جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بازیگر | مکس امینی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط شیر کاکائو با نام بازیگر | مکس امینی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 263 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بازیگر | مکس امینی
نویسنده موضوع شیر کاکائو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شیر کاکائو
موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,607
4,905
مدال‌ها
2
%D9%85%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D9%84-%D8%AE%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%86.jpg

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,607
4,905
مدال‌ها
2

خلاصه زندگینامه​

متولد: ۲۰ سپتامبر ۱۹۸۱ ‏(۴۳ سال) توسان، آریزونا

عرصه فعالیت‌: استندآپ کمدی، تلویزیون، فیلم

ملیت: ایالات متحده آمریکا، ایران

سال های فعالیت: ۲۰۰۲ تا الان

ژانرها: کمدی، طنز

موضوعات: فرهنگ ایرانی، خاورمیانه

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,607
4,905
مدال‌ها
2

زندگینامه​

تحصیلات مکس امینی:​

مکث در ۸ سالگی به همراه پدر و مادرش به ایران مهاجرت کرد. او دوران ابتدایی خود را در یکی از مدارس ایران تحصیل کرده است و همین امر باعث شد که خواندن و نوشتن به زبان فارسی را کاملاً مسلط شود و زبان فارسی را به خوبی بیاموزد. خانواده مکس امینی تنها چند سال را در ایران زندگی کردند و دوباره به آمریکا بازگشتند و مکس دوباره دبیرستان را در واشنگتن دی سی گذرانده و سپس به کالیفرنیا مهاجرت کرد و در سال ۲۰۰۴ از دانشکده تئاتر کالیفرنیا فارغ التحصیل شد.
مکس امینی در اینباره در مصاحبه‌ای چنین می‌گوید: بعد از اینکه تحصیلات دبیرستانیم تمام شد قصد داشتم برای ورود به دانشگاه انتخاب رشته کرده و شاخه ای را برای ادامه تحصیل انتخاب نمایم و چیزی را بیاموزم که بعد ها بتوانم متناسب با آن، شغلی پیدا کرده و از پس هزینه های زندگی بربیایم. من دنبال رشته ای بودم که بتواند آینده شغلی ام را تضمین کند تا آینده ام را متناسب با آن برنامه ریزی کنم، در همان دوران بود که پدرم توصیه ای به من کرد و از من خواست تا علاقه ام را اولویت قرار داده و کاری را انجام دهم که قلبا به آن عشق و علاقه دارم، او معتقد بود که درس خواندن در زمینه مورد علاقه باعث خواهد شد تا زندگی ام هدر نرود و زمانم به بهترین و مفیدترین شکل سپری شود.
توصیه پدرم مسیر را برای من شفاف تر کرده و باعث شد تا راحت تر برای آینده ام تصمیم گیری کنم و دست به اقدام بزنم، خلاصه بعد از مدت ها سنجیدن شرایط مختلف تصمیم گرفتم به دانشگاه سینما و تلویزیون بروم و در زمینه بازیگری کارگردانی تحصیل کنم.
او در ادامه می‌گوید زمانی که به تحصیل در دانشگاه مشغول شدم در کلاس‌های مربوط به هنرپیشگی شرکت کردم و کار استندآپ کمدی را از همان دوران دانشجویی شروع کردم. شوهای خیلی کوچک انجام می‌دادم، تمرین می‌کردم و به این شکل کارم آغاز شد. هنوزم در کنار کارهای استندآپ کمدی فعالیت‌های هنرپیشگی انجام می‌دهم.

