جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بازیگر محیا دهقانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط بانوی شـــب با نام بازیگر محیا دهقانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 413 بازدید, 7 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بازیگر محیا دهقانی
نویسنده موضوع بانوی شـــب
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط بانوی شـــب
موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
529
1,366
مدال‌ها
4
محیا دهقانی از بازیگران نام آشنا و باسابقه سینما و تلویزیون کشورمان می‌باشد که با ۳۰ سال سن توانسته فیلم‌ها و سریال‌های زیادی را بازی کند .

او متولد ۲۴ دی ماه ۱۳۷۰ در تهران بوده و در رشته بازیگری تحصیل کرده است.

مدرک بازیگری خود را توسط یکی از اساتید سینمای ایران یعنی داریوش ارجمند اخذ نموده است.

Screenshot_۲۰۲۳۰۹۰۷_۰۲۲۳۱۸_Chrome.jpg

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
529
1,366
مدال‌ها
4
سوابق
محیا دهقانی اولین تجربه حرفه ای خود را در سینما با فیلم شیار ۱۴۳ به کارگردانی نرگس آبیار به دست آورده است سریال تلویزیونی قهر و آشتی نیز اولین تجربه حرفه‌ای او در تلویزیون بوده است در سریال شیار ۱۴۳ که اولین تجربه بازیگری‌اش بود توانست در کنار بازیگران شناخته شده همچون مریلا زارعی و مهران احمدی و جواد عزتی به ایفای نقش بپردازد .

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
529
1,366
مدال‌ها
4
همچنین در سریال قهر و آشتی در کنار هنرمندانی همچون سحر جعفری جوزانی و مسعود جعفری جوزانی بازی کرد .

همچنین در سریال قهر و آشتی در کنار هنرمندانی همچون سحر جعفری جوزانی و مسعود جعفری جوزانی بازی کرد .

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
529
1,366
مدال‌ها
4
بازی در فصل دوم نجلا
فصل دوم سریال نجوا نیز خانم محیا دهقانی موفق شد عنوان بازیگر نقش اصلی حضور پیدا کنند و یکی از گام های مهم در عرصه بازیگری باشد جالب است بدانید خانم دهقانی برای بازی در فیلم کوتاه باهر به کارگردانی حسن آخوندپور توانست جایزه بهترین بازیگر زن را در جشنواره فیلم های ایرانی سان فرانسیسکو به دست آورد.

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
529
1,366
مدال‌ها
4
علاقه به بازیگری محیا دهقانی

از زبان خود شخص محیا دهقانی:

_در پنج سالگی برای دوستان و حتی فامیل و اقوام تقلید شخصیت ها را انجام می دادم و علاقه به بازیگری ریشه در بچگی من داشت
از سال ۱۳۸۲ و از طریق خانواده پیگیر این حرفه شدم و متوجه شدم درون من این استعداد به بازیگری وجود دارد

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
529
1,366
مدال‌ها
4
نقش های مورد علاقه محیا دهقانی
از زبان شخص خود محیا دهقانی:

بیشتر دوست دارم نقش هایی را بازی کنم که از غالب شخصیت خودم دور باشند

خیلی علاقه دارم کاراکتری را بسازم و خلق کنم همانطور که نویسنده آن را خلق کرده است من هم وقتی بازی می کنم چیزی به آن اضافه کنم و خودم لذت ببرم

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
529
1,366
مدال‌ها
4
زندگی و خط قرمز های محیا دهقانی
از زبان خود شخص محیا دهقانی:

زندگی و خط قرمز من
زندگی برای من مثل یک رنگین کمان است و خط قرمز من خلاف جهت انسانیست بودن است ، حالا هر چیزی که می تواند زیر شاخه این موضوع باشد

موضوع نویسنده
کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
529
1,366
مدال‌ها
4
اگه از موضوع خوشتون آمده لایک کنید:)
تایپک رو لطفا ببندین، دیگه موضوع درباره محیا ارسال نمیشه
"پایان"