جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بازیگر | علی صادقی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط شیر کاکائو با نام بازیگر | علی صادقی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 153 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بازیگر | علی صادقی
نویسنده موضوع شیر کاکائو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شیر کاکائو
موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,607
4,905
مدال‌ها
2
%DA%98%D8%B3%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%85%D8%B2%D9%87-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%82%DB%8C.jpg

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,607
4,905
مدال‌ها
2

خلاصه زندگینامه​

نام: علی عباس صادقی

تولد: آذر سال ۱۳۵۹ (۴۴ سال)

محل تولد: تهران، ایران

تحصیلات: فوق دیپلم کامپیوتر

حرفه: بازیگر

عرصه فعالیت: سینما، تلویزیون و شبکه خانگی

سال های فعالیت: ۱۳۶۹ تا کنون

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,607
4,905
مدال‌ها
2

زندگینامه​

زندگی شخصی:​

علی صادقی در آذر ماه سال ۱۳۵۹ در مرکز آموزشی و درمانی طرفه؛ بیمارستانی واقع در تهران چشم به جهان گشود. علی صادقی دومین فرزند خانواده بوده و یک خواهر کوچکتر و یک برادر بزرگتر از خودشان دارند.

پدر ایشان به شغل تراشکاری مشغول بوده و مادرشان خانه‌دار هستند.

دوران کودکی:​

علی صادقی درباره شیطنت دوران کودکی خود صحبت کرده و به بیان خاطره ای از دوران کودکی خود می پردازند:

قدیما برق برای مدت طولانی قطع می‌شد، اون موقع با پسرعموم چوب کبریت فرو میکردیم تو زنگ ها و برای اینکه نتونن چوب کبریت ها رو راحت دربیارن، چوب کبریت ها رو میشکوندیم.

هیجان انگیز ترین بخش ماجرا اونجایی بود که برقا میومد و یه محله قشنگ فستیوال بود. ما هم می‌نشستیم یه جا و بدون اینکه به روی خودمون بیاریم همهمه رو تماشا می کردیم.

اون موقع ها که کم سن و سال بودیم، کارهای دم دستی و مسخره زیادی انجام می‌دادیم و واقعا خوش بودیم.

تحصیلات:​

علی صادقی فارغ التحصیل رشته کامپیوتر بوده و تا مقطع کاردانی پیش رفته‌اند.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,607
4,905
مدال‌ها
2

زندگی هنری​

ورود به عرصه بازیگری و حضور در تلویزیون:​

علی صادقی در سال ۱۳۶۹ زمانی که ۱۰ سال بیشتر نداشتند به طور کاملاً تصادفی هنگامی که امیر سماواتی؛ تهیه کننده و کارگردان ارشد سینما و تلویزیون به مدرسه ایشان آمده بودند، برای بازی در مجموعه کودکانه آفتاب عالم تاب انتخاب شده و پس از اینکه تست بازیگری از ایشان گرفته شد، موفق شدند تا جلوی دوربین ظاهر شوند و اولین کار تلویزیونی خود را تجربه کنند.

ایشان در سال ۱۳۷۵ در سریال بهترین تابستان من نقش آفرینی کرده و این مجموعه تلویزیونی ایرانی دومین کار تلویزیونی علی صادقی محسوب میشود.

ورود به عرصه سینما:​

علی صادقی پس از اینکه در سال ۱۳۸۱ در سریال پشت کنکوری‌ها به نقش آفرینی پرداخت، در فیلم سینمایی روایت سه گانه حضور پیدا کرده و اولین کار سینمایی خود را به ثبت رسانده است.

این فیلم سینمایی که در سال ۱۳۸۲ ساخته شده است در جشنواره فجر همین سال به نمایش درآمده و همانطور که از نامش پیداست شامل سه بخش متفاوت می‌باشد که هر کدام از آنها کارگردان، نویسنده و بازیگران متفاوتی دارند.