ازدواج​

تاکنون هیچ خبر موثقی راجع به ازدواج رسمی مکس امینی منتشر نشده است. بنا به گفته‌های خودش او تا به حال ازدواج رسمی نداشته است او چند سال است که با یک دختر ایرانی مقیم آمریکا آشنا شده و قصد زندگی با او را دارد اما خود گفته است به خاطر شرایط کاری و مسافرت‌های بی‌وقفه‌اش نتوانسته است به طور رسمی ازدواج کند. مکس امینی معتقد است که یک فرد برای ازدواج باید شرایط خاصی را داشته باشد و یک سری حداقل‌ها را فراهم کند که شرایط شغلی اش امکان فراهم کردن این حداقل ها را از او گرفته است.
مکس نظرش در مورد ازدواج را اینگونه بیان می‌کند هر ک.س چه مرد و چه زن می‌خواهد از نظر ظاهری با کسی باشد که برایش جذاب و زیبا است و من دخترهایی که اعتماد به نفس خوبی دارند را دوست دارم، زنان قوی پارتنر خیلی خوبی در زندگی هستند و احساس می‌کنم دوست دارم با کسی باشم که در کنارش چیزهای زیادی یاد بگیرم و هر دو احساس کنیم که از نظر فکری و روحی به صورت مساوی به هم کمک می‌کنیم.
او در ادامه می‌گوید: اهل هوسرانی و بازی دادن دیگران نیستم من مشتاق ثبات بلند مدت در رابطه‌ام هستم مشروط بر آنکه مشکلی برای سبک زندگیم سفرهایم و… ایجاد نکند.
مکس امینی در کنار ماشینش

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,607
4,905
مدال‌ها
2

زندگی هنری​

مکس امینی فعالیت هنری خود را از صحنه تئاتر و بعد از فارغ التحصیلی از دبیرستانی در نیویورک و واشنگتن دی سی به طور جدی شروع کرد. او پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه (UCAL) در نمایشنامه ای به نام «عشق از ماهواره» با بهروز وثوقی بازیگر اهل ایران همبازی شد.
مکس علاوه بر بازی در نمایشنامه «عشق از ماهواره» در پشت صحنه اجرا نیز فعالیت می‌کرد و کار نورپردازی و صدابرداری صحنه را هم انجام می‌داد.
مکس امینی در سال ۲۰۰۲ میلادی در سن ۲۱ سالگی اولین تور کنسرت استندآپ کمدی خود را به نام (IA Improv) برگزار کرد که به عنوان اولین تجربه برای او بسیار خوشایند بود و به مرور زمان در شهرهای مختلف مورد توجه و استقبال مخاطبان قرار گرفت
مکس تاکنون در بیش از ۵۰ فیلم و برنامه تلویزیونی از جمله NBC,s. Heroes و شو کمدی تلویزیونی Mind of Mencia که در کانال comedy Central پخش میشد حضور داشته و در فیلم Beyond paradise نیز نقش مهمی را بازی کرده است.
مکس سال ها پیش شرکتی را احداث کرده است که در آن فعالیت هایی از جمله تولید فیلم و شوهای تلویزیونی انجام می‌دهد و با شبکه خبری رادیویی و تلویزیونی صدای آمریکا نیز همکاری داشته است.

بازی مکس امینی:​

مکس امینی علاوه بر اینکه یک کمدین سرشناس در کشور آمریکا می‌باشد که توانسته در اجرای استندآپ کمدی بسیار موفق باشد یک بازیگر قابل نیز می‌باشد. مکس تا به امروز در ۴ الی ۵ سریال آمریکایی به ایفای نقش پرداخته است که از جمله این سریال ها می‌توان به سریال قهرمانان، ذهن منیکا، رئال راب و crash اشاره کرد، از مهمترین سریال هایی که در آن بازی کرده است سریال قهرمانان یا هیروز می‌باشد. سریال قهرمانان مجموعه تلویزیونی علمی تخیلی می‌باشد که به شرح زندگی انسان های عادی می‌پردازد، کسانی که قدرت های فرا انسانی و خارق‌العاده خود را کشف می‌کنند و مکس امینی در این سریال به ایفای نقش heros پرداخته است.
مکس همچنین در سریالی طنز نیز ایفای نقش کرده است، او در این سریال نقش اصلی داشته و نام کاراکتری که بازی کرده است، اصلان می باشد. اصلان سریال مورد نظر ما بسیار طنز دارد و در هر قسمت از این سریال ماجراهای جالب و خنده‌دار برای اصلان اتفاق می‌افتد که سریال را بسیار جذاب و دیدنی کرده است به گونه ای مخاطب دوست دارد آن را دنبال کند.

