جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری برگزیدگان «جلال» رها نمی‌شوند

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب و ادبیات توسط Puyannnn با نام برگزیدگان «جلال» رها نمی‌شوند ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 137 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب و ادبیات
نام موضوع برگزیدگان «جلال» رها نمی‌شوند
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات گفت: وظیفه ما به عنوان برگزارکننده «جلال» گسترش دامنه این جایزه ادبی است، دامنه پیدا کردن جایزه هم در این است که وقتی برندگان معرفی شدند، آن را رها نکنیم و وظیفه رسانه‌هاست که آن را معرفی کنند.

علی رمضانی در نشست خبری چهاردهمین دوره جایزه جلال آل احمد، ضمن تشکر از تلاش ها و توجه ها به جایزه جلال گفت: آنچه مقوم نشر ما است حوزه ادبیات است. این حوزه از بخش های پرشمار منشورات است، اگر حوزه کم رونقی باشد نویسندگان نیز به سمت آن نمی‌روند.

وی ادامه داد: اهالی کتاب در کشور بیشتر در حوزه ادبیات هستند و در مجموع پیمایش های کشور، حوزه ادبیات را پرطرفدار می یابیم.

رمضانی علت استقبال از جایزه جلال را شرح داد و اظهار داشت: بخشی از این رویکرد به خاطر شخصیت جلال است و بخشی نیز مخاطبان هستند که حوزه ادبیات را دنبال می کنند، وظیفه ما به عنوان برگزار کننده جایزه، گسترش دامنه این جایزه ادبی است. دامنه پیدا کردن جایزه هم در این است که وقتی برندگان جایزه معرفی شدند، آن را رها نکنیم و وظیفه رسانه‌هاست که آن را معرفی کنند.

وی از اعضای هیئت علمی و دبیران جایزه تشکر کرد که در هر شرایطی از کار خود فروگذار نکردند و اصول داوری را رعایت کردند.

وی تعامل داوران با یکدیگر را بخش مهم جایزه دانست و گفت: داوران کار گسترده چند ماهه را در کوتاه ترین زمان ممکن، انجام دادند و اهتمام ویژه ای داشتند که بتوانیم امروز در خدمت شما باشیم.

کاهش کیفیت آثار ارسالی آسیب شناسی می شود

مرتضی طریقی دبیر اجرایی جشنواره نیز با اشاره به اهمیت جایزه گفت: هیئت علمی را با دقت نظر تشکیل دادیم و داوری‌ها را حتی با تاخیر انجام شد، با توجه به داوری‌هایی که در نیمه آبان انجام شد برای بعضی از گروه‌های داوری به دلیل حضور در شهرستان‌ها، شرایط اقامت آن‌ها را در تهران فراهم کردیم. آخرین جلسات داوری تا هفته پیش هم ادامه داشت. علاوه بر بخش اصلی در بخش جنبی ما ویراستاران برتر در هر بخش را به رسم معمول داوری کردیم. در همه بخش‌ها با توجه به پایش داورها، کتاب‌هایی وجود داشتند که به دلایل مختلفی نگاه‌های متفاوتی از زوایای گوناگون داشتند.
طریقی ادامه داد: اگر مشکلی ایجاد نشود اختتامیه چهاردهمین دوره جایزه جلال آل احمد ۱۲ بهمن در محل تالار وحدت برگزار خواهد شد. از همین هفته با حضور داوران آسیب شناسی‌ کاهش کیفیت آثار در هر دوره را انجام خواهیم داد.
دبیر اجرایی چهاردهمین جایزه جلال، برگزیدگان بخش ویژه این دوره جایزه را به شرح ذیل اعلام کرد:
رمان تشریف، نوشته علی‌اصغر عزتی‌پاک از انتشارات شهرستان ادب به دلیل انتخاب مقطع تاریخی خاصی که به آن توجه شده است.
حاج جلال، نوشته لیلا نظری گیلاونده در حوزه مستندنگاری از انتشارات سوره مهر.
سبز آبی، نوشته سعید تشکری، از انتشارات نیستان که به سرگذشت سادات رضوی بعد از امام رضا(ع) در ایران پرداخته است،‌ به دلیل موضوع خاص و توجه ویژه‌ای به آن مقطع از تاریخ داشته است.
سلول‌های بهاری؛ تاریخ شفاهی سلول‌های بنیادی به روایت پدر علم سلول‌های بنیادی، حسین بهاروند به دلیل موضوع علمی و شیوه ارزشمند مستندنگاری. این اثر به قلم بهنام باقری نوشته شده و انتشارات راه یار آن را منتشر کرده است.
کوهستان آتش، نوشته گلعلی بابایی از نشر ۲۷ بعثت به دلیل پژوهش بسیار ویژه‌ در حوزه مستندنگاری به عنوان برگزیده اعلام شد.
در این دوره جایزه جلال همچنین از کتاب هملت در نم‌نم باران، نوشته مرحوم اصغر عبدالهی به منظور پاسداشت نویسنده تجلیل خواهد شد.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,533
22,017
مدال‌ها
3
رمان؛ بیشترین رسیده ها به جلال

مریم بصیری، دبیر علمی جشنواره نیز در ارتباط با کیفیت آثار جشنواره گفت: جایزه جلال شامل ۴ بخش بود که پس از تشکیل جلسات کتاب‌ها برای داوران و من ارسال شد. در بخش رمان که آثار بیش‌تر وجود داشت، تعداد جلسات داوری بیش‌تر بود. در انتخاب نامزدها فقط از روی کیفیت و مهارت نویسنده آثار انتخاب شدند. سعی کردیم با کمک داوران، بهترین کار و آثار را انتخاب کنیم. امیدواریم این انگیزه‌ای برای افراد علاقمند باشد و جشنواره‌های پربارتری در آینده داشته باشیم.

وی ادامه داد: نویسندگان و منتقدین توجه کمتری به بخش نقد ادبی نشان می‌دهند. هر ک.س بخواهد در این حوزه ورود کند باید پیشینه ادبی داشته باشد که تعدادشان اندک است. هر سال پژوهشگاه‌ها مسائلی‌ را مطرح می‌کنند که می‌توانند مورد نقد قرار گیرند اما عملیاتی نمی‌شود.

بصیری افزود: بیش از نویسندگان، ناشران هم از بخش نقد ادبی استقبال نمی‌کنند. البته مخاطب هم از این کتاب‌ها نمی‌خواند و نویسندگان عموما به رمان روی می‌آورند، در نتیجه بازار کار برای کتاب نقد ادبی نیست.
 
بالا پایین