زندگی هنری
مکس امینی فعالیت هنری خود را از صحنه تئاتر و بعد از فارغ التحصیلی از دبیرستانی در نیویورک و واشنگتن دی سی به طور جدی شروع کرد. او پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه (UCAL) در نمایشنامه ای به نام «عشق از ماهواره» با بهروز وثوقی بازیگر اهل ایران همبازی شد.
مکس علاوه بر بازی در نمایشنامه «عشق از ماهواره» در پشت صحنه اجرا نیز فعالیت میکرد و کار نورپردازی و صدابرداری صحنه را هم انجام میداد.
مکس امینی در سال ۲۰۰۲ میلادی در سن ۲۱ سالگی اولین تور کنسرت استندآپ کمدی خود را به نام (IA Improv) برگزار کرد که به عنوان اولین تجربه برای او بسیار خوشایند بود و به مرور زمان در شهرهای مختلف مورد توجه و استقبال مخاطبان قرار گرفت
مکس تاکنون در بیش از ۵۰ فیلم و برنامه تلویزیونی از جمله NBC,s. Heroes و شو کمدی تلویزیونی Mind of Mencia که در کانال comedy Central پخش میشد حضور داشته و در فیلم Beyond paradise نیز نقش مهمی را بازی کرده است.
مکس سال ها پیش شرکتی را احداث کرده است که در آن فعالیت هایی از جمله تولید فیلم و شوهای تلویزیونی انجام میدهد و با شبکه خبری رادیویی و تلویزیونی صدای آمریکا نیز همکاری داشته است.
بازی مکس امینی:
مکس امینی علاوه بر اینکه یک کمدین سرشناس در کشور آمریکا میباشد که توانسته در اجرای استندآپ کمدی بسیار موفق باشد یک بازیگر قابل نیز میباشد. مکس تا به امروز در ۴ الی ۵ سریال آمریکایی به ایفای نقش پرداخته است که از جمله این سریال ها میتوان به سریال قهرمانان، ذهن منیکا، رئال راب و crash اشاره کرد، از مهمترین سریال هایی که در آن بازی کرده است سریال قهرمانان یا هیروز میباشد. سریال قهرمانان مجموعه تلویزیونی علمی تخیلی میباشد که به شرح زندگی انسان های عادی میپردازد، کسانی که قدرت های فرا انسانی و خارقالعاده خود را کشف میکنند و مکس امینی در این سریال به ایفای نقش heros پرداخته است.
مکس همچنین در سریالی طنز نیز ایفای نقش کرده است، او در این سریال نقش اصلی داشته و نام کاراکتری که بازی کرده است، اصلان می باشد. اصلان سریال مورد نظر ما بسیار طنز دارد و در هر قسمت از این سریال ماجراهای جالب و خندهدار برای اصلان اتفاق میافتد که سریال را بسیار جذاب و دیدنی کرده است به گونه ای مخاطب دوست دارد آن را دنبال کند.
بازی با بهروز وثوقی:
او میگوید: کار کردن با بهروز وثوقی بازیگر ایرانی برایم خیلی مهم بود. ایشان واقعاً در دنیای سرگرمی یک اسطوره است و در عین حال برای من یکی از دوست داشتنی ترین افراد روی زمین میباشد.
مصاحبه با علی کریمی:
بعد از مهاجرت علی کریمی (بازیکن بازنشسته فوتبال اهل ایران) به کانادا، مکس امینی یک مصاحبه اختصاصی با این فوتبالیست ایرانی ترتیب داد و حق پخش آن را به شبکه من و تو فروخت. علی کریمی اسطوره فوتبال ایران که این روزها به عنوان لیدر اغتشاشات در ایران شناخته میشود پس از مهاجرت به کانادا برای اولین بار با کمدین ایرانی آمریکایی مصاحبه کرد.
او درباره وضعیت ایران و اعتراضات زنان ایرانی پس از فوت مهسا امینی دختر سنندجی در تاریخ ۲۵ شهریور ۱۴۰۱ که مصادف با ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۲ میباشد و همچنین مهاجرت مهران مدیری به دبی توضیحاتی داد.
علی کریمی در مصاحبه با این کمدین ایرانی آمریکایی درباره شایعه دزدیده شدنش توسط مهران مدیری توضیح داد: شاید برای کسی باورپذیر نباشد که من تاکنون نه دیداری با آقای مهران مدیری داشتم و نه با ایشان تلفنی صحبت کردم چندین بار توسط دوستان مشترک به برنامههای ایشان دعوت شدم اما هیچ وقت این دعوت را نپذیرفتم این ماجرا اصلاً صحت نداشته که ایشان بخواهند مرا بدزدند.
خصوصیات اخلاقی مکس امینی
از ویژگیهای اخلاقی بارز مکس امینی میتوان به سرزندگی، شادابی، امید به زندگی فراوان، نگاه مثبت به مسائل و قضایا حتی در شرایط سخت و دشوار، سعی در دیدن نیمه پر لیوان در تمام مراحل و لحظه لحظه زندگی اشاره کرد. وجود هر یک از این خصوصیات به جذابیت و گیرایی وی افزوده و باعث شده است اطرافیان و طرفدارانش به عنوان شخصی که تاب آوری و سرسختی زیادی در زندگی دارد یاد کنند و او را سرلوحه و الگوی خود قرار دهند، جمله (مثبت باشید و همواره امید داشته باشید) شعار زندگی اوست و همواره این مثبت بودن و با حال خوب زندگی کردن را تبلیغ می کند.
سرزندگی:
من هیچ وقت بیحوصله نیستم و همیشه به قدری کار برای انجام دارم که حوصله ام سر نمیرود و حتی گاهی در زندگی وقت کم میآورم.
سخت کوشی:
او میگوید: فرد بسیار سخت کوشی هستم حدوداً روزی ۱۲ تا ۱۸ ساعت و ۷ روز هفته کار میکنم از بچگی باید کار میکردم و پول به دست میآوردم، همیشه در تمام طول زندگیم کارهای مختلفی از جمله رانندگی کامیون را انجام دادم و اصلاً کار را عار ندانستم و با پشتکاری که داشتم بالاخره به جایی رسیدم که توانستم زندگیم را آنطور که دوست دارم بگذرانم.
بسیار اجتماعی و اهل معاشرت:
او درباره خود می گوید که آدم بسیار رفیق باز و معاشرتی هستم و در رفاقت خیلی با معرفتم، اگر هر کسی در هر گوشه دنیا محبتی به من کرده باشد سعی میکنم آن را جبران کنم و اصلاً فراموش نمیکنم. دوستانم را بسیار دوست دارم، آنها هم من را خیلی دوست دارند و فکر میکنم این یکی از المانهای خیلی مهمی است که در زندگی باید به آن توجه کرد.
افراد به هم وابستهاند و میتوانند به همدیگر کمک کنند، این کمک کردن نه تنها به شکل کمکهای کاری، بلکه میتواند شامل کمکهای احساسی، فکری، دوستی و محبت هم بشود.
او همچنین در مصاحبه ای گفته است که عاشق غذاهای ایرانی است و همه غذاهای ایرانی را دوست دارد و از جمله غذایی که علاقه زیادی به آن دارد آبگوشت میباشد.