جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء برف

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط نهال رادان با نام برف ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 142 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع برف
نویسنده موضوع نهال رادان
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط نهال رادان
موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,390
مدال‌ها
7
موضوع: برف

موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,390
مدال‌ها
7
سال‌ها بود که روستای‌مان رنگ برف را ندیده بود و شاخه‌های درختان به خاطر سنگینی برف خم نشده بود.همه خوشحال از اینکه برف آمده درکوچه وخیابان‌ها بودند.
شالم را بیشتر روی دهان و بینی‌ام کشیدم چون در این جور مواقع گونه‌ها وبینی‌ام مانند گوجه قرمز می‌شوند. دانه‌های برف با شادی در همه‌جای زمین فرود می‌آمدند. بچه‌ها آن‌طرف‌تر مشغول آدم برفی درست کردن بودند و بعضی‌هایشان هم گلوله‌های برفی به یکدیگر پرتاب می‌کردند. دست‌هایم را
مشت کردم تا از یخ‌زدگی بیشتر آنها جلوگیری کنم.
بالاخره از روستا خارج شدم.تمام تپه‌های اطراف پوشیده از برف وسفیدی بود.بند پوتین‌های سربازی برادرم را که پا کرده بودم محکم تر کردم تا از پاهایم درنیایندچون برایم بزرگ بودند.
بازحمت فراوان خودم را به بالای یکی از تپه ها رساندم. آنقدر برف آمده بودکه می شد روی آنها اسکی بازی کرد. اما ما که حتی پول یک جفت چکمه را نداشتیم اسکی‌مان دیگر چه بود.
ازآن بالابه روستای پوشیده از برفمان نگاه انداختم که بعد از مدت‌ها رنگ سفیدی درآن پدیدار شده بود.
خدا را به خاطر رحمت‌هایی که امسال شامل حالمان کرد شکر می‌کنم.
خدایاشکرت که هنوز هم به فکرمان هستی!

بالا پایین