جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بیوگرافی صبا ایزدپناه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی صبا ایزدپناه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 327 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی صبا ایزدپناه
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8
بیوگرافی صبا ایزدپناه

صبا ایزدپناه متولد 4 دی 1369 در تهران، بازیگر است

فارغ التحصیل فوق لیسانس رشته سینما از دانشگاه هنر می باشد که بصورت جدی از تئاتر شروع کرد تا اینکه با سریال نون خ به شهرت رسید

او در هنر نقاشی هم صاحب تبحر است

Screenshot_20211023-143951_Google.jpg

ماجرای شروع بازیگری از 18 سالگی

بصورت جدی بازیگری را از سال 1386 وقتی 17 ساله بود از تئاتر شروع کرد تا اینکه وارد رشته هنرهای زیبا در مقطع لیسانس شد

می گوید تمام زندگی داشتم تئاتر می دیدم یا تمرین تئاتر می کردم

افتخارات هنری

اولین بار در جشنواره هنرهای نمایشی سال 86 عنوان بهترین پژوهشگر فرهنگی و آموزشی را بدست آورد تا اینکه سال 88 بهترین بازیگر نقش اول جشنواره شهر شد

او در سال 96 نیز موفق شد برای نمایش کارخانگی از بیستمین جشنواره بین المللی تئاتر دانشگاه ایران تندیس و دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول را بگیرد

شهرت با کژال نون خ

شهرت صبا ایزدپناه از نوروز سال 98 با سریال نون خ در نقش کژال شروع شد که از همان قسمت اول بسیار مورد توجه قرار گرفت

با این حال او در فصل دوم این سریال در سال 99 حضور نداشت

تدریس

خانم بازیگر علاوه بر تجربه کارگردانی بعنوان مدرس تئاتر در دبیرستان سمپاد فرزانگاه، وابسته به سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان نیز تدریس می کند

ازدواج

صبا ایزدپناه هنوز ازدواج نکرده و مجرد می باشد

چالش جای دیگری بودن

بازیگری از نظر من کامل ترین نوع هنر است و خودش دربر گیرنده هنرهای دیگری چون موسیقی، نقاشی و غیره است

در بازیگری تجربه زیستی انسان های دیگر برای من خیلی جالبه، اینکه چالش بزرگ جای دیگری بودن را تجربه کنم که جزو علاقمندی های من است

مشکلی با سلبریتی های در تئاتر ندارم

مخالفتی با حضور سلبریتی های در تئاتر ندارم، اما اگر صرفا این حضور جهت محبوبیت آن فرد باشد تا مردم را به خاطر دیدن وی به تئاتر بکشند، مشکل دارم

تلاش برای کار ماندگار

ماندگاری و در واقع جاودانه شدن موضوع مورد علاقه من در بازیگریست، اینکه بتوانم صحنه و نقشی را خلق کنم که با گذر زمان مردم آنرا همچنان دوست داشته باشد

Screenshot_20211023-144050_Google.jpg

بالا پایین