جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه با من حرف بزن

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط ترنج با نام با من حرف بزن ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 207 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع با من حرف بزن
نویسنده موضوع ترنج
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ترنج
موضوع نویسنده

ترنج

سطح
4

°•| نَستوه |•°
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Apr
2,187
19,431
مدال‌ها
5
** دوستان عزیز، این حال دل یک نویسنده‌ی آماتور است. محتوای این تاپیک، بیهوده و مزخرف و مضحک می‌باشد. پیشنهاد به نخواندن می‌کنم تا تفکرات اشتباهی درباره بنده نفرمایید. با ارادت **

موضوع نویسنده

ترنج

سطح
4

°•| نَستوه |•°
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Apr
2,187
19,431
مدال‌ها
5
با صدای بلند می‌خوانم: به نام پروردگار لوح و قلم!
جوهر زندگی‌ام پخش می‌شود این روزها. دستانم موقع خطاطی وقایع آینده‌ام، می‌لرزند. انگار هراسی عجیب پیدا کرده‌ام از تلاش کردن!

موضوع نویسنده

ترنج

سطح
4

°•| نَستوه |•°
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Apr
2,187
19,431
مدال‌ها
5
حالم خوب نیست. هیچ مشکلی در زندگی ندارم نه جسمی، نه مادی. فقط روحم خیلی بی‌دلیل نابود شده است. حس کسی را دارم که در بیابانی بی آب و علف رهایش کرده‌اند و می‌گویند زندگی کن!
سنگینی چیزی را روی قفسه سینِه‌ام حس می‌کنم.

بالا پایین