جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

معرفی کتاب برای مریم نویسنده: مائده فلاح

• نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط ♡Nadieh♡ با نام برای مریم نویسنده: مائده فلاح ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 607 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع برای مریم نویسنده: مائده فلاح
نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡Nadieh♡
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
118730.jpg

انتشارات صدای معاصر منتشر کرد:
مائده فلاح متولد ۱۳۶۴ شهرستان لاهیجان است. سال ۱۳۹۲ اولین رمانش را نوشت و تا امروز پنج رمان از ایشان منتشر شده است. دو رمان «با سنگ ها آواز می خوانم» و «کنار نرگس ها جاماندی» از انتشارات صدای معاصر منتشر شده اند؛ که با استقبال خوبی از طرف مخاطبین رو به رو شدند. برای مریم ششمین اثر چاپی اوست که از نشر صدای معاصر به چاپ رسیده است.

آخرین نامه ای رو که بهم دادی از حفظم: کلمه به کلمه ش رو، چه کلمات عجیب و غریبی نوشته بودی! هر وقت می خونم مثل اینه که خود تو جلوم وایستادی و بهم میگی: «این با هم بودن، این فامیلی، دیگر به لعنت خدا هم نمی ارزد پسر خاله!» من مطمئنم می دونستی چه غربتی پشت اون کلمات خوابیده که نوشتیش، می دونستی به محض خوندنش زیر هر سقفی که باشم، آوار می شه روی سوم. من همون موقع فهمیدم قراره چه تصمیمی بگیری و نیتت جداییه! اما اجازه دادم بقیه دست دست کنن تا بهم بگن.

ناراحت بودم، عصبانی شدم، بد و بیراه گفتم، چون دلم می خواست تحت هر شرایطی بهم وفادار باشی و پام وایسی. شوکه بودم که این طوری نبودی! اما الان نه، الان می خوام که فراموش بشم، این روزها شدم آدمی که همه کار می کنه تا کار اصلیش رو نکنه؛ از تمام کردن و پایان دادن وحشت دارم، اما عقلم می گه کار درستیه! مخصوصا الان که به این یقین رسیدم تو هنوز نتونستی دنیای احساسی و عاطفی خودت رو از من خالی کنی و تموم زندگیت گره خورده به اون یکی دو ماه!

Screenshot_۲۰۲۲۰۳۲۵-۰۲۰۶۲۸_Chrome.jpg

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Sars.ha
بالا پایین