جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی امین حبیبی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی امین حبیبی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 265 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع بیوگرافی امین حبیبی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
بیوگرافی امین حبیبی شخصی و خوانندگی

امین حبیبی متولد 18 آذر 1361 در اهواز، خواننده است

دیپلمه تجربی و بزرگ شده تهران است بجز خوانندگی، بازیگر تئاتر و آهنگساز می باشد و با صدا و سیما همکاری می کند دو خواهر و یک برادر دارد و به ورزش فوتبال علاقمند است

Screenshot_20211028-164827_Google.jpg

شروع فعالیت هنری

وی فعالیت هنری خود را از سنین نوجوانی با تئاتر آغاز کرد و از همان زمان کم و بیش به آموختن موسیقی پرداخت او از سال ۱۳۷۹ به طور جدی موسیقی را دنبال کرد و به نواختن گیتار و آهنگسازی پرداخت

ورود به بازیگری و موسیقی

در سال ۱۳۸۴ به عنوان بازیگر وارد سازمان صدا و سیما شد و از آن طریق جایگاه خود را در بخش موسیقی این سازمان نیز پیدا نمود و شروع به ساختن کارهای مختلف برای رادیو و تلوزیون کرد

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
افتخارات

تا به امروز بیش از ۳۰ قطعه را برای صدا و سیما کار کرده است و به واسطه آنها جوایز مختلفی را در جشنواره های کشوری کسب نموده است

از آن جمله جوایز می توان به کسب دو مقام برتر کشوری در بخش خوانندگی و آهنگسازی برای نماهنگ‌ های پرواز درآتش و سابقون و یک جایزه برتر کشوری در بخش موسیقی متن برای تله‌ تئاتر شیر و باد اشاره نمود

تئاتر کنار خوانندگی

در کنار کار موسیقی که علاقه‌ اصلی اوست امین حبیبی همچنان تئاتر را ادامه می‌ دهد و عاشقانه تئاتر را دوست می‌ دارد و از آن به‌ عنوان جایگاه بهترین خاطراتش یاد می‌ کند

Screenshot_20211028-164800_Google.jpg

عشق و عاشقی در ترانه ها

بحث عشق و عاشقی نيست من مديون اجرای تئاتر و فن آن هستم و خدا رو شكر می كنم كه ياد گرفتم درام چيه و هر روايت چطور بايد گفته بشه توی ترانه هام هميشه سعی می كنم يه شخصيت داستانی، ذهنی خلق كنم و بعد بخونم

خدا در زندگی

من هميشه خدا رو پيش خودم می بينم

هرچی كه دارم از لطف خدا بوده و هميشه هم شاكر بودم و هميشه هم گفتم كه خدا هوای منو داشته و هيچی رو تو زندگيم شانسی به دست نياوردم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
ماجرای همایون !

آلبوم عشق همیشگی امین حبیبی در اسفند 1386 از طریق عوامل یک استوديو بصورت غیرمجاز بنام همایون منتشر شد که اصلا وجود خارجی ندارد

آلبوم ها:

۱۳۸۵ - غروب

بیا پیشم

غروب

تف و لعنت

خر شیطون

وسوسه

۱۳۸۶ - عشق همیشگی (نمی تونم)

بی قرار

عشق همیشگی

انتظار

دیگه دیره