جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی دارا حیایی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی دارا حیایی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 264 بازدید, 0 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی دارا حیایی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,032
27,719
مدال‌ها
8
بیوگرافی دارا حیایی

دارا حیایی متولد 11 شهریور 1372 در تهران ، بازیگر سینما و تلویزیون است

علاقه اش بیشتر از بازیگری به کامپیوتر بود تا اینکه بخاطر جذابیت چهره وارد مدلینگ شد و از 23 سالگی با حمایت پدرش بازیر در سینما و سپس تلویزیون را آغاز کرد

Screenshot_20211008-201736_Google.jpg

خانواده

دارا تنها فرزند امین حیایی از همسر اولش مونا بانکی پور است هر دو پدر و مادر دارا بازیگران صاحب نامی هستند ولی مادرش سالهاست بازی نکرده است

جدایی پدر و مادر

شاید کمتر کسی تا چندسال پیش فکر می کرد امین حیایی همچین فرزندی داشته باشد چون بعد از طلاق در سال 1372 حضانت دارا به مادرش سپرده شده بود

از ایران تا خارج

مونا بانکی پور بعد از طلاق از بازیگری فاصله گرفت و با پسرش سال ها خارج از کشور زندگی کرد تا اینکه تصمیم گرفت به ایران برگردند

دارا با مادرش در کنار مادر بزرگ خود فرزانه داوری که از بازیگران شناخته شده قبل از انقلاب است مدتی در کشور آمریکا زندگی می کردند

شروع از مدلینگ

دارا ابتدا به علت چهره اش وارد مدلینگ شد ، او مدتی در بیلبوردهای تبلیغاتی از جمله شرکت مزمز بیشتر دیده می شد تا اینکه وارد بازیگر شد

ورود به بازیگری

دارا حیایی سال 1395 وقتی 23 ساله بود به دعوت حمید نعمت الهی کارگردان فیلم شعله ور بعد از تست در کنار پدرش در این فیلم جلوی دوربین رفت

با اینکه اولین تجربه حرفه ایش در جلوی دوربین اما بسیار مورد تحسین قرار گرفت

پشت نام پدرم کار نمی کنم

شک نکنید نام امین حیایی نام بزرگی است ولی این را بدانید می خواهم از تجربیات پدرم استفاده کنم و نه از اسمش هیچ وقت نمی خواهم پشت نام پدرم کار کنم

ازدواج

دارا هنوز ازدواج نکرده و مجرد می باشد

کلاس های بازیگری

بعد از اولین تجربه به پیشنهاد پدرم در کلاس های بازیگری و فن بیان حضور پیدا کردم و با خواندن کتاب و پیگیری علمی تر این رشته در حال تلاش برای کسب تجربه هستم

شهرت با تلویزیون

دارا در اولین تجربه حرفه ای خود با سریال از سرنوشت در زمستان 1398 وقتی 26 ساله بود با نقش هاشم وارد قاب تلویزیون شد و بسیار مورد توجه قرار گرفت

در این سریال کیسان دیباج در نقش سهراب کنار او بازی می کند ، این سریال با استقبال خوبی که شد در سه فصل یک ، دو و سه ساخته شده است

Screenshot_20211008-201825_Google.jpg

از پدر سوء استفاده نمی کنم

کدام تهیه کننده برای پروژه ای که میلیاردها تومان هزینه می کند یک نفر را با پارتی برای بازی انتخاب می کنم این ریسک باورپذیر نیست که هزینه پروژه خود را صرف کسی کند که چیزی نمی داند

من از تجربیات پدرم استفاده می کم و بیشتر می خواهم در حوزه بازیگری به منم کمک کند اما از موقعیت پدرم سوء استفاده نمی کنم

شباهت لحن به پدر

یک سری چیزها خدادادی است و شاید مدل صحبت کردن من شبیه پدرم باشد اما یک جنس نیست

حتی در فیلم شعله ور هم این مشکل را داشتیم که در سکانس های دونفره مشخص نبود چه کسی صحبت می کند به همین خاطر من تن صدایم را تغییر می دادم

ماجرای عدم علاقه به بازی

هرچند در سال های اخیر دارا به بازیگری علاقمند شده و از هر فرصتی استفاده می کند تا بخت خود را در این عرصه بیازماید اما پدرش قبلا حرف های دیگری می زد

امین حیایی در یکی از گفتگوهای قدیمی خود از بی علاقگی پسر به بازیگری گفت:

دارا دوست ندارد مانند من بازیگر شود اما علاقمند به هر کاری باشد پشتیبانی اش می کنم ، پسرم بیشتر به کامپیوتر و ورزش علاقه دارد

بالا پایین