بازی با بهروز وثوقی:​

او می‌گوید: کار کردن با بهروز وثوقی بازیگر ایرانی برایم خیلی مهم بود. ایشان واقعاً در دنیای سرگرمی یک اسطوره است و در عین حال برای من یکی از دوست داشتنی ترین افراد روی زمین می‌باشد.
مکس امینی در کنار علی کریمی

مصاحبه با علی کریمی:​

بعد از مهاجرت علی کریمی (بازیکن بازنشسته فوتبال اهل ایران) به کانادا، مکس امینی یک مصاحبه اختصاصی با این فوتبالیست ایرانی ترتیب داد و حق پخش آن را به شبکه من و تو فروخت. علی کریمی اسطوره فوتبال ایران که این روزها به عنوان لیدر اغتشاشات در ایران شناخته می‌شود پس از مهاجرت به کانادا برای اولین بار با کمدین ایرانی آمریکایی مصاحبه کرد.
او درباره وضعیت ایران و اعتراضات زنان ایرانی پس از فوت مهسا امینی دختر سنندجی در تاریخ ۲۵ شهریور ۱۴۰۱ که مصادف با ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۲ می‌باشد و همچنین مهاجرت مهران مدیری به دبی توضیحاتی داد.
علی کریمی در مصاحبه با این کمدین ایرانی آمریکایی درباره شایعه دزدیده شدنش توسط مهران مدیری توضیح داد: شاید برای کسی باورپذیر نباشد که من تاکنون نه دیداری با آقای مهران مدیری داشتم و نه با ایشان تلفنی صحبت کردم چندین بار توسط دوستان مشترک به برنامه‌های ایشان دعوت شدم اما هیچ وقت این دعوت را نپذیرفتم این ماجرا اصلاً صحت نداشته که ایشان بخواهند مرا بدزدند.

خصوصیات اخلاقی مکس امینی​

از ویژگی‌های اخلاقی بارز مکس امینی می‌توان به سرزندگی، شادابی، امید به زندگی فراوان، نگاه مثبت به مسائل و قضایا حتی در شرایط سخت و دشوار، سعی در دیدن نیمه پر لیوان در تمام مراحل و لحظه لحظه زندگی اشاره کرد. وجود هر یک از این خصوصیات به جذابیت و گیرایی وی افزوده و باعث شده است اطرافیان و طرفدارانش به عنوان شخصی که تاب آوری و سرسختی زیادی در زندگی دارد یاد کنند و او را سرلوحه و الگوی خود قرار دهند، جمله (مثبت باشید و همواره امید داشته باشید) شعار زندگی اوست و همواره این مثبت بودن و با حال خوب زندگی کردن را تبلیغ می کند.

سرزندگی:​

من هیچ وقت بی‌حوصله نیستم و همیشه به قدری کار برای انجام دارم که حوصله ام سر نمی‌رود و حتی گاهی در زندگی وقت کم می‌آورم.

سخت کوشی:

او می‌گوید: فرد بسیار سخت کوشی هستم حدوداً روزی ۱۲ تا ۱۸ ساعت و ۷ روز هفته کار می‌کنم از بچگی باید کار می‌کردم و پول به دست می‌آوردم، همیشه در تمام طول زندگیم کارهای مختلفی از جمله رانندگی کامیون را انجام دادم و اصلاً کار را عار ندانستم و با پشتکاری که داشتم بالاخره به جایی رسیدم که توانستم زندگیم را آنطور که دوست دارم بگذرانم.

بسیار اجتماعی و اهل معاشرت:​

او درباره خود می گوید که آدم بسیار رفیق باز و معاشرتی هستم و در رفاقت خیلی با معرفتم، اگر هر کسی در هر گوشه دنیا محبتی به من کرده باشد سعی می‌کنم آن را جبران کنم و اصلاً فراموش نمی‌کنم. دوستانم را بسیار دوست دارم، آنها هم من را خیلی دوست دارند و فکر می‌کنم این یکی از المان‌های خیلی مهمی است که در زندگی باید به آن توجه کرد.
افراد به هم وابسته‌اند و می‌توانند به همدیگر کمک کنند، این کمک کردن نه تنها به شکل کمک‌های کاری، بلکه می‌تواند شامل کمک‌های احساسی، فکری، دوستی و محبت هم ‌بشود.
او همچنین در مصاحبه ای گفته است که عاشق غذاهای ایرانی است و همه غذاهای ایرانی را دوست دارد و از جمله غذایی که علاقه زیادی به آن دارد آبگوشت می‌باشد.
مکس امینی در حال اجرای استندآپ کمدین

