جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بازیگر | میلاد کی مرام

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط Hilda; با نام بازیگر | میلاد کی مرام ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 329 بازدید, 5 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بازیگر | میلاد کی مرام
نویسنده موضوع Hilda;
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Hilda;
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,284
مدال‌ها
10
استایل شیک میلاد کی مرام

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,284
مدال‌ها
10
میلاد کی مرام متولد 4 اردیبهشت 1364 در تبریز ، بازیگر سینما و تلویزیون است
فارغ التحصیل فوق دیپلم الکترونیک می باشد و از شاگردان مسعود کیمیایی و عضو باشگاه والیبال هنرمندان است که از سرایداری به بازیگری رسیده است

تاریخ تولد او در شناسنامه 1365 می باشد

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,284
مدال‌ها
10

شروع از فوتبال پایه​

از بچکی در لحظه زندگی می کردم و بر اساس اهداف کوتاه مدت که مرا به لذت می رساند تصمیم گرفتم آن زمان وارد فوتبال شوم
9 سالگی تا 13 در تیم های پایه فوتبال ملوان بودم و با مازیار زارع ، جلال حسینی و علیرضا رمضانی هم تیمی بودیم تا اینکه مصدوم شدم و فوتبال را کنار گذاشتم
شک نکنید اگر در فوتبال می ماندم الان یکی از لژیونرهای ایران بودم و در تیم های بزرگ اروپایی توپ می زدم

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,284
مدال‌ها
10

از تئاتر تا کلاس بازیگری​

بعد از فوتبال دنبال علاقه خود در تئاتر رفت و در 16 سالگی با نمایش شب نشینی در جهنم جایزه بهترین بازیگر تئاتر منطقه ای فجر را گرفت
بعد از آن به تهران رفت و در کلاس های بازیگری مسعود کیمیایی شاگرد اول شد تا اینکه سال 1385 در 21 سالگی دستیار کارگردان در فیلم رئیس کیمیایی شد

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,284
مدال‌ها
10

آدم مغروری نیستم​

من آدم مغروری نیستم ، اگر کسی را اذیت کنم حتما می روم و از دلش در می آورم و تمام تلاشم همیشه این است که یک موقع کسی را ناراحت نکنم

(بگردمممممم)

بالا پایین