جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی| جواد عزتی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط itszari. با نام بیوگرافی| جواد عزتی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 374 بازدید, 18 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی| جواد عزتی
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7

مهم است چی می‌خورم​

اصولاً غذا خوردن برای من خیلی مهم است یعنی مهم است كه چه می ‌خورم ، مثلا اگر میگو دوست نداشته باشم مطمئناً یک صبح تا شب آنقدر میگو می ‌خورم تا دوست داشته باشم چون برایم لازم است.

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7

همیشه راضی‌ام​

من اصولا همیشه راضی ام چون فکر می کنم آدم باید با عشق زندگی کند ، اصلا همه رنگ زندگی بسته به این است که با عشق زندگی کنی …
شغلم را دوست دارم و کارم را با عشق انجام می دهم و رنگ زندگی است برای همین همیشه راضی ام

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7

کارهای مورد علاقه​

از بین کارهایی که تا امروز انجام داده ام ، سریال های مثل هیچ ک.س و بی مقدمه را خیلی دوست دارم اما هنوز هم مثل روز اول پر انرژی هستم

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7

بازیگر پرفروش​

در سال 1396 فیلم «آینه بغل» با فروش نزدیک به 21 میلیارد تومان و فیلم «اکسیدان» نزدیک به 11 میلیارد تومان در گیشه ، جواد را تبدیل به پرفروشترین بازیگر سال کرد

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7

فوتبال دوست ندارم​

اصلا فوتبالی نیستم ، آخرین بازی که دیدم نیمه دوم بازی ایران و استرالیا بود که آن هم اتفاقی شد ! نمی دانستم بازی مهم دارم می بینم

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7

فاصله از موبایل​

هر چیزی که به موبایل ربط داشته باشد من سعی می کنم کمترین وقت را برایش بگذارم و حتی خانه که می روم موبایلم از جیبم خارج نمی شود

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7

تجربه کار با همه را دارم​

من باید خدا را شکر کنم که توانسته ام تا به امروز با کارگردان های مختلف کار کنم چون در ایران این اتفاق براحتی نمی افتد
کسی که با آقای اسعدیان کار می کند دیگر از سمت آقای مدیری پیشنهاد دریافت نمی کند یا کسی که با مهران مدیری کار می کند دیگر از کمال تبریزی و هومن سیدی به او پیشنهاد کار نمی دهند
حالا یا از خوش شانسی من بوده یا زرنگی من که به هر حال برای یک بازیگر اتفاق خوبی است (باخنده)

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7

در فکر سیمرغ​

امکان ندارد بازیگری به سیمرغ فکر نکند ، من بارها و بارها همه جا گفتم خود سینمای ایران برایم بسیار مهم و ارزشمند است
ما سینمای شکوهمندی داریم که باید به آن افتخار کنیم و بزرگترین اتفاق برای سینمای ایران همین جشنواره فجر است پس طبیعتا در کارها به سیمرغ فکر می کنم

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,313
مدال‌ها
7

کشف استعداد ساعد​

ساعد سهیلی در گفتگویی عنوان کرد جواد عزتی زمانی که بعنوان بازیگران فعالیت می کرد استعداد وی را کشف کرده و بواسط او وارد فیلم «میان ماندن و رفتن» شد

بالا پایین