هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود.
https://t.me/iromanbook
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
** دوستان عزیز، این حال دل یک نویسندهی آماتور است. محتوای این تاپیک، بیهوده و مزخرف و مضحک میباشد. پیشنهاد به نخواندن میکنم تا تفکرات اشتباهی درباره بنده نفرمایید. با ارادت **
با صدای بلند میخوانم: به نام پروردگار لوح و قلم!
جوهر زندگیام پخش میشود این روزها. دستانم موقع خطاطی وقایع آیندهام، میلرزند. انگار هراسی عجیب پیدا کردهام از تلاش کردن!
حالم خوب نیست. هیچ مشکلی در زندگی ندارم نه جسمی، نه مادی. فقط روحم خیلی بیدلیل نابود شده است. حس کسی را دارم که در بیابانی بی آب و علف رهایش کردهاند و میگویند زندگی کن!
سنگینی چیزی را روی قفسه سینِهام حس میکنم.