جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی خواننده | یوسف زمانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط Kosarvalipour با نام بیوگرافی خواننده | یوسف زمانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 376 بازدید, 6 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع بیوگرافی خواننده | یوسف زمانی
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,104
مدال‌ها
4
یوسف زمانی خواننده معروف و مشهور این روزهای عرصه موسیقی متولد 14 تیرماه سال 1371 در تهران هست. وی که در رشته مدیریت بازرگانی در دانشگاه مشغول به تحصیل شد پس از مدتی و عدم علاقه کافی به این رشته تحصیلی با تغییر گرایش به رشته استودیو رفت و در این زمینه مشغول به تحصیل شد.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,104
مدال‌ها
4
به گفته یوسف زمانی در ابتدا به صورت مبتدی وارد عرصه موسیقی شد و در ابتدا با مخالفت خانواده روبرو شده بود و از این کار وی رضایتی نداشتند و این مخالفت ها ادامه داشت تا زمانی که برای اولین بار در دورانی که در خدمت سربازی بود وارد برنامه ی زنده ی تلوزیونی شد. پس از آن مخالفت های خانواده اش کاهش یافت و خانواده اش متوجه شده اند که وی در زمینه موسیقی و آهنگ استعداد فراوانی دارد.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,104
مدال‌ها
4
یوسف زمانی می گوید :

"هم اکنون در استودیو شخصی خودم فعالیت می کنم و امیدوارم بتوانم در ادامه ی کارم موفق تر باشم و بتوانم کارهایی بسازم که دلنشین باشند و در دل هوادارانم بنشیند و مرا حمایت کنند."

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,104
مدال‌ها
4
شباهت صدای یوسف زمانی به مرتضی پاشایی

نکته جالب توجه اینست که صدای یوسف زمانی شباهت بسیاری به صدای مرتضی پاشایی دارد و برخی پیام های کاربران برای وی به این صورت است :

"سلام یوسف جان واقعن عالی حرف نداری صداتم مثل صدای مرتضی پاشایی است و واقعا خیلی دوستت دارم."

"سلام من دفعه اول که آهنگاتونو گوش کردم فک کردم مرتضی پاشایی هست صداتون عالیه."

"خداوکیلی صدات عالیه"

"بعد از مرتضی نفر اول ایرانی بی تردید"

"خداوکیلی یه چیزی میگم طرفداری مرتضی ناراحت نشن ولی خدایی صدات بالاتره ... تو هر کاری کنی با مرتضی مقایسه میشی سعی کن همین جور به کارت ادامه بدی ... دوست دارت .. البومت شاهکاره"

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,104
مدال‌ها
4
علایق

یوسف زمانی بسیار شوخ طبع می باشد و با اطرافین شوخی می کند . به گفته خودش : "خیلی شوخی می کنم چون دوست دارم همیشه تو این دنیایی که عمر آدما به هیچی وصل نیست ، حداقل خودم و مخاطبمو به یه خنده ی دورهمی دعوت کنم ."

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,104
مدال‌ها
4
صفحه شخصی یوسف زمانی در اینستاگرام

یوسف زمانی عکس های شخصی خود را در صفحه شخصی اینستاگرامش به اشتراک می گذارد و هواداران وی که به 70 هزار نفر می رسند نمایانگر محبوبیت وی هستند و همچنین در صفحه مدیاک این خواننده آهنگ ها و آهنگ های در انتشار پخش وی منتشر می گردد.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,104
مدال‌ها
4
ازدواج و خانواده

یوسف زمانی ازدواج نکرده است و مجرد می باشد.

بالا پایین