جالب است بدانید که علی صادقی در بخش دوم این فیلم سینمایی با بازیگرانی همچون رضا داوود نژاد، حمیدرضا آذرنگ، علی جوکار و خداداد مجلسی به همکاری پرداخته و سعید سعدی تهیه کنندگی آن را به سرانجام رسانده است.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,607
4,905
مدال‌ها
2

فیلم شناسی​

علی صادقی در اکران فیلم

سینما:​

مجموعه سینمایی های علی صادقی
سالنام فیلمکارگردانتاریخ اکران
۱۴۰۰رفقای اورژانسیحسین صیدخانی
۱۳۹۸ورود و خروج ممنوعامید آقایی۱۵ آذر ۱۴۰۲
بی ریختی (فیلم کوتاه)محمد رحمتی۲۱ آبان ۱۳۹۸
زن‌ها فرشته اند ۲آرش معیریان۲۵ تیر ۱۳۹۹
۱۳۹۷ایکس لارجمحسن توکلی۵ تیر ۱۳۹۸
سلام علیکم حاج آقاحسین تبریزی
عروس بندرامیر معقولی
۱۳۹۶وای آمپولعلیرضا محمودزاده۱۳۹۷
دم‌سرخ‌هاآرش معیریان۱۰ مرداد ۱۳۹۷
داش آکلمحمدعرب۷ شهریور ۱۳۹۷
خالتورآرش معیریان۱۹ تیر ۱۳۹۶
۱۳۹۵عزیز میلیون دلاریامید نیاز۱۳۹۶
پا تو کفش من نکنمحمدحسین فرح بخش۴ مرداد ۱۳۹۶
عشقولانسمحسن ماهینی۱۸ دی ۱۳۹۶
۱۳۹۴۵۰ کیلو آلبالومانی حقیقی۲۶ اسفند ۱۳۹۴
۱۳۹۳راز خانه بهجتمحسن ربیعی
گور طلاییفرشاد ارج
۱۳۹۲عشق و مکافاتعباس خواجه وند
ازدواج مشروطمحسن ربیعی
شیر یا خطفرشاد ارج
۱۳۹۱آدم آهنیرحیم بهبودی فر۱۳۹۱
۱۳۹۰یک فراری از بگبوهاتف علیمردانی۱۳۹۰
۱۳۸۹ورود زنده هاممنوعجوادمزدآبادی۲۱ مرداد ۱۳۹۰
ورود آقایان ممنوعرامبد جوان۱۳۹۰
پیتزامخلوطحسین قاسمی جامی۱۳۸۹
سه درجه تبحمیدرضا صلاحمند۱۳۸۹
همه چی آرومهمصطفی منصوریار۲۱ تیر ۱۳۹۱
۱۳۸۸ازدواج در وقت اضافهسعید سهیلی
بعدازظهر سگی سگیمصطفی کیایی۱۴ مهر ۱۳۸۹
زمهریرعلی روئین‌تن
شیر و عسلآرش معیریان۱۳۸۹
۱۳۸۷سیازنگیابراهیم ابراهیمیان
تیغ زنعلیرضا داوودنژاد۲۲ خرداد ۱۳۸۷
حرکت اولفرهاد نجفی
زندگی شیرینقدرت‌الله صلح میرزایی۲۵ شهریور ۱۳۸۸
خاطره شب بارانیسیامک شایقی۱۳۹۶
کیش وماتجمشیدحیدریمرداد ۱۳۸۸
۱۳۸۶قاتلین پیرمرداصغرنعیمی
۱۳۸۵اگه می تونی منو بگیرشاهداحمدلو۱۳۸۵
۱۳۸۴هووعلیرضاداودنژاد۲ فروردین ۱۳۸۵
چپ دستآرش معیریان
۱۳۸۳هشت پاعلیرضاداودنژاد۱۳۸۴
۱۳۸۳پیک نیک درمیدان جنگرحیم حسینی۱۳۸۳
۱۳۸۲روایت سه‌گانهعبدالحسین برزید۱۳۸۲

