جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی سام درخشانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی سام درخشانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 402 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی سام درخشانی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,032
27,719
مدال‌ها
8
سام درخشانی متولد 31 تیر 1354 در تهران، بازیگر است

فارغ التحصیل لیسانس علوم تجری و دانشجوی انصرافی رشته تئاتر می باشد از کلاس بازیگری وارد تلویزیون شد و حالا علاوه بر بازی، کار اجرا هم می کند

خانواده و کودکی

پدر مرحومش مغازه دار و مادرش خانه دار بود

یک برادر بنام شهریار و یک خواهر نقاش دارد، مادرش می گوید: سام حتی در دوران بچگی اش هم هيچ شيطنت و آزاری برای ما نداشت

پسرم بی‌ دردسر بود از همان بچگی دوست داشت بازيگر شود آنقدر به اين رويايش فكر كرد تا سرانجام به آن رسيد.

Screenshot_۲۰۲۱۱۰۰۲-۲۲۲۰۱۳_Google.jpg

شروع فعالیت

سال 1373 که 19 ساله بود وارد کلاس های بازیگری مرحوم سمندریان شد سپس از تئاتر شروع کرد و در چند کار تصویری هم تجربه کوتاهی بدست آورد

در نهایت زمانی که تصمیم داشت برای مدلینگ راهی ترکیه شود به سریال شب زدگان در سال 78 دعوت شد که همین مجموعه مسیر هنری اش را تغییر داد

از سینما تا شهرت

در سال 1379 که 25 ساله بود با فیلم دلباخته اولین بازی خود را در سینما تجربه کرد تا اینکه با سریال با من بمان سال 79 و خانه پدری سال 80 به شهرت رسید.

سام درخشانی در 26 خرداد 1394 وقتی 40 ساله بود با عسل امیرپور 32 ساله ازدواج کرد که خطبه عقد این زوج توسط سید محمد خاتمی خوانده شد

ثمره این زندگی یک دختر بنام برکه متولد آذر 96 در کانادا می باشد

نحوه آشنایی

من و عسل یک دوست خانوادگی مشترک داشتیم كه ما را برای یک ‌مهمانی خانوادگی دعوت كرد در آن ‌مهمانی با عسل آشنا شدم و این آشنایی ادامه پیدا كرد

بعد از مدتی خانواده‌ه ای ما نیز با هم رفت‌ و‌ آمد پیدا كردند و این باعث شناخت بیشتر ما نسبت به اخلاق و روحیات همدیگر و در نهایت منجر به ازدواج ما شد.

شغل دوم سام درخشانی

چند سال پیش یک عطر فروشی راه انداختم اما با بالا رفتن دلار و گران شدن اجناس نتوانستم ادامه بدهم و به نوعی شكست خوردم و در بیزنس سرخورده شدم

بعد از مدتی تصمیم گرفت رستوران داری کند و الان رستوارن دارد.

استقلالی

درخشانی یک فوتبال دو آتیشه طرفدار استقلال است.

Screenshot_۲۰۲۱۱۰۰۲-۲۲۲۰۰۷_Google.jpg

بالا پایین