جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بیوگرافی سحر زکریا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی سحر زکریا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 436 بازدید, 7 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی سحر زکریا
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
سحر زکریا (زادهٔ ۲۸ آذر ۱۳۵۲ در اراک) هنرپیشه سینما و تلویزیون ایرانی است.

Screenshot_20211104-203141_Google.jpg

زندگی حرفه‌ای

سحر زکریا با بازی در مجموعهٔ تلویزیونی در پناه تو (در نقش دخترعموی رامین) وارد دنیای بازیگری شد. سپس توانایی خود را با بازی در نمایش‌ها و تله‌تئاترهای گوناگون آزمود. اما با بازی در فیلم مردی از جنس بلور بود که دیده شد و بار دیگر به تلویزیون بازگشت.

بازی در نقش همسر رابین هود در مجموعهٔ طنز قطار ابدی تا اندازه‌ای او را به شهرت رساند. اما با برنامهٔ طنز پاورچین، استعداد نهفتهٔ بازی در نقش کمدی خود را بروز داد و توانست به محبوبیت دست بیابد. او کار خود را با بازی در مجموعه‌های تلویزیونی مهران مدیری مانند در حاشیه و مرد دوهزارچهره ادامه داد.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8

حاشیه‌هاممنوع‌الفعّالیت شدن

در بهمن ۱۳۹۹ سحر زکریا در پی درگذشت علی انصاریان در صفحه شخصی خود به نخریدن واکسن کرونا اعتراض کرد که باعث واکنش تند در ۲۰:۳۰ شد. او در فروردین ۱۴۰۰ با انتشار ویدیویی اعلام کرد که به دلیل این اعتراض ممنوع‌الفعّالیت شده‌است.

عدم دریافت دستمزد

در فروردین ۱۴۰۰ سحر زکریا با انتشار ویدیویی از عدم پرداخت دستمزد خود برای بازی در سریال قهوه تلخ گفت. وی همچنین در صفحه اینستاگرام خود نمونه‌ای از تهدیدها از سوی اطرافیان مهران مدیری را نشان داد.

از سینما تا شهرت

سال 1376 با سریال فطار ابدی چهره اش شناخته تر شد تا اینکه سال 1381 با سریال پاورچین مهران مدیری در نقش مهتاب مهتابی به شهرت زیادی دست یافت

او سپس با سریال مرد دوهزار چهره ، قهوه تلخ و در حاشیه با مدیری تجربه های موفقی بدست آورد

علاقه به موسیقی

به گوش دادن موسیقی علاقمندم هم پاپ و هم سنتی هر دو رو گوش می دهم و صدای همایون شجریان ، علیرضا عصار و بابک جهانبخش را دوست دارم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
آشپزی

از جمله افرادی هستم که با علاقه غذا می پزم خوشبختانه معممولا دستپختم خوب از آب در می آید، خورش بادمجان ، ماکارونی و آلو اسفناج را خوب درست می کنم

ازدواج

سحر زکریا هنوز ازدواج نکرده و مجرد است می گوید در تمام این سال ها کسی که در کنارش آرامش پیدا کنم را هنوز پیدا نکردم

برایم هیچوقت پوشیدن لباس عروس و گرفتن جشن عروسی رویا نبود ، همیشه دوست داشتم بجای اینکه خودم را یک عروس زیبا متصور شوم در مقام یک زن موفق ببینم

نقش شوهر برای بازیگری

یکسری بازیگرها موروثی وارد اینکار شده اند یعنی پدر یا مادر بازیگر بودند و دنبال آنها فرزندان نیز بازیگر شدند

یکسری هم با افراد پولدار ازدواج می کنند و بواسطه آنها سرکار می روند ، یکسری هم با آقایان دولتی ازدواج می کنند که اصلا دیگر کار نمی کنند …

من و امثال من جزو کدام دسته هستیم ؟ باید یک باجه را احداث کنند بنام باجه شوهریابی برای بازیگرانی مثل من تا ما هم بتوانیم وارد کار شویم.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
علاقه به نقش جدی

کار کمدی زیادی با روحیاتم سنخیتی ندارد و احساس می کنم در نقش های درام و جدی بهتری بازی می کنم البته از معضلات کمدی کار کردن در حاشیه قرار گرفتن خانم هاست

عمل بینی

در جوانی بینی ام را عمل کردم و الان خیلی پشیمانم

دوره ای که من وارد سینما و تلویزیون شدم بسیار از نقش ها را بابت همین عمل زیبایی از دست دادم و همین برای من اتفاق خیلی بدی بود

به آرزویم رسیدم

من همواره دوست داشتم بازیگر شوم و خوشبختانه این اتفاق در مورد من رخ داد و توانستم در مسیر آرزوهایم قدم بردارم

حس کم نظیری است که آدم ها به آن چیزی که دوست دارند دست پیدا کنند و از موقعیتی که در آن قرار دارند ، لذت ببرند

فست فوت و دمنوش

علاقه زیادی به خوردن فست فود و پیتزا دارد و عاشق خوردن سیر است و از داروهای گیاهی و دمنوش ها برای آرام تر شدن یا بهتر شدن دردهایش استفاده می کند

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8
کیک بوکسنیگ کار

کیک بوکسینگ ، ایروبیک و شنا ورزش هایی بودند که هر دفعه دوره ای طولانی مدت مشغولشان بودم که البته از بین همه اینا کیک بوکسیمگ مورد علاقه ام است

ناراحتی از مهران مدیری

آقای مدیری عزیز برام بسیار قابل احترامید ولی چند وقتی از شما مصاحبه هایی می بینم که ذهنم را مشغول کرده است

شما در یکی از مصاحبه هایتان گفتید به آن آدم سر چهارراه فکر می کنید ولی چطور به تیمی که سالها با شما کار کردند فکر نمی کنید که چگونه زندگی می کنند

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,853
26,758
مدال‌ها
8