تلویزیون:​

مجموعه تلویزیونی های علی صادقی
سالنام مجموعهکارگردانشبکه پخشتاریخ پخش
۱۴۰۰ – ۱۴۰۱پلاک ۱۳آرش معیریانشبکه سهپاییز ۱۴۰۰
۱۳۹۹نون خ ۳سعیدآقاخانیشبکه یکنوروز ۱۴۰۰
۱۳۹۷نون خسعید آقاخانیشبکه یکنوروز ۱۳۹۸
۱۳۹۶تعطیلات رؤیاییعلیرضا امینیشبکه دونوروز ۱۳۹۷
۱۳۹۴حالت خاصافشین اربابیشبکه نسیماز اول دی ماه ۱۳۹۴
۱۳۹۳معراجی‌هامسعود ده نمکیشبکه یکشهریور ۱۳۹۳
۱۳۹۲ما فرشته نیستیمفلورا سامشبکه پنجنوروز ۱۳۹۳
۱۳۹۱توقیفاحمد ذاکریشبکه پنجبهار ۱۳۹۱
۱۳۹۰نقطه سر خطسعید آقاخانیشبکه سهزمستان ۱۳۹۰
۱۳۹۰کسی خوابه؟سیدجواد رضویانشبکه یکبهار ۱۳۹۱
۱۳۸۹موج و صخرهمجید صالحیشبکه پنجنوروز ۱۳۹۰
خوش‌نشین‌هاسعید آقاخانیشبکه سهآبان ۱۳۸۹
۱۳۸۸زن باباسعید آقاخانیشبکه سهنوروز ۱۳۸۹
۱۳۸۷عید امسالسعید آقاخانیشبکه پنجنوروز ۱۳۸۸
بزنگاهرضا عطارانشبکه سهرمضان ۱۳۸۷
۱۳۸۶سه در چهارمجید صالحیشبکه یک
۱۳۸۵زندگی به شرط خندهمهدی مظلومیشبکه پنج
قرارگاه مسکونیسید جواد رضویانشبکه پنجنوروز ۱۳۸۶
۱۳۸۴متهم گریخترضا عطارانشبکه سهرمضان ۱۳۸۴
۱۳۸۲ – ۱۳۸۳خانه‌به‌دوشرضا عطارانشبکه سهرمضان ۱۳۸۳
۱۳۸۲کوچه اقاقیارضا عطارانشبکه پنج
۱۳۸۱پشت کنکوری‌هاپریسا بخت آورشبکه پنجرمضان ۱۳۸۱
۱۳۸۰دردسر والدینمسعود نوابیشبکه سه
۱۳۷۸پرتوهای نورسیدمحسن یوسفیشبکه یک
۱۳۷۵بهترین تابستان منعلی بهادرشبکه یک
۱۳۶۹آفتاب عالم تابامیر سماواتی و مازیار حبیبی نیاشبکه دو

شبکه خانگی:​

مجموعه شبکه خانگی علی صادقی
سالنامکارگردان
۱۴۰۱دیو و ماه‌پیشونیحسین قناعت
۱۳۹۹موچینحسین تبریزی
۱۳۹۳سیگنال موجود استمهدی مظلومی
۱۳۹۰شام ایرانیسروش صحت
۱۴۰۰برنامه شب آهنگیحامد آهنگی

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,607
4,905
مدال‌ها
2

بهترین تابستان من:​

این مجموعه توسط علی بهادر کارگردانی شده و در سال ۱۳۷۵ از شبکه یک سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش گردیده است.

مجموعه تلویزیونی بهترین تابستان من درباره یک نوجوان پرشور یزدی به نام سعید می‌باشد که بهترین تابستان زندگی‌اش را در پشت جبهه‌های جنگ سپری می‌کند، فیلمنامه این اثر توسط علیرضا اسحاقی نوشته شده و از جمله بازیگران آن می‌توان به علیرضا اسحاقی، سید جواد هاشمی، حسین خانی بیک، فاطمه طاهری، شاپور بخشایی، علی صادقی، مهدی صباغی، اسرافیل علمداری، محمد الهی و… اشاره کرد.

پشت کنکوری ها:​

علی صادقی در سال ۱۳۸۱ در مجموعه تلویزیونی پشت کنکوری‌ها نقش آفرینی کرده و کاراکتر مجید را بازی می‌کند.

این مجموعه تلویزیونی که در ژانر طنز ساخته شده است توسط پریسا بختاور کارگردانی شده و اصغر فرهادی و محمدرضا فاضلی فیلمنامه آن را نوشته‌اند.

این سریال که در رمضان سال ۱۳۸۱ در قالب ۲۵ قسمت از شبکه ۵ منتشر شد، درباره زندگی چند جوان می‌باشد که هر کدام شرایط ویژه و انگیزه‌های متفاوتی برای درس خواندن دارند، آنها سر راه یکدیگر قرار گرفته و به هم می‌پیوندند.

