جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

اخبار برگزیدگان «تئاتر» و «موسیقی» جشن حافظ معرفی شدند

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار موسیقی توسط اورانوس با نام برگزیدگان «تئاتر» و «موسیقی» جشن حافظ معرفی شدند ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,362 بازدید, 8 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار موسیقی
نام موضوع برگزیدگان «تئاتر» و «موسیقی» جشن حافظ معرفی شدند
نویسنده موضوع اورانوس
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط اورانوس
موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8
به نقل از روابط عمومی مراسم حافظ، برگزیدگان بخش موسیقی و تئاتر «تندیس حافظ» با برگزاری یک مراسم ویژه در شامگاه روز شنبه نوزدهم اسفند ماه به میزبانی سالن همایش «ضرغام» معرفی شدند.

موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8
در بخش ابتدایی این برنامه که اجرای آن بر عهده نجمه جودکی بود، احسان حاجی پور دبیر بخش تئاتر و پوریا افشاری دبیر بخش موسیقی مراسم «تندیس حافظ» گزارشی را از روند برگزاری این بخش ارایه دادند.

موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8
امید معلم فرزند مرحوم علی معلم (بنیانگذار مراسم تندیس حافظ) هم در این برنامه گفت: می‌خواهم از هنرمندان و اهالی تئاتر و موسیقی، اهالی فرهنگ این سرزمین تشکر کنم. یک‌بار دیگر نشان دادیم که فرهنگ این سرزمین حذف نشدنی است. خوشحالم کسانی هستند که به فرهنگ و هنر این سرزمین اهمیت می‌دهند.

موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8
بعد از صحبت های امید معلم بود که لوح زرین ستاد برگزاری جشن حافظ به حمیدرضا نعیمی کارگردان و بازیگر شناخته عرصه تئاتر اهدا شد.

وی بعد از دریافت این تندیس گفت: من تئاتر را فقط دوست ندارم، یگانه نمی دانم، من تئاتر را نفس می کشم ... از تئاتر بیش از آن که باید و شاید سپاسگزارم.

موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8
قدردانی از محمد چرم‌شیر نویسنده و مدرس تئاتر به پاس سال ها حضور مستمر و موثر در عرصه ادبیات نمایشی ایران، حسین خواجه امیری (ایرج) خواننده پیشکسوت موسیقی ایرانی به پاس سال‌ها تلاش موثر در حوزه خوانندگی موسیقی ایرانی و محسن شریفیان به به پاس معرفی موسیقی فولکلوریک ایرانی در سطح بین‌الملل بخش دیگری از این برنامه را تشکیل می‌داد.

موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8
حسین خواجه امیری بعداز دریافت لوح خود که با همراهی سالار عقیلی انجام شد، گفت: سن من از خوانندگی گذشته. من ۹۴ساله هستم اما صدایم هنوز سرجایش است.

براساس این گزارش فهرست کامل برندگان تندیس حافظ دومین دوره مراسم «تئاتر» و «موسیقی» علی معلم به ترتیب زیر اعلام شد.

موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8
* بخش موسیقی

- بهترین آهنگساز موسیقی ایرانی - تلفیقی :
آرمان گرشاسبی و اشکان آبرون برای قطعه «بنشین تماشایت کنم» و علی قمصری برای قطعه «بیدار شو» با صدای همایون شجریان.

- بهترین تنظیم کننده موسیقی ایرانی - تلفیقی: حسام ناصری برای قطعه «در زلف تو آویزم» با صدای علیرضا قربانی.

- بهترین قطعه موسیقی ایرانی - تلفیقی : علیرضا قربانی برای قطعه «زلف تو».

- بهترین رهبر ارکستر یا سرپرست موسیقی تلفیقی: آرش گوران برای ارکستر همایون شجریان.

- بهترین خواننده موسیقی ایرانی - تلفیقی: همایون شجریان.

- بهترین ترانه: حسین غیاثی برای قطعه «مرا ببخش» با صدای علیرضا قربانی.

موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8
- بهترین آهنگساز موسیقی پاپ: گرشا رضایی و هادی زینتی برای قطعه «عکس تو».

- بهترین تنظیم کننده موسیقی پاپ: امیر بهادر دهقان برای قطعه «پاقدم» با صدای علیرضا طلیسچی.

- بهترین قطعه موسیقی پاپ: علیرضا طلیسچی برای قطعه «پاقدم» و گرشا رضایی برای قطعه «تو».

- بهترین اجرای زنده گروه موسیقی پاپ: حامد برادران، گروه بهنام بانی.

- بهترین خواننده پاپ: مجید رضوی و بهنام بانی.

- بهترین سرپرست اجرای زنده گروه موسیقی پاپ: حامد برادران برای گروه بهنام بانی.

- جایزه ویژه هیات داوران: محمدحسین توتونچیان برای تهیه‌کنندگی کنسرت نمایش «سی‌صد».

- تندیس حافظ افتخاری: تندیس حافظ افتخاری اهدا می شود به محسن چاوشی به پاس خلق آثار درخشانش در سال گذشته و همچنین فعالیت موثر اجتماعی در زمینه آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد/ بابک جهانبخش برای استمرار در تولید/ بهمن بابازاده، فعال رسانه و منتقد و روزنامه‌نگار در عرصه موسیقی.

- تقدیر: محمد حاتم و مجتبی حاتم پور به پاس حضور در عرصه تهیه کنندگی و اجرای صحنه‌ای/ سعید شهروز برای یک عمر فعالیت هنری و تولید آثار خاطره‌انگیز.

پویا سرایی، بابک زرین و محمد فلاحی داوری بخش موسیقی تندیس حافظ را در این دوره به عهده داشتند.

موضوع نویسنده

اورانوس

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Mar
1,998
5,470
مدال‌ها
8
بخش تئاتر

- بهترین نمایشنامه نویس:
حمید امجد برای «وقت‌خوش».

- بهترین کارگردان: کوروش شاهونه برای نمایش «هیدن».

- بهترین بازیگر مرد: شهروز دل‌افکار برای «مکبث‌زار».

- بهترین بازیگر زن :صدف اسپهبدی برای بازی در نمایش‌های «فریز مکبث فریز» و «جنون محض».

- جایزه ویژه برای اجرای بی‌نقص از یک کاراکتر توان‌یاب و استفاده از تکنیک‌های ناب: ریحانه رضی برای «هیدن».

- بهترین دستاورد فنی: کیومرٍت مرادی برای طراحی نور نمایش «مانش».

- استعداد تازه تئاتر ایران (نشان علی معلم) : ویدا موسوی.

- بهترین تئاتر خیابانی: مصطفی کولیوندی برای «مشد و لگد محترمانه».

بالا پایین