جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی متین ستوده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی متین ستوده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 284 بازدید, 0 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی متین ستوده
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,032
27,720
مدال‌ها
8
بیوگرافی متین ستوده و همسرش

متین ستوده متولد 22 اردیبهشت 1364 در تهران ، بازیگر سینما و تلویزیون است

دانشجوی انصرافی رشته مدیریت بازرگانی می باشد که اولین بار با حمایت پدر جلوی دوربین رفت و با سریال لیسانسه ها در 31 سالگی به شهرت رسید

ایشان قدبلندترین بازیگر زن ایرانی می باشد که اغلب نگران نداشتن پارتنر هم قد می باشد

خانواده و اصالت

پدرش سید حسین ستوده از کارمندان بازنشسته صدا و سیما و مادرش هم معلم بازنشسته می باشد، یک برادر بزرگتر بنام مانی و یک خواهر بزرگتر بنام مریم دارد

اصالتا اهل خرم آباده و از قوم لر می باشد و می گوید برعکس اسمش ، خیلی شیطون ، شلوغ و حاضر جواب است

اولین بازی در 7سالگی

اولین بار سال 1371 در 7 سالگی از طریق پدرش در سریال «بازنشستگی» جلوی دوربین رفت سپس سال 1374 هم در سریال «این خانه دور نیست» حضور داشت

بعد از این دو تجربه ، پدرش بخاطر عقب افتادن درس با ادامه فعالیت اش مخالفت کرد

Screenshot_20211007-224151_Google.jpg

جلوی دوربین حرفه ای

سال 1388 که 24 ساله شد با «سریال عملیات 125» به تلویزیون بازگشت و با فیلم «خانه دیگری» در سال 94 وارد پرده سینما شد

با سریال «یادآوری» در سال 1392 که از آن بعنوان نقطه عطف زندگی هنری اش یاد می کند شناخته شد

شهرت

شهرت خانم ستوده سال 1395 وقتی 31 ساله بود با سریال لیسانسه ها به کارگردانی سروش صحت کنار هوتن شکیبا و امیر کاظمی به شهرت رسید

این مجموعه با استقبال خود مردم در فصل دوم و سوم با نام فوق لیسانسه ها ادامه یافت

شکست عشقی ؟!

یک نفر مرا صادقانه دوست داشت ولی من قدر احساسش را ندانستم و بی ‎‌رحمانه با او صحبت کردم، بعد که برگشتم پذیرفته نشدم، جایم پر شده بود و من دیر برگشته بودم

زندگی ام را به خدا واگذار کردم

من از ابتدا از خدا خواستم اگر چیزی به صلاح من است برایم اتفاق بیافتد

خداوند همیشه هوای من را داشت اکنون نیز فکر می‌ کنم خدا همراهم است و از من محافظت می‌ کند، اگر امدادهای خدا نبود هرگز به اینجا نمی‌ رسیدم

مغرور نمی شوم

از بازیگری یاد گرفتم هر جا و مرتبه و جایگاهی که هستم، مغرور نشوم

غرور، سهم مهلک این حرفه است به راحتی به عرش می بردت اما یکدفعه به خودت می آیی و می بینی چنان به فرش کوبیده شدی که هیچی ازت باقی نمونده است

WipeOut42_07_2021_104244.673000.jpg

علاقه به خرم آباد

تا جایی که فرصت داشته باشم به لرستان سفر می کنم چرا که علاقه زیادی به زادگاه پدری ام، خرم آباد دارم، تاکنون آبشار نوژیان و مخملکوه را در این شهر دیدم !

احساساتی

یه اردیبهشتی احساساتی و خالص که بی نهایت به خانواده ام وابسته ام

حیوانات را خیلی دوست دارم، گل و طبیعت را خیلی دوست دارم، خیلی بیش از حد حساسم اما بیشتر سعی می کنم که با منطقم جلو برم

عاشق بچه ها

بچه ها را هم خیلی دوست دارم، چون معتقدم فرشته هایی هستند مهربون و راستی در بند بند وجودشون خلاصه شده، عین آب زلال و مثل بهار زیبا و خواستنی اند

لباس و تیپ جنجالی

خانم ستوده به دنبال مدل لباس و آرایش جنجالی خود در اکران فیلم مسخره باز در مهر ماه 98 به دادسرای ارشاد تهران احضار شد

خودش معتقد بود پوشش اش فقط آراسته بود، اما در نهایت مجبور شد در شبکه اجتماعی خود با نوشتن متنی از خانواده شهدا عذرخواهی کند

کل زندگی موسیقی است ، زندگی همه آدم ها یک موسیقی و ریتم تمپویی دارد که این در فراز و نشیب زندگی بالا و پایین می رود

عشق مسافرت و فوبیا

من عاشق سفر هستم ، واقعا هر جایی از کره زمین را دوست دارم که ببینم ، یعنی یکی از بزرگترین آرزوهایم اینست که بتوانم حداقل خیلی از جاها را قبل از مرگم ببینم.

شاید بزرگترین فوبیایی من هم این باشد که وقتی از دنیا بروم که خیلی از جاهای دنیا را ندیده ام.

از پیاده روی تا فوتسال

بیشتر پیاده روی و دوچرخه سواری می کنم و چند سالیست فوتسال بازی می کنم و در تیم هنرمندان حضور دارم ، البته خیلی پیوسته نیست ولی خوب علاقمند هستم

ازدواج

متین ستوده 11 خرداد 1400 در 36 سالگی خبر ازدواج خود با علی زندی از بازیگران نه چندان شناخته شده را رسانه ای کرد که ایشان صاحب رستوران طهران پاریس نیز می باشد

بالا پایین