جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی الهام کردا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی الهام کردا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 277 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی الهام کردا
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8
بیوگرافی الهام کردا و همسرش سعید چنگیزیان

الهام کردا متولد 18 آذر 1357 در تهران، بازیگر است

فارغ التحصیل لیسانس رشته نمایش است، از تئاتر وارد عرصه حرفه ای در تلویزیون و سینما شده است، وقتی 22 ساله بود با همکلاسی بازیگرش ازدواج کرده و متاهل می باشد

Screenshot_20211023-120957_Google.jpg

شروع فعالیت

از کارهای دانشجویی فعالیت خود را آغاز کرد اما بصورت حرفه ای از سال 1381 وقتی 23 ساله بود شروع به فعالیت جدی در تئاتر کرد

ازدواج

الهام کردا با سعید چنگیزیان در سال 79 آشنا شد و در نهایت سال 1381 با یکدیگر ازدواج کردند، با وجود گذشت 16 سال زندگی مشترک هیچ فرزندی ندارند

نحوه آشنایی با همسرش

من و سعید در یک دانشگاه رشته تئاتر خواندیم و چون هم دانشگاهی بودیم سال 79 با هم به شکل کاری آشنا شدیم، این ارتباط در نهایت سال 81 به ازدواج ختم شد

مطالعه

معمولا زياد به كتاب‌ ها رجوع می كنم، در گذشته داستان و رمان زیاد می خواندم اما مدتی است كه بيشتر تاريخ می خوانم اين روزها تاريخ مشروطه را بيشتر مطالعه می كنم

در يكی، دو سال اخير احساس می كنم خيلی بيشتر از گذشته به دانستن تاريخ نياز داريم

مشورت برای انتخاب نقش​

قبل از قبول هر کاری خيلی زياد مشورت می کنم و اولين نفر همسرم سعيد چنگيزيان است که در بسياری از کارها و انتخاب‌ ها وقتی دچار ترديد می شوم به من کمک می کند

Screenshot_20211023-121032_Google.jpg

بیوگرافی سعید چنگیزیان

سعید چنگیزیان متولد 22 آذر 1356 در سمنان، بازیگر است

فارغ التحصیل لیسانس رشته کارگردانی از دانشگاه سینما و تئاتر و دیپلمه گرافیک از هنرستان امیر کبیر سمنان است، فعالیت اش را در سینما با فیلم خداحافظ رفیق در سال 1382 شروع کرد

بالا پایین