کوچه اقاقیا:​

کوچه اقاقیا مجموعه تلویزیونی کمدی ایرانی است که رضا عطاران به کارگردانی آن پرداخته و بازیگرانی همچون منوچهر نوذری، باقر صحرارودی، شهاب عسگری، رضا شفیعی جم، یوسف تیموری، شقایق دهقان، رضا عطاران، علی صادقی، ساقی زینتی و…به نقش آفرینی در آن پرداخته‌اند.

این فیلم که محصول سال ۱۳۸۲ است برای اولین بار در همین سال تحت عنوان ۹۰ قسمت از شبکه ۵ سیما پخش شده است.

علی صادقی در این سریال نقش شهروز را بازی کرده و داستان سریال درباره مردی سال خورده به نام نصرت خان تهرانی است که در خانه قدیمی خود زندگی می‌کند، همسر او چند سال پیش فوت کرده است اما مدتی می‌باشد که شب‌ها به خواب او می‌آید و درباره مسائل مختلف با او صحبت می‌کند، گاهی موارد مطلبی را در خواب به نصرت خان می‌گوید که باعث نگران شدن فرزندان نسبت به تندرستی پدرشان می‌شود.
نگرانی و دلشوره فرزندان نسبت به پدر باعث می‌شود تا فرزندان دور یکدیگر جمع شده و در خانه پدریشان حضور پیدا کنند، حضور آنها در کنار یکدیگر ماجراهای طنزی را رقم می‌زند که داستان فیلم روایت کننده آنها می‌باشد.

خانه به دوش:​

مجموعه تلویزیونی خانه به دوش توسط رضا عطاران کارگردانی شده و خود رضا عطاران فیلمنامه این اثر را نوشته است.

علی صادقی در این مجموعه که در ماه رمضان سال ۱۳۸۳ از شبکه ۳ سیما پخش شد با بازیگرانی همچون حمید لولایی، رضا عطاران، غلامحسین لطفی، مریم امیر جلالی، آناهیتا همتی، فلور نظری، بهنوش بختیاری به همکاری پرداخته و کاراکتر علی پسر آقا ماشالله را بازی می‌کند.

داستان این فیلم درباره جزئیات زندگی آقا ماشاءالله به نقش آفرینی حمید لولایی می‌باشد که از لحاظ مالی در شرایط بدی قرار دارد و وضعیت سختی را در زندگی‌اش تجربه می‌کند، او به شغل هندوانه فروشی مشغول بوده و برای اینکه بتواند مشکلات مالی‌اش را برطرف کند با آقای بیات به طور کاملاً اتفاقی آشنا شده و با او همکاری می‌کند اما این همکاری باعث دردسرهای زیادی برای آقا ماشالله می‌شود که داستان فیلم روایت کننده جزئیات آن است.

متهم گریخت:​

متهم گریخت یک مجموعه تلویزیونی ایرانی است که توسط رضا عطاران کارگردانی شده و سعید آقاخانی نویسندگی آن را بر عهده داشته است.

این فیلم در ماه رمضان سال ۱۳۸۴ در قالب ۲۶ قسمت از شبکه ۳ سیما پخش شده است و علی صادقی در این فیلم با بازیگرانی همچون سیروس گرجستانی، مریم امیرجلالی، رضا عطاران، سعید آقاخانی، محمود بهرامی، شهربانو موسوی، ملیکا زارعی به همکاری می‌پردازد.

علی صادقی در این مجموعه کاراکتر عباس؛ همسر معصومه را بازی کرده و داستان فیلم درباره زندگی آقا هاشم و خانواده‌اش می‌باشد که در شهرستانی نه چندان دور از تهران زندگی بسیار ساده و بی‌آلایشی دارند، آقا هاشم بنا به دلایلی ناچار می‌شود که کارش را تعطیل کرده و به همراه خانواده‌اش به تهران نقل مکان کند، همین موضوع باعث می‌شود تا او با مشکلات زیادی روبرو شود که داستان فیلم روایت کننده آنها می‌باشد.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,607
4,905
مدال‌ها
2

عکس علی صادقی در زمستان

شهرت و محبوبیت:​

علی صادقی در سال ۱۳۸۳ در مجموعه تلویزیونی ایرانی خانه به دوش نقش آفرینی کرده و با رضا عطاران به همکاری پرداخته است. جالب است بدانید که نقش آفرینی علی صادقی در این مجموعه تلویزیونی باعث شد تا ایشان به شهرت و محبوبیت زیادی دست پیدا کنند.

