جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بیوگرافی شاعران/ شاعر مارینا تسوتایوا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی نویسندگان و شاعران توسط Roghayeh.M با نام بیوگرافی شاعران\/ شاعر مارینا تسوتایوا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 77 بازدید, 4 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی نویسندگان و شاعران
نام موضوع بیوگرافی شاعران\/ شاعر مارینا تسوتایوا
نویسنده موضوع Roghayeh.M
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Roghayeh.M
موضوع نویسنده

Roghayeh.M

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار بیوگرافی
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
249
571
مدال‌ها
2
1000015859.jpg

موضوع نویسنده

Roghayeh.M

سطح
0

مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
249
571
مدال‌ها
2
یکی از شاعران خاص و کمتر شناخته‌شده که آثارش سرشار از تصویرسازی‌های عمیق و فلسفی‌ست، مارینا تسوتایوا (Marina Tsvetaeva) است. او در سال ۱۸۹۲ در مسکو به دنیا آمد و یکی از برجسته‌ترین شاعران روس در قرن بیستم محسوب می‌شود.

موضوع نویسنده

Roghayeh.M

سطح
0

مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
249
571
مدال‌ها
2
تسوتایوا با زبانی آتشین، احساسی و گاه بی‌پروا، شعرهایی سرود که از عشق، تبعید، تنهایی و شور زندگی لبریز بودند.

موضوع نویسنده

Roghayeh.M

سطح
0

مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
249
571
مدال‌ها
2
زندگی‌اش پر از فراز و نشیب بود؛ در دوران انقلاب روسیه، فقر و مهاجرت را تجربه کرد، همسرش را از دست داد، دخترش را در اردوگاه از دست داد و خودش نیز در نهایت در سال ۱۹۴۱ با خودکشی به زندگی‌اش پایان داد. با این حال، شعرهایش همچنان زنده‌اند و در دل مخاطبان روس و جهانی، جایگاه ویژه‌ای دارند.

موضوع نویسنده

Roghayeh.M

سطح
0

مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Aug
249
571
مدال‌ها
2
مارینا تسوتایوا شاعری‌ست که واژه‌ها را نه فقط برای بیان، بلکه برای انفجار احساس به کار می‌برد. او در یکی از شعرهایش می‌نویسد:
«من از آنِ کسی نیستم، من از آنِ هیچ‌ک.س نیستم، من از آنِ همه‌ام.»

بالا پایین