جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بیوگرافی سروش صحت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی سروش صحت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 304 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی سروش صحت
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8
بیوگرافی سروش صحت

سروش صحت (زادهٔ ۸ آذر ۱۳۴۴) بازیگر، فیلم‌نامه‌نویس و کارگردان اهل ایران است. او در سال ۱۳۹۸ برندهٔ سیمرغ سیمین بهترین کارگردانی برای فیلم جهان با من برقص در سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر شد.

Screenshot_20211101-160514_Google.jpg

زندگی نامه

سروش صحت ۸ آذر سال ۱۳۴۴ در اصفهان متولد شد او اصالتی نائینی دارد و اهل روستای سلطان نصیر نائین است. پدر و مادرش اهل نائین بودند او تا سال ۱۳۶۳ (تا ۱۹سالگی) در اصفهان زندگی می‌کرد و پس از پذیرفته شدن در دانشگاه در تهران ساکن شد. وی دارای مدرک کاردانی رادیولوژی، کارشناسی شیمی کاربردی و کارشناسی ارشد آلودگی و حفاظت محیط زیست دریا است.

با مجموعه «جنگ ۷۷» مهران مدیری در سال ۱۳۷۷ پا به عرصه هنر گذاشت و به شهرت رسید و هم‌زمان در همان برنامه نویسندگی را در کنار بازیگری تجربه کرد. بازی در سینما را در سال ۱۳۷۸ با فیلم «شراره» به کارگردانی سیامک شایقی آغاز نمود. نام خانوادگی او «صحت نائینی» بوده‌است اما به گفته خودش به دلیل طولانی بودن، آن را به «صحت» تغییر داده‌است. همسر وی سارا سالار نویسنده رمان «احتمالاً گم شده‌ام» و برنده جایزه هوشنگ گلشیری است.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8

کنار گذاشتن تدریس شیمی

تا مدتی، هم بازیگری می‌ كردم و می‌ نوشتم و هم شیمی درس می‌ دادم اما كم‌ كم انقدر حجم كار بازیگری‌ ام زیاد شد كه تدریس شیمی را ترک كردم.

نام خانوادگی

نام خانوادگی او صحت نائینی بوده است اما به دلیل طولانی بودن، آنرا به صحت کوتاه کرد

Screenshot_20211101-160436_Chrome.jpg

ازدواج و خانواده

سروش صحت با سارا سالار نویسنده ازدواج کرده این دو بعد از 8 سال زندگی مشترک در سال 80 صاحب یک فرزند پسر بنام سورنا شدند

بیوگرافی سارا سالار

سارا سالار متولد 1345 در زاهدان، نویسنده است

13 – 14 سالی می‌ شود که مشغول نوشتن هستم با داستان کوتاه شروع کردم بعد از مدتی تصمیم به ترجمه گرفتم یکی دو تا مجموعه داستان ترجمه کردم بعد از تجربه‌ ی ترجمه بود که فهمیدم نمی‌ توانم از نوشتن دست بکشم فهمیدم که نوشتن واقعا بخشی از وجودم است و با از دست دادن این بخش با هیچ‌ کار دیگری احساس خوبی نخواهم داشت این بار تصمیم گرفتم داستان بلند بنویسم

سالار نویسنده رمان ” احتمالاً گم شده‌ ام و هست یا نیست” برنده جایزه هوشنگ گلشیری است، رمان اول او اقبال عمومی قابل توجهی داشت

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8
خودم هستم

صحت : در طول اين سال‌ ها يادم گرفتم كه همواره خودم باشم و فيلم بازی نكنم

وقتی ناراحتم، واقعا ناراحتم و به خاطر جمعی كه در آن قرار دارم ادای خوشحال‌ ها را در نمی آورم، وقتي هم كه خوشحالم باز همين كار را میكنم، اين موضوع باعث می شود از زندگی لذت بيشتری ببرم

شلوغی را دوست دارم

يكي از ويژگی های اخلاقي من اين است كه دوست دارم هميشه در بين مردم باشم و هيچ‌ وقت نخواسته‌ ام از جمعيت فاصله بگيرم. كنار مردم قرار گرفتن به من حس آرامش می دهد به همين خاطر هميشه به جمعيت پناه می برم و از جای هایي آرام و خلوت بيزارم

به اصفهانی ها نرفتم

شم اقتصادی ام به اصفهانی ها نرفته و در خرج كردن هيچ حساب و كتابی ندارم ضمن اينكه هنوز براي نوشتن اعداد به ريال مشكل دارم و موقع خواندن آنها بايد صفرها را بشمارم (باخنده)

راضی ام

من الان خیلی از زندگی و کارم راضی هستم. سعی می‌ کنم همه کارهایی را که قبلا انجام می‌ دادم، ادامه دهم و فقط قند، شکر، نمک و چربی کمتر بخورم

غذاهایی که دوست دارم

من همه جور غذا را دوست دارم. خیلی هم با لذت غذا می خورم
اما بعضی غذاها را بیشتر دوست دارم مثلا غذاهای محلی مثل باقلاقاتوق، میرزا قاسمی، بریونی و ماهی کباب جنوب را خیلی دوست دارم اما در کل باید بگویم اصولا غذا دوست دارم

بازیگرانی که کشف کرد

سروش صحت را هم ردیف کارگردان هایی دید که تبحری ویژه در کشف استعداد بازیگران دارن بهنام تشکر، پژمان جمشیدی، محمد نادری و هوتن شکیبا به واسطه اعتماد صحت به شهرت رسیده اند و هومن برق نورد با سریالی از این کارگردان به شمایلی نو دست یافت

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8
علاقه به شعر

زیاد می خوانم و به شعر کهن هم خیلی علاقه دارم

شعر معاصر هم می خوانم. هر وقت غمگین و افسرده یا آشفته ام شعر به من خیلی کمک می کند، شعرهای سعدی را به شدت دوست دارم. به حافظ و مولوی و خیام هم علاقه دارم و عطار برایم به شدت جذاب است، فروغ فرخزاد و شعرهای آخر سهراب سپهری را دوست دارم

علاقه به سپاهان یا تراکتور یا …

یعنی من هوادار درست و حسابی محسوب نمی شوم

امروز طرفدار سپاهان هستم اما همزمان یک رقیب دیگر به نام تراکتورسازی هست که طرفدار این تیم هم هستم یا مثلا باور می کنید بازی رئال و بارسا، من طرفدار هر دوتای آنها هستم ؟ این هم شد هواداری ؟ آبروی هواداری را بردم من …

کتاب خوانی

من از خواندن کتاب های ادبیات و رمان لذت زیادی می برم چون قصه خواندن من را به دنیایی می برد که برایم دلنشین تر است و از طریق آن با آدم ها، جهان و تجربه های ناشناخته ای آشنا می شوم.

بالا پایین