جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی علیرضا قربانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی علیرضا قربانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 321 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی خواننده ها و عوامل موسیقی
نام موضوع بیوگرافی علیرضا قربانی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
علیرضا قربانی (زادهٔ ١۵ بهمن ١٣۵٠) خوانندهٔ موسیقی ایرانی است.


Screenshot_۲۰۲۱۱۰۳۰-۲۰۳۹۴۹_Chrome.jpg


زندگی

وی از دوران کودکی به مدت چندین سال به فراگیری قرائت قرآن نزد استادان مختلف پرداخت، بطوریکه حتی در دوران دانشجویی به مقام دوم مسابقات دانشجویی کشور در رشته قرائت نائل آمد. از سال ۱۳۶۳ به‌طور جدی به فراگیری ردیف آوازی، تلفیق شعر و موسیقی، بینش و زیبایی‌شناسی در آواز ایران مشغول شد. وی در این راه از محضر خسرو سلطانی، بهروز عابدینی، مهدی فلاح، حسین عمومی و احمد ابراهیمی و نورالدین رضوی سروستانی بهره‌مند گردید. از سال ۱۳۷۸ به عنوان خواننده ارکستر ملی ایران به رهبری فرهاد فخرالدینی به اجرای برنامه‌های متعدد در داخل و خارج از کشور پرداخته‌است.
 
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
فعالیت حرفه‌ای


فعالیت حرفه‌ای خود را به عنوان خواننده موسیقی ایرانی از اواسط دهه ۷۰ آغاز کرد و در سال ۱۳۷۷ پس از شروع فعالیت رسمی ارکستر موسیقی ملی ایران به رهبری فرهاد فخرالدینی و خوانندگی محمدرضا شجریان و با معرفی حسین عمومی و علی تجویدی، همکاری خود را به عنوان خواننده ثابت ارکستر ملی ایران آغاز کرد.

یکسال بعد اولین آلبوم صوتی او با نام «اشتیاق» به آهنگسازی فرهاد فخرالدینی و اجرای ارکستر ملی ایران منتشر شد. قربانی تا سال ۱۳۸۸ و تا پیش از تعطیل شدن ارکستر ملی به صورت ثابت با آن همکاری داشت. سپس با بازگشایی ارکستر در سال ۹۰ به رهبری بردیا کیارس در چند اجرا آن را همراهی کرد و پس از آن از ارکسترهای دولتی کناره گرفت.

علیرضا قربانی به موازات ارکستر ملی ایران، از سال ۱۳۷۵ فعالیت‌های جدی در زمینه موسیقی اصیل ایرانی انجام داده‌است. «فصل باران» به آهنگسازی مجید درخشانی، «از خشت و خاک» و «روی در آفتاب» به آهنگسازی صادق چراقی، «سوگواران خموش» به آهنگسازی پژمان طاهری، «سرو روان» به آهنگسازی علی قمصری و «فصل باران» با آهنگسازی خود از جمله آثاری هستند که قربانی در بین سال‌های ۸۰ تا ۸۷ در زمینه موسیقی اصلی ایرانی خوانندگی آن را برعهده داشته‌است.

علیرضا قربانی همچنین در عرصه بین‌المللی نیز فعالیت‌های گسترده‌ای داشته‌است. او در بسیاری از فستیوال‌های معتبر دنیا در آسیا، اروپا و شمال آفریقا حضور داشته‌است. همچنین دو آلبوم از او به نام‌های «جلوه گل» با همراهی داریوش طلایی و همین‌طور «سودایی» به آهنگسازی سامان صمیمی در اروپا منتشر شده‌است. همچنین همکاری مشترک او با خواننده تونسی (درصف حمدانی) به نام سرمستی (Ivresses) بر روی رباعیات خیام نیشابوری با استقبال فوق‌العاده‌ای در اروپا مواجه شد و تعداد زیادی از فستیوال‌های معتبر دنیا به اجرا درآمد.

او همچنین دو همکاری مشترک با گروه شمس به نام‌های «برسماع تنبور» و «قطره‌های باران» را منتشر کرده. دو همکاری او مهیار علیزاده آهنگساز جوان به نام‌های «حریق خزان» و «دخت پری وار» هم مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. اثر دیگر او به نام «هم آواز پرستوهای آه» با آهنگسازی سیاوش ولی پور و بر اساس اشعاری از مهدی اخوان ثالث، از دیگر آثار با آهنگسازان جوان موسیقی ایرانی است.

