جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی بدترین پایانی که تا حالا خوندید

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط PardisHP با نام بدترین پایانی که تا حالا خوندید ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 846 بازدید, 35 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع بدترین پایانی که تا حالا خوندید
نویسنده موضوع PardisHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط سلین
موضوع نویسنده

PardisHP

سطح
6

𝓣𝓲𝓻𝓮𝓭
نویسنده حرفه‌ای
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Apr
2,823
23,786
مدال‌ها
8
خودم یادم نیست ولی زیاد حالم گرفته شده

آرام

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
748
4,609
مدال‌ها
6
مرگ دو تا عاشقی که بعد از کلی تلاش به هم رسیدن اما به دلیل بیماری سرطان در کنار هم از دنیا رفتن😔

کاربر ممتاز انجمن
کاربر ممتاز
Feb
344
1,010
مدال‌ها
3
کسایی که انتظار نداشتم مردن و دختر بدون اینکه حتی بیشتر وقتشو با پسره بگذرونه عاشقشه. دیگه نمیدونم چه سریه اخه کلا چهار یا پنج بار همو دیدن و اینقدر دختره شیفتش شد اما اونی که دلم میخواست با دختره ازدواج کنه خیلی همو میشناختن اما دختره باز اون پسره رو میخواست. واقعیت اصلا تو کتم نمیرفت که بیخود و بی جهت عاشقش بشه.اونم تو یه اتفاق یهویی بهم ابراز علاقه کردن.😳😳
آقا مگه داریم حداقل یکم کلکل و ناز و عشوه بدون هیچی دختره گفت من همیشه بهت فکر میکردم و دوستت داشتم.🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

- گیتی -

سطح
7

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
May
2,574
37,097
مدال‌ها
14
خودم یادم نیست ولی زیاد حالم گرفته شده
پایان رو باز گذاشته بود
من صدتا پایان براش تو ذهنم ساختم و متاسفانه هنوز درگیرشم و باز میسازم:rolleyes:

زیبا سنم

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
1,493
5,083
مدال‌ها
1
توی رمانه خانوم دزدی که ماه شد.
دختره سرتان گرفتو مرد. کلی گریه کردم واسش.
اهنگ فیلمه ستایش ۳ رو میزارمو اخرای رمان می خونم و گریه میکنم. کلا انگار اهنگه رو واسه اون دختره نوشتن. ولی خوب به عنوان یه رمانه غمگین عالی بود.

بالا پایین