیدارت با کیارا ادوانی رابطه دارد که گویا این شایعه درست از آب در آمده و در حال حاضر نیز این دو با هم در ارتباط هستند. آن ها سال گذشته به تعطیلات مالدیو نیز رفته بودند.

با اینحال قبل از این، وقتی یکی از خبرنگاران در مورد رابطه کیارا با سیدارت از کیارا سوال کرد، او چنین گفته بود:” نه من با سیدارت قرار نمیگذارم. من کاملا سینگل هستم.” او حتی از خبرنگار خواسته بود که اگر مرد مناسبی مد نظر دارد، به او بگوید!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین