جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی برانگیخته شدن احساسات و بوجود آمدن یک جنایت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کمیک توسط baran-83 با نام برانگیخته شدن احساسات و بوجود آمدن یک جنایت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 35 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کمیک
نام موضوع برانگیخته شدن احساسات و بوجود آمدن یک جنایت
نویسنده موضوع baran-83
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط baran-83
موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
این داستان کوتاه جنایی در مورد قتل یک پسر جوان در یکی از پارک‌های تهران است.
پسر جوانی با کلانتری محل تماس گرفت و از نحوه به قتل رسیدن دوستش در داخل پارک گزارش داد؛ بلافاصله تیمی از ماموران جنایی به محل حادثه اعزام شدند.
پس از رسیدن ماموران به محل وقوع قتل و بررسی‌های اولیه مشخص شد که مقتول جوان ۲۶ ساله‌ای است که بر اثر درگیری و اصابت ضربات متعدد چاقو به پهلو و قلبش جان خود را از دست داده است.
دوست مقتول، همان فردی که با تماس تلفنی به کلانتری موضوع را اطلاع داده بود، درباره جزئیات این حادثه به ماموران این چنین گفت: همراه سه نفر دیگر از دوستانم با ماشین در حال گذر از کنار پارک بودیم که رضا از من خواست که کنار پارک توقف کنم تا برای استفاده از سرویس بهداشتی پارک به آنجا برود. رضا از ماشین پیاده شد و من با دوستان دیگر داخل ماشین منتظرش نشستیم.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
بعد از چند دقیقه صدای درگیری در پارک آشفته‌مان کرد؛ از ماشین پیاده شدیم و دوان دوان به پارک رفتیم. تا به آنجا رسیدیم دیدیم که بدن بی جان رضا بر روی زمین افتاده است.
پس از تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع قتل عمد بازپرس دادسرای جنایی تهران در محل وقوع حادثه حضور یافت و دستور بازداشت دوستان مقتول و بررسی‌های بیشتر را صادر کرد.

بالا پایین