جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی سینا شعبان خانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی سینا شعبان خانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 387 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع بیوگرافی سینا شعبان خانی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
سینا شعبانخانی

تولد: ۳ آذر ۱۳۶۸

ملیت: ایران ایرانی

سبک‌(ها) : پاپ

حرفه(ها): خوانندگی ، نوازندگی

سال‌های فعالیت: ۱۳۸۹ تا الان

سازهای برجسته: پیانو

تحصیلات: ادبیات فارسی

آلبوم معروف: جادوی خاص (۱۳۹۶)

سینا شعبانخانی (زادهٔ ۳ آذر ۱۳۶۸ - شهریار) خواننده و نوازنده ایرانی است. اولین قطعه رسمی مجاز وی با عنوان من بی قرارم در سال ۱۳۹۶ منتشر شد. شعبانخانی با تک‌آهنگ «جادوی خاص» (با تنظیم حامد برادران) توانست به خوبی بین مردم شناخته شود که سومین اثر وی به‌شمار می‌رود.

Screenshot_20211017-104445_Google.jpg

او اصالتا اهل شهریار می باشد. تحصیلات وی فارغ التحصیل رشته زبان ادبیات فارسی از دانشگاه سراسری در مقطع کارشناسی است.

سینا شعبانخانی با تک آهنگ جادوی چشمات توانست به خوبی شناخته شود و یکی از بهترین آهنگهای او به شما می رود.

وی در سال 96 تیتراژ برنامه ماه عسل احسان علیخانی را اجرا نمود که سهم زیادی در شناخته شدن او داشت.

سینا شعبانخانی متاهل است.

پدر او نوازنده پیانو است و عمویش فارغ التحصیل نوازندگی پیانو از کنسرواتوار فرانسه و دیگر عموی او تورج شعبانخانی آهنگساز بوده اند و در رشد هنری سینا تاثیرات بسزایی داشته اند.

شباهت صدا احسان خواجه امیری

این مسأله کاملاً درست است و این شباهت وجود دارد البته این چیزی نیست که در اختیار من باشد، کما این‌ که خواننده‌ های دیگری هم داشته و داریم که صدایشان شبیه به خواننده‌ دیگری بوده و من این را نکته‌ بدی نمی‌ دانم.

خواننده های مورد علاقه

از بین خوانندگان ایرانی رضا صادقی و محمد علیزاده را هم دوست دارم. اما احسان خواجه‌ امیری خواننده‌ ای بود که من از ابتدا طرفدارش بودم و بیشترین الگو در کارهایم را از او گرفتم، در سنتی ها هم بیش از همه به استاد ایرج علاقه دارم استاد شجریان، همایون شجریان و مرحوم بنان را هم دوست دارم.

شغل دوم

من فروختنِ ملودی را به عنوان شغل دوست ندارم نمی‌ خواهم به عنوان آهنگساز در مارکت موسیقی شناخته شوم من خوانندگی را دوست دارم البته همکاری‌ هایی با محمد علیزاده، پیام صالحی، میثم ابراهیمی، مصطفی پاشایی و… داشته‌ ام

ازدواج و حاشیه

سینا شعبانخانی در 25 اردیبهشت 1396 وقتی 28 ساله بود خبر ازدواج خود را با خانم مرجان فراشی ازدواج کرد

همکارانم می گفتند که بعد از ازدواج میزان طرفدارانم کم می شود اما با قاطعیت می گویم اگر کسی با ازدواجم میخواهد طرفدارم نباشد اصلا همان بهتر طرفدارم نباشد

من مگر جدا از مردم عادی هستم و نباید زندگی کنم ، الان کنار همسر پر انرژی تر از قبل دارم کار می کنم و هیچ مشکلی هم از این بابت ندارم

Screenshot_20211017-104436_Google.jpg

بیماری

آقای خواننده چند سال قبل به دلیل عفونت ناشی از سرماخوردگی در بیمارستان آبادان بستری شد و این موضوع در کنسرت کیش دوباره او را راهی بیمارستان کرد

در نتیجه بعد از کنسل کردن کنسرت سمنان و بازگشت به تهران و انجام آزمایشات مختلف مشخص شد یک عفونت گوارشی است

علاقه به سبک ایرج

در تغییر روند کاری و استفاده ام از تکنیک های خوانندگی هم جنس صدای استاد ایرج و هم تکنیک ها و تحریرهای فوق العاده ایشان همیشه مورد توجهم بود

ممنوع الکاری

به مدت دو سال ممنوع الکاری بودم ، خیلی روزهای تلخ و ناراحت کننده ای بود ، همه اش در این فکر بودم که آخرش چی می شود ، یک حس سردرگمی همراهم بود

حرفه ای قبل از سربازی

سال 1390 در 22 سالگی قبل از رفتن به خدمت سربازی ، قطعه بنام «بدون تو تنهام» را منتشر دادم سپس قطعه دیگری بنام کابوس را منتشر کردم

تنظیم های این قطعات از خودم بود که دوستان و اطرافیان ایرادانی بکار می گرفتند که البته بازخورد خاصی هم از آنها نگرفتم

بالا پایین