جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بیوگرافی فلورا سام

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی فلورا سام ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 449 بازدید, 5 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی فلورا سام
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8
فلورا سام (متولد ۱۲ آبان ۱۳۴۴ در شیراز) هنرپیشه، نویسنده و کارگردان تلویزیون و تئاتر ایرانی است.

Screenshot_20211104-204652_Google.jpg

زندگی

فلورا سام در سال ۱۳۶۳ با مجید اوجی، تهیه‌کننده ازدواج کرد و در سال ۱۳۶۶ با انتخاب رشته نمایش وارد دانشگاه تهران شد. شروع فعالیت حرفه‌ای وی در تلویزیون صرفاً به دلیل روابط خانوادگی با بازی در مجموعهٔ تلویزیونی «مهر و ماه» در سال ۱۳۶۹ به کارگردانی حمید لبخنده بود.[۱] او همچنین در مجموعه‌های شیخ مفید، روزهای زندگی، همسایه‌ها، شبی از شب‌ها، نشانی و ماه عسل ایفای نقش کرده‌است. مجموعه تلویزیونی توطئهٔ فامیلی، آخرین کار اوست. فیلمنامهٔ این مجموعه تلویزیونی را نیز او نوشته بود. آخرین فیلمنامه پخش شده توسط صدا و سیما که به دست وی نوشته شده با عنوان تا... رهایی می‌باشد که در پاییز ۹۰ شروع به پخش شده‌است. مجموعه تلویزیونی راز پنهان در ماه رمضان سال ۱۳۹۱ از تلویزیون پخش شد که نویسندگی و کارگردانی آن به عهده فلورا سام بود. در ایام نوروز ۱۳۹۳ «ما فرشته نیستیم» از این کارگردان از شبکه تهران پخش شد.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8
ازدواج

فلورا سام در سال 1362 وقتی 18 سال بود با مجید اوجی 22 ساله آشنا شد و یکسال بعد با او ازدواج کرد که ثمره این زندگی یک دختر بنام فریال متولد 1365 است.

فوت مجید اوجی

مجید اوجی متولد 1340 در شیراز بود که فعالیت خود را بعنوان تهیه کننده از سال 1368 شروع کرد و سپس وارد عرصه نویسندگی نیز شد

او در 17 آبان 1398 به علت سکته قلبی ناشی از تضعیف سیستم ایمنی بدن بخاطر سرطان غدد لنفاوی در 58 سالگی درگذشت

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8

از بازیگری تا کارگردانی​

خانم سام نیز اولین تجربه نویسندگی خود را از سال 1387 با سریال نشانی شروع کرد که خود نیز در آن بازی داشت سپس سال 91 سریال راز پنهان را کارگردانی کرد

سریال ما فرشته نیستیم ، قرارمون پارک شهر و سریال مرضیه از دیگر تجربه های بسیار موف ایشان در مقام کارگردانی می باشد

وقتی داد می کشد

مجید اوجی : خانومم در منزل چنان ابهتی دارند كه وقتی فریاد می‌ كشند من و دخترم پا به فرار می‌ گذاریم و حتما جایی پنهان می‌ شویم (می‌ خندد)‌

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8
آشپزی

علاقم به آشپزی امری ارثی است و باید در خون هر کسی باشد

معمولا غذاهای محلی درست می کنم، ما شیرازی ها خوراکی داریم بنام کلم پلو و یا دم پختک که آنرا درست می کنیم، البته قلیه ماهی هم داریم

شاید روزی کتاب بنویسم

تا امروز هنوز جرات نکردم کتاب بنویسم ، البته که فیلمنامه می نویسم اما دلیلی نیست که می توانم داستان هم بنویسم

وقتی رمانی می خوانم میبینم چقدر از نوشتن فیلمنامه متفاوت است شاید اگر روزی بنشینم و سیاه مشق کنم سمت نوشتن کتاب بروم اما الا و بدون دانش اینکار را نمی کنم

اهل نظم و ترتیب

من نسبت به آقای اوجی بانظم و ترتیب تر بودم چون قانونمند بودن را دوست دارم و همیشه سعی می کنم برای هرکار در زندگی برنامه ریزی داشته باشم

نمی گویم خیلی منظم هستم اما سعی می کنم با برنامه درست و حساب شده زندگی خود و خانواده ام را جلو ببرم و کارهای را بر اساس آن تنظم کنم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8
در زندگی

بنظرم من قبل از ازدواج انسان باید چشم هایش ار کاملا باز کند اما بعد از ازواج باید چشم هایش را ببندد

وقتی ازدواج کردیم دیگر نباید خود خواه ، خرده گیر و زودرنج باشیم ، باید خیلی گذشت داشته باشیم تا بتوانیم در کنار همسر خود به خوبی و راحتی زندگی کنیم

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8