جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بیوگرافی مونا کرمی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی مونا کرمی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 367 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی مونا کرمی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8
بیوگرافی مونا کرمی

مونا کرمی متولد 18 آذر 1369 در گلستان ، بازیگر سینما و تلویزیون است
فارغ التحصیل لیسانس مهندسی منابع طبیعی می باشد که از کودکی با تئاتر شروع کرد سپس از طریق فیلم کوتاه به تلویزیون رسید و حالا در سطح اول کار می کند

Screenshot_20211023-170057_Google.jpg

خانواده

مونا کرمی در شهر مینودشت استان گلستان در یک خانواده 4 نفره به دنیا آمد و تنها یک برادر بنام مجید دارد که 3 سال کوچکتر از اوست و کار موسیقی می کند

تئاتر از 9 سالگی

اولین بار در سال 1378 وقتی 9 ساله بود با کار تئاتر عروسکی در مینودشت بروی صحنه رفت تا اینکه با حضور آکادمی بصورت تخصص فعالیت اش را ادامه داد

خانم بازیگر در جشنواره دانش آموزی توانست رتبه 1 بازیگری را برای نمایش سیب بگیرد

وقفه دو ساله

بعد از بازی در سریال بیمار استاندارد به مدت دو سال از عرصه هنری دور شد تا اینکه با فیلم کوتاه خرده ریزه بازگشت و دوباره درگیر تئاتر شد

ایشان در سال 1396 با فیلم آپاندیس به کارگردانی حسین نمازی اولین تجربه سینمایی خود را بدست آورد

شهرت با حوالی پاییز

ایشان بعد از سه سال دوری از تلویزیون سال 97 در دومین تجربه خود با سریال حوالی پاییز در نقش شیوا به تلویزیون بازگشت که بسیار دیده شد

مونا کرمی در این سریال با پردیس منوچهری هم بازی شد تا اینکه در سال 99 با فصل سوم سریال از سرنوشت با نقش آرزو دوباره در تلویزیون حضور داشت

نقش رویا تیموریان

خانم رویا تیموریان در سریال حوالی پاییز مادارانه کنار من بودند ، ایشان بسیار صبرو و مهربان همه چیز را تحمل می کنند و تجربه پنجاه سالشان را در اختیارم گذاشتند

ازدواج

خانوم مونا کرمی هنوز ازدواج نکرده و مجرد است

ماجرای نقش و پوشش

هر کشوری با توجه به قوانین و مقرراتش یکسری محدودیتی داره ، ما هم در کشوری زندگی می کنیم که جمهوری اسلامی است

یعنی در تلویزیونی ما باید پوشش اسلامی داشته باشیم ، من بعد از کارها که گریم رو پاک می کنم و لباس خودم را می پوشم خیلی از همکارا منو نمی شناختند

شهرت از راه درست

اهداف آدم ها با یکدیگر فرق دارد ، من معروفیت به هر قیمتی را دوست ندارم بنظرم شهرت خیلی اتفاق جذابی هست اما باید از راه درست اتفاق بیفتد

Screenshot_20211023-170158_Google.jpg

از فوتبال تا غذا

علاقه زیادی به تماشای فوتبال دارد اما ورزش مورد علاقه اش تنیس است و در کنار آن به خواندن کتاب بخصوص ادبیات کلاس علاقمند است

دست پخت خوبی در آشپزی دارد و غذای مورد علاقه اش ماکارونی است

علاقه به مدلینگ

در رنگ شناسی و ست کردن لباس هایش بسیار موفق است و با اینکه تجربه کار مدلینگ ندارد اما این صنعت از علاقمندی های اوست

بالا پایین