با اینکه حضور در مجموعه تلویزیونی خانه به دوش و همکاری با رضا عطاران شهرت و محبوبیت زیادی برای علی صادقی به همراه داشت اما چیزی که باعث شهرت دوچندان ایشان شد نقش آفرینی در مجموعه تلویزیونی متهم گریخت بود.

ایشان در این فیلم نیز با رضا عطاران به همکاری پرداخته و حاصل این همکاری اتفاقی بود که باعث شد نام علی صادقی در ذهن مردم حک شود و به هنرمندی شناخته شده بدل گردد.

خصوصیات اخلاقی​

علی صادقی درباره اخلاق و خصوصیات خود صحبت کرده و می‌گویند ایده‌آل زندگی ام این است که مزرعه‌ای در استرالیا داشته باشم و بتوانم از گاوهایی که متعلق به خودم است نگهداری کنم.

بهترین ویژگی اخلاقی من این است که هرگز دروغ نمی‌گویم و ویژگی در من که دیگران چندان از آن خوششان نمی‌آید این است که من فرد بسیار رکی هستم و حرفم را بر زبان می‌آورم و از دو رویی و ریاکاری به شدت متنفرم.

علایق​

مسافرت:​

علی صادقی درباره علاقه زیاد خود به سفر کردن صحبت کرده و می‌گوید: برای من سفر کردن همیشه لذت بخش است به همین خاطر هر زمان فرصتی ایجاد می‌شود برای رفتن به سفر استفاده می‌کنم.

داخلی یا خارجی بودن سفر اهمیت چندانی ندارد اما در ایران به شهرهای شیراز و کیش علاقه زیادی دارم.

موسیقی:​

علی صادقی به موسیقی علاقه زیادی داشته و در این باره چنین می‌گویند:
“موسیقی عشق من است، می گویم عشق چون اگر همه روزم را با موسیقی پر کنم باز هم خسته نمی‌شوم به همین خاطر می‌خواهم در آینده جدی‌تر دنبالش کنم. در زندگی ام از هیچ چیز بیشتر از موسیقی لذت نمی‌برم، دلم می خواهد اگر شرایطش پیش بیاید یک آلبوم بی کلام روانه بازار کنم تا دیگران نیز در این لذت من سهیم باشند.”
ایشان درباره علاقه خود به موسیقی بیشتر صحبت کرده و اضافه می‌کنند که از قدیم به گیتار برقی علاقه داشتم و گهگاهی برای دل خودم موزیک الکترونیکی بدون کلام می‌سازم. به خصوص از وقتی کم کارتر شدم با یکی از دوستانم در حوزه موسیقی فعالیت کردیم و حاصل تلاشمان را به وزارت ارشاد بردیم اما آنها می‌گویند چون نوازنده ندارید نمی‌توانید مجوز کنسرت داشته باشید.

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,607
4,905
مدال‌ها
2

سریال کوچه اقاقیا:​

علی صادقی در پاسخ به این سوال که در بین کارهایش کدام را بیش از همه دوست دارد می‌گوید که در بین کارهایی که تا الان بازی کرده‌ام مجموعه تلویزیونی کمدی کوچه اقاقیا را بیشتر از همه دوست دارم.

برخی ورزش ها:​

علی صادقی برخی ورزش‌ها مانند اسکی و شنا را خیلی دوست دارند و از تفریحاتی همچون اسکی، اتومبیلرانی و شنا لذت فراوانی می‌برند.

ایشان پس از اینکه درباره علاقه خود نسبت به اسکی، اتومبیلرانی و شنا صحبت کردند اضافه می‌کنند که اصلاً به ورزش بدنسازی و فوتبال علاقه ندارند و هیچگاه فوتبال تماشا نمی‌کنند.

کنسول بازی:​

علی صادقی علاقه زیادی به کتاب خواندن نداشته و در عوض علاقه زیادی به بازی با ایکس باکس و پلی استیشن دارند و جزو بهترین سرگرمی های ایشان محسوب میشود.

عکس قدیمی علی صادقی

فیلم دیدن:​

ایشان به دیدن فیلم در سبک ها و ژانر های مختلف علاقه مند بوده و عنوان کرده اند که تمام سبک ها را دوست دارند و در تمام ژانر ها فیلم تماشا می کنند اما فیلم های ژانر اکشن و کمدی بیشتر باب میل ایشان است و کشش بیشتری به آنها دارند.

