جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بازیگر | هدیه بازوند

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ALVIN با نام بازیگر | هدیه بازوند ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 214 بازدید, 5 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بازیگر | هدیه بازوند
نویسنده موضوع ALVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ALVIN
موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,754
3,289
مدال‌ها
7
هدیه بازوند هنرپیشه ایرانی در تاریخ ۲۷ مرداد ماه سال ۱۳۶۶ در بندر عباس زاده شده است، و اصالتا کرمانشاهی است. هدیه بازوندفارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی معماری می باشد.

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,754
3,289
مدال‌ها
7
هدیه بازوند از بازیگران تئاتر بوده و چند اثر نمایشی در کارنامه بازیگری خویش دارد و از هنرجویان استاد امین تارخ و همچنين مؤسسه نقش اول می باشد.
هدیه بازوند در سال 1397 توانست با مجموعه تلویزیونی« هشتگ خاله سوسکه» به کارگردانی محمد مسلمی نخستین بار جلوی دوربین رفت.

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,754
3,289
مدال‌ها
7
این هنرپیشه جوان در فیلم سینمایی "آنجا همان ساعت" به کارگردانی آقای سیروس الوند هم حضور داشته و تجربه خوب و مفیدی را در کنار سیروس الوند و ماهور الوند گذرانده است.
هدیه بازوند در در سریال نون. خ در نقش روژان خانزاده بازي نموده است که بازي در این مجموعه سبب شهرت او شد.

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,754
3,289
مدال‌ها
7
سریال نون. خ که پخش شد تعدادی از کرد زبانان مهربان و نازنین انتقاد کردند و گفتند که لهجه ما کردی نیست. مـا به خاطر پخش سراسری نمی توانستیم کردی صحبت کنیم ، و مجبور بودیم با لهجه صحبت کنیم که انگار یک کرد زبان می خواهد پارسی حرف بزند.

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,754
3,289
مدال‌ها
7
هدیه بازوند در مورد فرهنگ غنی مردم کرد می گوید:« کُرد زبان ها فرهنگ بسیار غنی و اصیلی دارد که بنظر من سریال نون خ توانست فقظ قسمتی از این فرهنگ را به نمایش بگذارد. کرد ها حتی بسیار مهربان تر از آن هستند که در این مجموعه می بینید، ولی به خاطر ماهیت طنز آن داستان های اغراق‌امیز جالبی دارند.»

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,754
3,289
مدال‌ها
7
به کتاب خواندن علاقه زيادي دارم و غالبا اوقات فراغتم را کتاب می خوانم، معمولاً وقتم رو در منزل می گذرانم و زیاد اهل تفریح خارج از خانه نیستم. احترام زیادی برای ادم ها قائلم و دوستشون دارم ولی به شدت مخالف سرک کشیدن در زندگی شخصی هستم، به نظرم اطلاعات زندگی شخصی باید محفوظ بماند اصلاً تمایلی به صحبت کردن راجب زندگی خود ندارم.

بالا پایین