جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی احسان خواجه امیری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی احسان خواجه امیری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 219 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع بیوگرافی احسان خواجه امیری
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
بیوگرافی احسان خواجه امیری

احسان خواجه امیری متولد 7 آبان 1363 در تهران، خواننده است

فارغ التحصیل لیسانس رشته مهندسی کامپیوتر از دانشگاه آزاد اسلامی می باشد که فعالیت خود را از آهنگسازی شروع کرد و حالا خواننده سبک پاپ است

خانواده

احسان متولد بیمارستان هشترودیان در تهران، تنها پسر فرزانه عمیمی نژاد و ایرج خواننده مشهور موسیقی سنتی می باشد و تنها یک خواهر بنام الیکا دارد

Screenshot_20211016-095318_Google.jpg

یادگیری موسیقی

از 5 سالگی در خانه بازی با سازهای رو شروع کرد تا اینکه سال 1370 وقتی 7 سال داشت کم کم وارد کلاس های سنتور و ویولن شد

بعدا نواختن پیانو رو هم از خواهرش یاد گرفت

حرفه از 12 سالگی

12 سال بیشتر نداشت که اولین بار برای برنامه کودک آهنگ ساخت، سپس رفته رفته اهنگسازی کار های پدرش را نیز برعهده گرفت

در 17 سالگی آلبوم من و بابا به آهنگسازی وی و خوانندگی پدرش روانه بازار شد سپس سال 1383 وقتی 20 ساله بود موسیقی سریال غریبانه را کار کرد

شهرت با میوه ممنوعه

در سال 1384 البوم مستقل خود بنام برای اولین بار را منتشر کرد که به فروش 300 هزار نسخه رسید تا اینکه همین سال اولین کنسرت خود را در کیش برگزار کرد

اما اوج شهرت او از سال 1386 با آهنگسازی و خواندن تیتراژ سریال میوه ممنوعه شروع و با انتشار آلبوم سوم خود بنام سلام آخر در همین سال ادامه یافت

از دوستی تا ازدواج

احسان خواجه امیری در سال 83 وقتی تنها 20 سال داشت با همسرش لیلا ربانی آشنا شد و به مدت 5 سال بصورت دوست با هم در ارتباط بودند

در نهایت سال 88 ازدواج کردند و سال 93 صاحب یک پسر بنام ارشان شدند

Screenshot_20211016-095239_Google.jpg

ریاضیات در زندگی

فكر می‌ كنم ریاضی صددرصد توانسته در زندگی به من كمک كند، اینكه چطور قدم بردارم و برایند یكسری از اتفاق‌ ها چطور پیش می‌ رود

زندگی دو دوتا چهارتا انجام دادن است اینكه شما كاری را انجام می‌ دهی و كاری را انجام نمی‌ دهی و بعد از آن، یک نتیجه‌ ای می‌ گیری و این خود معادلات ریاضی است

فرق من و پدرم

برخلاف من كه محافظه‌ كار و حسابگر هستم پدرم اصلا اهل حسابگری نیست

خیلی وقت‌ ها از پدرم پرسیده‌ ام پدر، ترانه آهنگت را چه كسی ساخته است، او جواب می‌ دهد نمی‌ انم، چه فرقی می‌ كند

آن وقت من برای یک بیت ترانه‌ ام دو ماه معطل می‌ شوم، باید بگویم اصلا موافق آن سبک زندگی كردن نیستم

آهنگی برای همسر

یک شبی آهنگ هرچی آرزوی خوبه مال تو را ساختم و زنگ زدم به لیلا برایش پای پیانو آهنگ را زدم و خواندم، خیلی خوشش آمد

تا صبح روی آن کار کردم و فردای آن شب هم از تلویزیون پخش شد

همسر احسان خواجه امیری

احسان : همسرم لیلا متولد تیرماه است، تیری‌ ها افراد منطقی و سازگاری هستند که از خصوصیات آنها جمع‌ آوری وسایل قدیمی‌ شان است

لیلا هم وسایلی را از دوران كودكی‌ اش نگه داشته كه پدر و مادرش هم باورشان نمی‌ شود هنوز آن وسایل را دارد

رژیم مخصوص

نگهداری از صدا كار سختی است

بیشترین چیزی كه همیشه به صدای من آسیب می‌ رساند سرماست خیلی وقت‌ ها حتی در اوج گرمای كیش در تابستان هم مجبور می‌ شوم كولر را خاموش ‌كنم

همچنین شب‌ ها نباید شام بخورم اگر غذا بخورم نمی‌ توانم بخوانم در بیشتر كنسرت‌ هایم از گرسنگی ضعف می‌كنم چون تا پایان اجرا نباید غذا بخورم

الگو از دکتر اصفهانی

خیلی از حرکاتی که زمانی محمد اصفهانی انجام می‌ داد الگو قرار می‌ دادم به نظرم کارهای او در شأن یک هنرمند واقعی است و بسیار قبولش دارم

مخالفت پدر با خوانندگی

پدرم دوست نداشت كه من خواننده شوم

می‌ گفت، تا دانشگاه در رشته مهندسی قبول نشوم حق خوانندگی ندارم حتی اجازه نداشتم كه در رشته موسیقی تحصیل كنم

روزی كه دانشگاه قبول شدم دو ماه بعد اولین آلبومم را منتشر كردم

ترس پدرم از گذشته خودش بود، دوست نداشت آن اتفاق‌ هایی كه برای خودش پیش آمده بود برای من هم اتفاق بیفتد

فرمول موفقیت

به نظر من فرمول زندگی، خواست خدا بعلاوه تلاش است، سعی می‌ كنم كارم را مدیریت كنم، اینكه بگویم به دلیل پول كار نمی‌ كنم دروغ است

به هر حال شغل من خوانندگی است

افشین یداللهی

از روز اول كارم سعی كردم با بهترین‌ها شروع كنم

در 18 – 17 سالگی‌ ام رفتم سراغ بزرگ‌ ترین شعرای روز كشورمان و در كنارشان خیلی آموختم، افشین یداللهی یكی از بزرگ‌ ترین معلم‌ های زندگی من است

بالا پایین