موضوع نویسنده

شیر کاکائو

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
2,607
4,905
مدال‌ها
2

حاشیه های زندگی مکس امینی​

همواره بخشی از محاوره‌های اجتماعی و گفتگوهای دوستانه ما را شایعات یا خبرهای ساختگی تشکیل می‌دهد، پدیده شایعه کم و بیش در همه جوامع رواج دارد.
هر شایعه بی پایه، خطرناک است و تصویر غلطی از دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم به همراه دارد و این امر می‌تواند تاثیر بسیار منفی بر روی افکار مردم بگذارد که مکس امینی نیز از این قضیه مستثنا نیست.
مکس امینی در کمال خونسردی و متانت پیرامون حواشی پیش آمده درباره زندگی شخصی‌اش می‌گوید: جالب ترین شایعه ای که درباره خودم شنیدم این است که من اهل پارتی هستم و دراگ می‌زنم (مواد مخدر) و بعد از کمی مکث ادامه می‌دهد که من نه نوشیدنی می‌خورم و نه در عمرم دراگ زدم، هیچ وقت هیچ دراگی را حتی تست هم نکردم و اجازه انجام چنین کار هوایی را به خود نداده و نمیدهم.
مرحوم پدرم تاثیرگذارترین فرد در زندگی من بوده است چون در یک سن خاص کمکم کرد تا فلسفه‌های زندگی را مشخص کنم و بتوانم مسیر زندگیم را پیدا کنم.

درآمد مکس امینی:​

مکس علاوه بر اجرا و استندآپ کمدی و بازیگری که از تمام این راه‌ها کسب درآمد دارد از طریق تبلیغات در سه شبکه اجتماعی اینستاگرام، یوتیوب و توییتر نیز به کسب درآمد می‌پردازد.
درآمد او از طریق چنل یوتیوبش در ماه تقریبا ۵۰۰ دلار تا ۷۰۰ دلار می‌باشد که این عدد در سال به بیش از ۷۰۰۰ دلار می‌رسد و نکته قابل توجه این است که می‌توان صراحتا گفت او پردرآمدترین یوتیوبر های ایران نیز محسوب می‌شود. اینکه مکس امینی از سایر شبکه‌های اجتماعی چه درآمدی دارد کاملاً مشخص نیست اما می‌توان گفت که از تمام موارد فوق درآمد قابل توجهی دارد.

مصاحبه با مکس امینی​

اجرای استندآپ کمدی به زبان فارسی در آلمان:​

او می‌گوید ۹۹ درصد شوهای من به زبان انگلیسی اجرا می‌شود و تنها جایی که من به زبان فارسی استندآپ کمدی اجرا کردم کشور آلمان بود و دلیل اجرای من به زبان فارسی به خاطر این بود که بیشتر مردم آلمان انگلیسی بلد نیستند و من نیز چون زبان آلمانی بلد نیستم استندآپ کمدی را به زبان فارسی اجرا کردم.

دومین تجربه من از اجرای استندآپ کمدی به زبان فارسی در کشور ترکیه بود، من بعد از چندین سال توانستم به ترکیه سفر کنم و در آنجا نیز استندآپ کمدی را به زبان فارسی اجرا کردم و عاشق این هستم که استندآپ کمدی در ایران پیشرفت داشته باشد و ایران خواستگاه بهترین استند آپ کمدی‌ها باشد و ادامه می‌دهد شخص خاصی در نظرم نیست که معرفی کنم ولی کارشان را دوست دارم و می‌خواهم استندآپ کمدی هم در ایران به روش درست انجام شود تا افرادی که علاقه دارند تشویق شوند و به سمت اجرای استندآپ کمدی حرکت کنند.

