جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

چالش بهترین رمان *** بی‌کلیشه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط bishamloo با نام بهترین رمان *** بی‌کلیشه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 688 بازدید, 16 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع بهترین رمان *** بی‌کلیشه
نویسنده موضوع bishamloo
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهدخت
موضوع نویسنده

bishamloo

سطح
3

رنک دار بازنشسته
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
964
5,361
مدال‌ها
5
سلااااام مجدد
خب خب با خودم گفتم که چه تاپیکی ایجاد کنم که کاربرا دل مظلوم من( آره جون اون شوعر عمت!) رو درک کنن که از این رمانای کلیشه‌ای یذره شده!
( پسر مغرور، جذاب، غول تشن، میره باشگاه ، پولدار، بد، دختر لجباز، پولدار، خوشگل موشگل منگل،ازدواج اجباری، بچه ناخواسته( استغفرالله)، عمارت، قصر، چشم آبی رودخانه‌ای و سبز خیاری( صورتی هم داره کم‌کم رونمایی میشه:/)، موهایی زرد طالبی با رگه‌های لجنی، رژ قرمز پررنگ و زرشک پلویی، ماشین مدل بالای آمریکای وسطی، جشن و پارتی‌ های پی در پی در کشوری که احتمالا بی صاحب است، خان زاده‌ی ابرو کلفت و........)
دیگه نمیکشممممممممم!
خب برم سر اصل مطلب،
رمانای زیبای بی کلیشه‌ای که خوندین و لذت بردین رو برای ما اینجا معرفی کنید.
ممنون:-)
نوچ به اسپم!

اِلناز

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Jun
199
1,056
مدال‌ها
2
رمان مهبد
نویسنده‌: مهبد صداقت پیشه، ک پزشک هستند
این رمان فکر کنم ۳ جلد داشت
بعد سیر رمان فوق‌العاده عالی بود
و جذاب تر از همه واقعی بود...

*نبوا*

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Mar
1,662
11,434
مدال‌ها
5
به نام خداوند مهربان

تمانی رمان های اقای مودب پور : گندم ، یاسمین ، پریچهر ، شیرین ، رکسانا و باقی آثار ایشون

رمان مگس
رمان بلو

اولدوز

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Nov
7,201
9,226
مدال‌ها