جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی حدیث میرامینی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی حدیث میرامینی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 291 بازدید, 0 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی حدیث میرامینی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,032
27,720
مدال‌ها
8
بیوگرافی حدیث میرامینی

حدیث میرامینی متولد 19 بهمن 1367 در تهران، بازیگر است

فوق دیپلم رشته نمایش می باشد با تلویزیون فعالیت خود را شروع کرد سپس وارد سینما شد، به زبان انگلیسی مسلط است و همسرش نیز بازیگر تئاتر می باشد

خانواده

در یک خانواده پرحمعیت به دنیا آمده است، پدرش کارمند بازنشسته بانک بوده و مادرش خانه دار می باشد؛ می گوید خانه ما خیلی فضای دوستانه و خوبی حاکم بود

Screenshot_20211008-223543_Google.jpg

شروع از 17 سالگی

بازیگری را با حمایت پدرش و حضور در کلاس های حمید سمندریان شروع کرد و اولین بار بصورت حرفه ای در سال 1384 وقتی 17 ساله بود با سریال هویت، جلوی دوربین رفت

از سینما تا شهرت

خانم میرامینی در سال 1386 با فیلم حورا وارد پرده سینما شد

او در سریال دلنوازان به کارگردانی حسین سهیلی زاده در سال 1388 چهره اش شناخته و با مجموعه ساختمان پزشکان در سال 1390 تبدیل به یک چهره مشهور شد

ازدواج و همسر

حدیث میرامینی بهمن 1395 وقتی 28 ساله بود با همکاری خود مجتبی رجبی 33 ساله ازدواج کرد، آقای رجبی از دستیاری شروع کرده و حالا بازیگر تئاتر است

پدر شوهر خانم میرامینی، آقای مجید رجبی مدیر سابق شبکه تهران و جام جم است

علایق

فرزند چهارم خانواده است و سه برادر بزرگتر از خود دارد، رنگ مورد علاقه اش قرمز است و به غذاهای ایتالیایی هم علاقه فراوانی دارد

عطرباز حرفه ای

رابطه من با عطر و دنیای عطرهای بسیار خوب است

در 15 سالگی از یک دوست، عطر هدیه گرفتم و این هدیه برای من احساس بسیار خوشایندی داشت که از آن زمان استفاده از عطر تبدیل به یک عادت برای من شد

عطر مورد علاقه

عطر محبوب من Lanvin Eclat است، در واقع عطر ثابت من است كه همیشه آن را شارژ می‌ كنم، آشنایی من با این عطر بازهم به شكل هدیه‌ ای از یک دوست عزیز بود

علایق + ورزش

بازیگر مورد علاقه خارجی او رابرت دنیرو است، تفریح مورد علاقه اش فیلم دیدن و ورزش کردن است و شنا را بیشتر از هر ورزش دیگری دوست دارد

در حال حاضر هم بیشتر درگیر فعالیت های ورزشی هوازی می باشد

توجه به سلامتی

تا جایی که بتوانم سعی می کنم به فکر سلامتم باشم

تلاش می کنم خوردن تنقلات را کم و از محصولات ارگانیک استفاده کنم، اگر غذایم خیلی چرب باشد معمولا از خوردن آن صرف نظر می کنم
Screenshot_20211008-223559_Google.jpg

بالا پایین