- Feb
- 8,748
- 23,195
- مدالها
- 10
سلام خدمت همگی کاربرای عزیز انجمن، وقتتون بخیر باشه.
منو که میشناسین، ویتامین انجمن و البته مدیر تالار مرامنامه هستم.
بعد اینکه این تاپیک هم برای اون کنکوریهای عزیزی زده شده،
که حداقل با حرفهای انگیزشیمون، حال دلشون خوب کنیم.
ممکنه یک سال بهتون بد گذشته باشه، فقط درس باشه، کلاس کنکور باشه، کتاب باشه و… ، ولی بهجاش یک عمر بهرهی این زحمات رو میبینین. شما شاید یک سال عمرتون رو فدا کنین امّا بهجاش سالیان خوشی منتظرتون هست. فقط به خدا توکل کنید، به خودتون اعتماد به نفس بدید، انگیزه داشته باشین و ارادتون رو قوی کنین، یکی از فلسفههای ماه رمضون هم همین هستش، که ما ارادمون رو قوی کنیم و در مقابل وسوسهها مقاومت کنیم. حالا شما هم در مقابل وسوسهها توی این یک سال مقاومت کردین تا موفق بشین.
خلاصه اینکه، دیگه حرفهام طولانی شد، گفته بودم که از مقدمهچینی خوشم نمییاد؟
هر فردی هم که دلش خواست، میتونه اینجا برای کنکوریهای عزیز انجمن یه جملهی انگیزشی یا حالا هر چیزی که دلش خواست، تایپ کنه.
تا موفقیت فقط یه گام فاصله داری، اونم ایمان به خودته… !
🌹✨
منو که میشناسین، ویتامین انجمن و البته مدیر تالار مرامنامه هستم.
بعد اینکه این تاپیک هم برای اون کنکوریهای عزیزی زده شده،
که حداقل با حرفهای انگیزشیمون، حال دلشون خوب کنیم.
ممکنه یک سال بهتون بد گذشته باشه، فقط درس باشه، کلاس کنکور باشه، کتاب باشه و… ، ولی بهجاش یک عمر بهرهی این زحمات رو میبینین. شما شاید یک سال عمرتون رو فدا کنین امّا بهجاش سالیان خوشی منتظرتون هست. فقط به خدا توکل کنید، به خودتون اعتماد به نفس بدید، انگیزه داشته باشین و ارادتون رو قوی کنین، یکی از فلسفههای ماه رمضون هم همین هستش، که ما ارادمون رو قوی کنیم و در مقابل وسوسهها مقاومت کنیم. حالا شما هم در مقابل وسوسهها توی این یک سال مقاومت کردین تا موفق بشین.
خلاصه اینکه، دیگه حرفهام طولانی شد، گفته بودم که از مقدمهچینی خوشم نمییاد؟

هر فردی هم که دلش خواست، میتونه اینجا برای کنکوریهای عزیز انجمن یه جملهی انگیزشی یا حالا هر چیزی که دلش خواست، تایپ کنه.
تا موفقیت فقط یه گام فاصله داری، اونم ایمان به خودته… !
🌹✨