سبک اجرای مکس امینی:​

کمدی من بیشتر بر اساس مشاهداتم است بیشتر بداهه می‌گویم و از طریق برقراری ارتباط متقابل با تماشاچیان به بیان مسائل مربوط به رفتارها و تعاملات اجتماعی می‌پردازم. سبک کمدی من فراتر از مطالب از پیش آماده است در کل سبک من در لحظه و در موقعیتی که قرار گرفتم تعریف می‌شود. او ادامه می‌دهد تمام لحظاتی که روی صحنه هستم و برنامه اجرا می‌کنم جذاب‌ترین و بهترین لحظه‌های کار من است به خاطر همان لحظات است که تمام سختی‌ها را تحمل می‌کنم و با اینکه شغل استند آپ کمدی برای من تنها بخش کوچکی از زندگیم می‌باشد اما برخلاف آنچه که به نظر می‌آید باید تمام تایم باقیمانده از زندگیم را نیز وقف آن کنم به نوعی می‌توان گفت که در تمام لحظات زندگیم به شغلم می‌اندیشم و همواره بخشی از ذهنم درگیر آن است و حالت های مختلف روی صحنه را تجسم می کنم.
مکس امینی در مهمانی

آروزهای مکس امینی:​

دوست دارم الگو باشم، دوست دارم الهام بخش باشم، همچنین دوست دارم سرلوحه خوبی برای بچه‌هایی که در رشته‌های مختلف زحمت می‌کشند باشم، دوست دارم همه به آرزوهایشان برسند، کلاً دوست دارم باعث خوشحالی مردم بشوم و اگر کسی روزهای سخت توأم با گرفتاری دارد به تماشای برنامه‌های من بیاید و حالش بهتر شود.

مکس امینی و حمایت پدر و مادرش:​

پدرم خیلی حس کمدی خوبی داشت و طنازی زیادی در وجودش نهادینه شده بود، او در مهمانی‌ها و جمع‌های دوستانه همیشه خوش صحبت‌ترین آن جمع به شمار می‌رفت و به راحتی می‌توانست مجلس را به سمتی که دوست دارد هدایت کند. مادرم هم انسان بسیار دوست داشتنی بود و همیشه تشویقم می‌کرد که با همه خوب باشیم و به همکاران عشق بورزیم، این خصوصیات و حرف‌های مادرم هم در این مسیر به من خیلی کمک کرده است.

آرزوی مکس امینی:​

آرزویم این است که وقتی دارم از دنیا می‌روم احساس کنم بهترین خودم بوده ام و تا جایی که توان داشته ام زحمت کشیده ام و به بهترین نحو از وقت خودم استفاده کرده‌ام و توانستم فردی باشم که در این دنیا تاثیری گذاشته است و به درد این دنیا و مردم خورده است.

علاقه اش به اجرا:​

مکس امینی طی مصاحبه‌ای از علاقه اش به اجرا می‌گوید: من از کودکی شوخ طبع بودم، همیشه با دوستانم در مدرسه شوخی می‌کردم و بسیار شر و شور بودم و سعی می‌کردم همه را بخندانم یعنی بچه‌های کلاس، تماشاچی من بودند و من برایشان اجرا می‌کردم. این عشق به شنونده و مخاطب از همان موقع در ذات من وجود داشت و در من شکل گرفت. بهترین دوست و همراه در زندگی، خودم هستم، اینکه می‌گویم عین حقیقت است چون در بدترین شرایط خود را دلداری دادم و با خودم صحبت می‌کنم.

مسیر زندگی:​

او درباره مسیر زندگی اش صحبت کرده و می‌گوید که زندگی اش گاهی اوقات بسیار سخت و طاقت فرسا بوده است، مثلاً شرکتی که سال‌ها برایش زحمت کشیده و به آن وسعت بخشیده بوده با عاقبت چندان خوشایندی روبرو نشده و کارها طبق برنامه ریزی اش پیش نرفته است. او می گوید که مانند تمام مردم در لحظات مختلفی از زندگی اش تحت فشار و سختی بوده است و تنها دلیل موفقیتش در سخت‌ترین شرایط این بوده که امیدش را حفظ کرده است و با امید به اینکه مشکلات حل خواهند شد مثبت فکر کرده و به پیش رفته است.

بالا پایین