جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [بگو هوامو داری] اثر« حنانه‌ عامریان کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط Hana_21_96 با نام [بگو هوامو داری] اثر« حنانه‌ عامریان کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 392 بازدید, 4 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [بگو هوامو داری] اثر« حنانه‌ عامریان کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع Hana_21_96
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Hana_21_96
موضوع نویسنده

Hana_21_96

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
80
391
مدال‌ها
2
عنوان اثر: بگو هوامو داری
نویسنده: حنانه عامریان
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
خلاصه: تا به حال فکر می‌کردم، لقب حسود فقط برای انسان‌هاست... اما نه! زندگی ثابت کرد حسود تر از او وجود ندارد!
میان قهقهه‌هایت کمین کرده تا خوشی را برتو زهر کند... و این ما هستیم که یک عمر به دنبال زندگی می‌دویم و او نیز پوزخند‌زنان از ما دور و دورتر می‌شود... !
اما او با تمام سرعتش خبر ندارد ما روزی به آن خواهیم رسید... !
ما روزی قدرت خود را به زندگی ثابت خواهیم کرد!
موضوع '[بگو هوامو داری] اثر «حنانه عامریان کاربر انجمن رمان بوک»' در حال تایپ - [بگو هوامو داری] اثر «حنانه عامریان کاربر انجمن رمان بوک»

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Miss.Ghazal

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
271
2,245
مدال‌ها
2
سلام و یک خسته نباشید به نویسنده‌ی عزیز.
من بخشی از رمانت رو خوندم، قلم جذب کننده و گیرایی داری که خواننده رو تشویق به خوندن ادامه رمان می‌کنه.

عزیزم ولی چند نکته بود که لازم دونستم بهت بگم♥️
در قسمت خلاصه و معرفی کلی رمان شما به ژانر عاشقانه و اجتماعی اشاره کردی.
و این یعنی محتوای کلی رمان باید در این دو ژانر خلاصه بشه.
شما باید از پارت‌های آغازین رمان با ژانر عاشقانه و همچنین اجتماعی شروع می‌کردی.
خوشبختانه در پارت‌های اولین به ژانر اجتماعی اشاره‌ی خوبی شده و این قابل تحسینه.
نکته‌ی دیگه این هست که مقدمه‌ی رمان باید در پارتی جداگانه یا در پارت اول قرار بگیره و شما این مقدمه رو در همون خلاصه‌ی رمان قرار دادی و این مورد باید اصلاح بشه عزیزم.

و نقاط قوت رمان اینه که شما شخصیت‌ها و توصیف مکان و موقعیت رو به خوبی تونستی بیان کنی و این خیلی مهمه و همچنین تحسین برانگیز.
شخصیت‌ها به خوبی ایفا شدن.

در رمان به ژانر طنز هم اشاره‌‌ای کردین و این رمان رو جذاب‌تر می‌کنه ولی در نوع ژانر رمان نام برده نشده.

سطح قلم قوی هست و هم‌چنین گیرا که تونست من رو وادار کنه ادامه‌ی رمان رو با کنجکاوی مطالعه کنم.

عزیزم رمانت خیلی به دلم نشست و قطعا دنبالش می‌کنم چون واقعا زیبا بود.

قلمت پایدار و مانا♥️🍓

موضوع نویسنده

Hana_21_96

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
80
391
مدال‌ها
2
سلام و یک خسته نباشید به نویسنده‌ی عزیز.
من بخشی از رمانت رو خوندم، قلم جذب کننده و گیرایی داری که خواننده رو تشویق به خوندن ادامه رمان می‌کنه.

عزیزم ولی چند نکته بود که لازم دونستم بهت بگم♥️
در قسمت خلاصه و معرفی کلی رمان شما به ژانر عاشقانه و اجتماعی اشاره کردی.
و این یعنی محتوای کلی رمان باید در این دو ژانر خلاصه بشه.
شما باید از پارت‌های آغازین رمان با ژانر عاشقانه و همچنین اجتماعی شروع می‌کردی.
خوشبختانه در پارت‌های اولین به ژانر اجتماعی اشاره‌ی خوبی شده و این قابل تحسینه.
نکته‌ی دیگه این هست که مقدمه‌ی رمان باید در پارتی جداگانه یا در پارت اول قرار بگیره و شما این مقدمه رو در همون خلاصه‌ی رمان قرار دادی و این مورد باید اصلاح بشه عزیزم.

و نقاط قوت رمان اینه که شما شخصیت‌ها و توصیف مکان و موقعیت رو به خوبی تونستی بیان کنی و این خیلی مهمه و همچنین تحسین برانگیز.
شخصیت‌ها به خوبی ایفا شدن.

در رمان به ژانر طنز هم اشاره‌‌ای کردین و این رمان رو جذاب‌تر می‌کنه ولی در نوع ژانر رمان نام برده نشده.

سطح قلم قوی هست و هم‌چنین گیرا که تونست من رو وادار کنه ادامه‌ی رمان رو با کنجکاوی مطالعه کنم.

عزیزم رمانت خیلی به دلم نشست و قطعا دنبالش می‌کنم چون واقعا زیبا بود.

قلمت پایدار و مانا♥️🍓
سلام
خیلی ممنونم بابت راهنماییتون😍❤
نظرتون برام خیلی ارزشمنده
و خوشحالم از رمانم خوشتون اومده🥰

آخرین ویرایش:

pen lady

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
697
5,950
مدال‌ها
5
سلام قشنگم
دوست گلم چند پارت از رمانت رو خوندم و باید بهت برای نوشتم همچین رمان جذابی تبریک بگم
قلم گیرا و قویی داری خلاصه و مقدمه‌ات زیبا و جذاب بود که باعث کنجکاوی خواننده میشه، همینطور با ژانرها مطابقت داره.
شروع رمانت هم نسبتا جدیده و توصیف عالی بود.
امیدوارم بدرخشی خوش قلم🥰

موضوع نویسنده

Hana_21_96

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
80
391
مدال‌ها
2
سلام قشنگم
دوست گلم چند پارت از رمانت رو خوندم و باید بهت برای نوشتم همچین رمان جذابی تبریک بگم
قلم گیرا و قویی داری خلاصه و مقدمه‌ات زیبا و جذاب بود که باعث کنجکاوی خواننده میشه، همینطور با ژانرها مطابقت داره.
شروع رمانت هم نسبتا جدیده و توصیف عالی بود.
امیدوارم بدرخشی خوش قلم🥰
سلام
خیلی ممنونم بابت نظرتون❤😍❤
تشکر مهربان جان💞

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: pen lady
بالا پایین