جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

غیرپارسی برترین نویسندگان در «ادبیات ژاپنی»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته ادبیات غیر پارسی توسط Me~ با نام برترین نویسندگان در «ادبیات ژاپنی» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 398 بازدید, 18 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته ادبیات غیر پارسی
نام موضوع برترین نویسندگان در «ادبیات ژاپنی»
نویسنده موضوع Me~
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Me~
موضوع نویسنده

Me~

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,385
14,371
مدال‌ها
4
قسمتی از کتاب نویسنده:

هر زمان که از خواب بیدار می شوم، آن حس گمشده و امید شورانگیز را جست و جو می کنم که حقیقتی است بدون تردید و نه آگاهی از عدم. هنگامی که متقاعد می شوم دیگر آن را نخواهم یافت، تلاش می کنم تا در خواب دوم خود سقوط کنم: خواب، خواب، جهان عدم؛ اما امروز صبح، آزار این زهر کشنده در من نمی گذارد تا دوباره در خواب غرق شوم. هراس چنان نهیب می زند که مرا در کام خود می بلعد. دست کم یک ساعت تا طلوع خورشید مانده است؛ تا آن وقت نمی توان گفت که امروز چگونه روزی خواهد بود. چیزی نمی دانم... مانند جنین در رحم مادر. از کتاب «گریه ی آرام»

موضوع نویسنده

Me~

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,385
14,371
مدال‌ها
4
ناتسومه سوسه‌کی

«سوسه‌کی» در سراسر ژاپن از محبوبیت کم نظیری برخوردار است؛ مخاطبین ژاپنی دهه ها است که آثار او را با عشق و علاقه مطالعه می کنند و حتی شاید «سوسه‌کی» را برجسته تر از نویسندگان تاریخ ساز «ادبیات ژاپن»، همچون «کاواباتا» و یا «اوئه» در نظر می گیرند.

خلاقانه ترین اثر «سوسه‌کی»، کتاب «من یک گربه هستم»، اثری طنزآمیز، گزنده و هوشمندانه است که جنبه های متظاهرانه ی طبقه ی متوسط جامعه ی ژاپن در آستانه ی ورود به قرن بیستم را با ظرافت های کلامیِ به یاد ماندنی مورد انتقاد قرار می دهد. تمام داستان از نقطه نظر گربه ای خانگی روایت می شود که حرف ها و کارهای صاحبش در اغلب اوقات، حسی از تعجب و تمسخر را در او برمی انگیزد.

موضوع نویسنده

Me~

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,385
14,371
مدال‌ها
4
قسمتی از کتاب نویسنده:

سه روز بعد، او در دفتر خاطراتش نوشت: «شب گذشته، خواب دیدم که فردی یکی از نقاشی های آبرنگ مرا که بی ارزش می دانستم و آن را به کناری انداخته بودم، برداشته است. این شخص در رویای من نقاشی را در قابی باشکوه گذاشته و آن را بر سر دری آویخته بود. هنگامی که به اثرِ قاب شده ام خیره نگاه می کردم، دریافتم که یکباره به هنرمندی واقعی تبدیل شده ام. احساس بسیار دلپذیری داشتم. روزهای متمادی به این اثرم خیره نگاه می کردم و خوشحال بودم از این که این نقاشی یک شاهکار است. سپیده دمید و من بیدار شدم. در نور خورشید صبحگاهی بار دیگر آشکار شد که تابلو به همان فلاکت زمانی است که آن را کشیده بودم.» به نظر می رسد که ارباب حتی در رویاهایش نیز افسوس آثار آبرنگش را می خورد. از کتاب «من یک گربه هستم»

موضوع نویسنده

Me~

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,385
14,371
مدال‌ها
4
ماتسوئو باشو

«باشو»، شاعر جریان ساز و افسانه ایِ «عصر اِدو» بود که در هایکوهای خود، طبیعتِ همیشه در حال تغییرِ پیرامونش را به هنرمندانه ترین شکل به تصویر می کشید. جهان و زمانه ی «باشو» اکنون دیگر وجود ندارد و همین نکته باعث می شود هایکوهای استادانه ی او در دنیای امروزی، ضروری تر و آموزنده تر جلوه کنند.

موضوع نویسنده

Me~

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,385
14,371
مدال‌ها
4
قسمتی از کتاب نویسنده:

اثر ماندگار «باشو»، کتاب «مسیر باریک به ژرفای شمال»، گونه ای از سفرنامه است که حال و هوای فصل های متغیر و چشم اندازهای طبیعی ژاپن در «دوره ی اِدو» را با زیبایی، خِرد و شکوهی بی همتا برای مخاطبین نقش می کند.

