جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی نگار عابدی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی نگار عابدی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 330 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی نگار عابدی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,032
27,720
مدال‌ها
8
نگار عابدی متولد 18 بهمن 1349 در اهواز بازیگر تئاتر ، سینما و تلویزیون است

فارغ التحصیل رشته تئاتر از دانشکده هنر و معماری در مقطع لیسانس و دانشجوی انصرافی رشته زبان انگلیسی می باشد ک تنها یک دختر از همسر سابقش دارد

Screenshot_20211015-182247_Google.jpg

انصراف از دانشگاه

در سال 1369 وقتی 20 ساله و دانشجوی زبان انگلیسی بود با دیدن آگهی کلاس بازیگری در یکی از محلات از دانشگاه انصراف داد و وارد این کلاس ها شد

او زیر نظر مهتاب نصیرپور و رویا تیموریان دوره بازیگری گذراند سپس برای ادامه تحصیل رشته تئاتر را انتخاب کرئد

از تئاتر تا جلوی دوربین

سال ها در تئاتر درخشید تا اینکه با فیلم کوتاه جلوی دوربین رفت و سال 1381 در 32 سالگی با فیلم جانان اولین تجربه سینمایی اش را بدست آورد

تلویزیون و شهرت

سال 1376 وقتی 27 ساله بود با مجموعه پسری به نام قدرت وارد قاب تلویزیون شد سپس سال 1380 در سریال دوستانه محمد رحمانیان بازی کرد

اما شهرت ایشان از سال 1392 با مجموعه دودکش به کارگردانی محمد حسین لطیفی در نقش افروز مشتاق شروع شد

ازدواج و طلاق

نگار عابدی ازدواج پر سرو صدایی با هدایت هاشمی داشت و بعد از بدنیا آمدن دخترش اِما این زندگی اش رفته رفته به حاشیه کشانده شد

در نهایت چند سال پیش این زوج هنری از هم طلاق گرفتند ، آقای هاشمی سال 94 چند سال بعد از طلاق خود با مهشید ناصری ازدواج کرد

داستان شروع طلاق

وقتی دخترم هنوز به دبستان نرفته بود من و همسر سابقم حس كردیم كه مسیر زندگی‌ مان را باید از هم جدا كنیم

به همین خاطر مدتی به اتفاق دخترم به منزل پدر و مادرم رفتم تا كارهای مربوط به جدایی انجام شود

رابطه با دخترش

رابطه من و دخترم از همان ابتدا یک رابطه دوستانه بود بنظرم وقتی بچه‌ ها با پدر و مادرشان رفیق هستند راحت‌ تر مسائل‌ شان را با آنها در میان می‌ گذارند

اِمای من هم از همان دورانی كه كم سن و سال بود تا حالا عادت كرده همه چیز را برایم تعریف كند همین موضوع ما را به‌ شدت به هم نزدیک می‌ كند

Screenshot_20211015-182200_Google.jpg

عشق به تئاتر

پیش از هر چیز این را بگویم كه اساسا و از ریشه خودم را مدیون تئاتر می‌ دانم

عاشق هنر تئاتر هستم چون همیشه آن تازگی ، زنده ، صمیمی و مادر بودن تئاتر به نسبت دیگر هنرها مرا خیلی به‌ خودش جذب می‌ كند

روانشناس بجای بازیگری

دوست دارم آدم‌ ها را بشناسم ، آنها را بفهمم و شخصیت و رفتارشان را تحلیل كنم ، روحیه شناختی بالایی دارم و شاید اگر بازیگر نمی‌ شدم روانشناس می‌ شدم

از BBC تا شکسپیر

وقتی تنها 9 سالم بود تمام نمایشنامه‌ های شكسپیر را خوانده بودم

در آن مقطع ما بواسطه شغل پدرم در شهر اهواز زندگی می‌كردیم و به همین خاطر می‌ توانستیم سایر شبكه‌ های عرب زبان را هم بگیریم

من هم از این فرصت استفاده می‌ كردم و تئاترهای معروفی نظیر رومئو و ژولیت كه از شبكه بی‌ بی‌ سی پخش می‌ شد را تماشا می‌ كردم

نقش هایی که رد کردم

برای ایفای نقش خانم كوچیک سریال پس از باران از من دعوت شد اما به‌ قدری بازی در تئاتر برایم مهم بود كه آن پیشنهاد را رد كردم

همین موضوع را در فیلم خیلی دور خیلی نزدیک هم تكرار كردم

از شعر تا عبادت

در تنهایی شعر می خوانم عبادت می کنم گاهی وقت ها روزه می گیرم و … اینها کارهایی است که از نظر معنوی خیلی به من کمک و من را به خدا نزدیک می کند

نقش های مورد علاقه

نقش هایی را که شخصیت در موقعیت های تراژیک قرار می گیرند را خیلی دوست دارم ، اینکه شخصیت هایی که بازی می کنم متفاوت باشند برایم مهم است

بالا پایین