کارتون:​

ایشان اضافه می کنند:

“یکی دیگه از تفریحات مورد علاقم از دوران کودکی تا همین الان، تماشا کارتون بوده است. بچه که بودیم حق انتخاب زیادی نداشتیم و از اونجایی که تنوع کارتون خیلی کم بود، هر کارتونی پخش می کردند با لذت تماشا می کردیم چون چاره دیگه ای نداشتیم اما من یادمه که وقتی بچه بودم کارتون های جزیره ناشناخته و هادی و هدی رو خیلی دوست داشتم و اینها جزو کارتون های مورد علاقه من بود.”
از دیگر کارتون های مورد علاقه ایشان در دوران کودکی میتوان به کارتون عروسکی ارگ و جیرجیر، بن و سباستین، گامبا و یونیکو اسب شاخدار اشاره کرد.

آرزو:​

علی صادقی درباره بزرگترین آرزوی خود در زندگی می‌گوید بزرگترین آرزویم این است که چه خودم چه اطرافیانم و چه تمام مردم همگی عاقبت بخیر شویم و هر ک.س بتواند در هر جایگاهی که دارد زندگی خوب و متعادلی داشته باشد، این بزرگترین آرزوی من است و دوست دارم مردم همیشه شاد باشند.

رژیم غذایی:​

علی صادقی درباره رژیم غذایی خود صحبت کرده و می‌گویند خیلی اهل توجه به غذایی که می‌خورم نیستم و همین که بدانم غذا تازه بوده و باعث مسمومیت من نمی‌شود برایم کافی است.

تیپ و ظاهر:​

علی صادقی به لباس پوشیدن خود اهمیت داده و در این باره می‌گویند:

منکر نمی‌شوم که تنوع در لباس پوشیدن را دوست ندارم یک جورایی خیلی لباس باز هستند و سبک خودم را دارم.

از اینکه در لباس پوشیدن از مد روز تبعیت کنم خوشم نمی‌آید اما به یک سری المان‌ها مثل رنگ اهمیت زیادی می‌دهم و اگر بدون کلاه باشم حس می‌کنم چیزی کم دارم یا چیزی را گم کرده‌ام.

شغل دوم:​

علی صادقی علاوه بر اینکه بازیگر بسیار موفقی است فروشگاه فروش کامپیوتر و دو سوپر مارکت نیز دارد.

او خودش به طور مستقیم در اداره آنها نقش نداشته و افراد دیگری برای ایشان کار می‌کنند.

حاشیه های زندگی علی صادقی​

نسبت با رضا صادقی:​

علی صادقی صراحتا بیان کرده اند که هیچ نسبتی با رضا صادقی؛ خواننده و ترانه نویس مطرح عرصه پاپ کشورمان ندارند و فامیلی یکسان آنها، تشابه اسمی بیش نمی باشد.

ازدواج با ملیکا زارعی:​

علی صادقی متاهل بوده و سال‌ها پیش ازدواج کرده‌اند، در بازه زمانی نسبتا طولانی خبر ازدواج ایشان با ملیکا زارعی؛ بازیگر و مجری برنامه های کودک و نوجوان که به خاله شادونه شهرت دارند، در فضای مجازی منتشر شد که به هیچ عنوان صحت ندارد.

تا مدتها گفته می‌شد که ملیکا زارعی و علی صادقی همسر یکدیگر بوده‌اند و آنطور که پیداست همکاری آنها در فیلم متهم گریخت در نقش زن و شوهر به گسترش این شایعه کمک کرده است.

علی صادقی این موضوع را در همان زمان انتشار تکذیب کرده و تا به حال هیچ عکس دو نفره ای از این دو چهره مشهور در کنار یکدیگر منتشر نشده است و همسر واقعی علی صادقی جزو چهره های مشهور نمی‌باشند.

ناگفته نماند که ملیکا زارعی در برنامه خندوانه رامبد جوان نیز به این موضوع اشاره کرده و خبری مبنی بر اینکه علی صادقی همسرشان است را به طور کامل تکذیب نمودند. خانم ملیکا زارعی تنها به برنامه خندوانه بسنده نکرده و این موضوع را در صفحه شخصی اینستاگرامشان نیز منتشر کردند و به انتشار این شایعه پایان دادند.

بالا پایین