دو آلبوم دیگر ارتباط دارد به بازخوانی آثار آهنگسازان معروف و قدیمی ایرانی. اولی بر اساس ساخته‌های همایون خرم به نام «رسوای زمانه» که در سال ۱۳۸۸ منتشر شد و دومی بر اساس ساخته‌های «علی تجویدی» به نام «رفتم و بار سفر بستم» که رد سال ۱۳۹۳ روانه بازار شد.

تنها آلبوم مشترک او و فردین خلعتبری «من عاشق چشمت شدم» نام دارد که مجموعه‌ای از همکاری‌های این دو هنرمند در زمینه موسیقی فیلم و تیتراژهای مجموعه تلویزیونی‌های تلویزیونی است.

آلبوم علیرضا قربانی با نام «فروغ» به آهنگسازی سامان صمیمی از طرف مؤسسه فرهنگی هنری آهنگ اشتیاق وابسته به خود او منتشر شده‌است.
 
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8

پروژه با من بخوان

با من بخوان یک پروژه موسیقی الکتروآکوستیک است که علیرضا قربانی به همراه حسام ناصری آن را از اواخر سال ۹۷ با انتشار قطعه‌ای به نام نیست شو آغاز کردند.در ادامه قطعه «روزگار غریب» با شعری از احمد شاملو و حمید خلف بیگی منتشر شد که محتوایی عاشقانه-اجتماعی داشت. تور کنسرت‌های این پروژه از اردیبهشت ۹۸ در تالار وحدت آغاز شد و در تابستان و کاخ سعدآباد ادامه پیدا کرد. مجموعاً نزدیک به ۴۳ شب پروژه با من بخوان در تهران اجرا شد و جمعیتی بیش از ۲۵ هزار نفر از آن دیدن کردند. همچنین این پروژه در قابل یک تور کنسرت در بعضی از شهرستان‌های ایران هم به روی صحنه رفته‌است. آلبوم با من بخوان در تاریخ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ توسط مؤسسه آهنگ اشتیاق منتشر شد.

علیرضا قربانی کنسرت با من بخوان در دی‌ماه ۱۳۹۸ در تالار وزارت کشور را پس سانحه سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین با شلیک موشک سپاه پاسداران لغو کرد. در بخشی از بیانه رسمی لغو کنسرت آمده‌است:

«پس از وقایع هولناک و غیرقابل باور روزهای اخیر احساس کردیم اجرای این مجموعه حق مطلب این روزها را ادا نمی‌کند و قطعات، باید کامل‌تر شده تا هم حزن خانواده‌های این عزیزان را التیام باشد هم در حافظه جمعی تاریخی کشور این فاجعه غیرقابل باور به زبان موسیقی ثبت شود.

پس علی‌رغم اشتیاق، تمهیدات جدی و اقدامات حرفه‌ای برای برگزاری کنسرت‌های تهران در روزهای ۲۶ و ۲۷ دی‌ماه، با آلام روحی بسیار، مصمم به تعهد حرفه‌ای و اجتماعی خود برای لغو کنسرت‌ها اقدام کردیم.»
 
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
پروژه صداها و پل‌ها

پروژه صداها و پل‌ها (The Voices Anad Bridges) یک پروژه بین‌المللی است که علیرضا قربانی همراه با احسان مطوری آهنگساز و نوازنده سنتور آن را پیش می‌برد. ایده اصلی این پروژه تلفیق موسیقی ایرانی و موسیقی‌های دیگر جهان است که با حضور علیرضا قربانی از ایران و یک خواننده مهمان از کشورهای دیگر اتفاق می‌افتد. تا به حال دو قطعه از این پروژه منتشر شده‌است. قطعه اول به نام ال‌سوینیو به زبان فارسی و اسپانیایی و همخوانی سولانژ مردینیان خواننده آرژانتینی - ارمنستانی ساکن آمریکا و قطعه دوم به نام نازنی‌نِی به زبان فارسی و کشمیری با همکاری قیصر نیظامی خواننده کشمیری منتشر شده‌اند.

پروژه صداها و پل‌ها برنده جایزه آکادمیای ۲۰۱۹ برای قطعه «رؤیا» شد. این قطعه با نام لاتین «ال‌سوینیو» از آلبوم «صداها و پل‌ها» برنده جایزه آکادمیا شده‌است. این قطعه همچنین در «Global Music Awards» موفق به کسب عنوان شده‌است.

آلبوم پروژه صداها و پل‌ها در تیرماه ۱۴۰۰ منتشر شد. این آلبوم در یک ماه اول انتشار در لیست پرفروش‌های سایت بیلبورد قرار گرفت.
 
بالا پایین