ماه، بس خالص و پاک / راهبی سرگردان حملش می کند / در میان شن زار از اشعار «باشو»

موضوع نویسنده

Me~

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,385
14,371
مدال‌ها
4
موراساکی شیکیبو

با این که قالب «رمان» در دنیای غرب، در حدود سیصد سال پیش و با انتشار کتاب «رابینسون کروزوئه» پا به عرصه ی وجود گذاشت، اما به اعتقاد بسیاری از کارشناسان، اولین رمان تاریخ توسط بانویی ژاپنی خلق شد. «شیکیبو» ندیمه ای در دربار امپراطور ژاپن در اوایل قرن یازدهم میلادی بود. با این که رسم بر این بود زنان در آن دوره از سواد خواندن و نوشتن محروم باشند، جایگاه «شیکیبو» در دربار باعث شد او این مهارت را یاد بگیرد و از آن برای خلق تغییری همیشگی در چشم انداز ادبیات کشورش استفاده کند.

موضوع نویسنده

Me~

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,385
14,371
مدال‌ها
4
قسمتی از کتاب نویسنده:

کتاب «داستان گِنجی» که از آن به عنوان اولین رمان جهان یاد می شود، به زندگی پسر یک امپراطور می پردازد که از مقام ولیعهدی رانده می شود و در عوض شغلی معمولی را به دست می آورد. کتاب به شکلی جزئی نگرانه، مواجهات عاشقانه ی این شخصیت را توصیف می کند و در همین حین، تفسیری از آداب دربار و سیاست ژاپن در «دوره هِیان» را به مخاطبین ارائه می دهد.

چیزهای واقعی در تاریکی، از رویا واقعی تر به نظر نمی رسند. از کتاب «داستان گِنجی»

موضوع نویسنده

Me~

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,385
14,371
مدال‌ها
4
کازوئو ایشی گورو

«ایشی گورو» در شهر «ناگویا» به دنیا آمد اما در پنج سالگی به همراه خانواده اش به انگلستان مهاجرت کرد. او از همین رو آثارش را به زبان انگلیسی می نویسد و در سال 2017 به سومین نویسنده ی ژاپنی تبدیل شد که جایزه ی «نوبل ادبیات» را از آن خود کرده است. اگرچه «ایشی گورو» اغلب درباره ی انگلیس می نویسد، در دو رمان نخست خود بیش از هر چیز به مردم، فرهنگ، تاریخ و سیاست ژاپن پرداخته است.

اولین رمان «ایشی گورو»، کتاب «منظر پریده رنگ تپه ها»، داستان زنی ژاپنی را روایت می کند که برای سال ها در مناطق روستایی انگلیس زندگی کرده است. دختر بزرگ این شخصیت، به تازگی دست به خودکشی زده و دختر کوچکش نیز برای ملاقات او آمده است. اما اکنون شکافی میان رابطه ی آن ها به وجود آمده که ریشه در گذشته ی این زن دارد: زمانی که او به همراه دختر بزرگش در ژاپن زندگی می کرد، و تابستانی به خصوص که همه چیز را تغییر داد.

موضوع نویسنده

Me~

سطح
1

[سرپرست ادبیات]
پرسنل مدیریت
سرپرست ادبیات
شاعر آزمایشی
کپیست انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Feb
3,385
14,371
مدال‌ها
4
قسمتی از کتاب نویسنده:

نیکی امسال، در ماه آوریل، وقتی روز‌ها هنوز سرد بود و سوزن‌ریز باران بیداد می کرد، به دیدنم آمد. شاید هم می خواست بیشتر پیشم بماند، نمی دانم. اما خانه ی من در بیرون شهر و سکوتی که آن را در برگرفته بود، حوصله اش را سر برد، و چیزی نگذشت که آشکارا برای بازگشت به لندن بی تابی می کرد. بی حوصله به صفحه های کلاسیکم گوش می داد و خودش را با مجلات مختلف مشغول می کرد. تلفن مرتب برایش به صدا درمی آمد، از روی فرش جستی می زد—اندام لاغر و استخوانی اش به پیراهن تنگش چسبیده بود—و همیشه حواسش جمع بود که در را پشت سرش ببندد تا حرف هایش خدای نکرده به گوشم نرسد. بعد از پنج روز رفت. از کتاب «منظر پریده رنگ تپه ها»

بالا پایین