جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی نیما شاهرخ شاهی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی نیما شاهرخ شاهی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 258 بازدید, 1 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی نیما شاهرخ شاهی
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,032
27,720
مدال‌ها
8
بیوگرافی نیما شاهرخ شاهی

نیما شاهرخ شاهی متولد 17 مرداد 1360 در تهران ، بازیگر و کارگردان است

فارغ التحصیل لیسانس مهندسی عمران می باشد که در 22 سالگی جلوی دوربین رفت که تجربه خوانندگی هم دارد و تنها خواهرش در کشور سوئد زندگی می کند

WipeOut22_13_2021_022233.733000.jpg

ایام کودکی

از اون بچه‌ های آب زيركاه بودم ، ظاهری آروم داشتم ولی حسابی شيطون بودم
آتيش به پا می كردم و خودم كنار می رفتم و همه اين شرارت‌ ها به اسم بنده خداهای ديگه تمام می شد برعكس بچه‌ های امروز ، از صبح تا غروب تو كوچه بودم

بازیگری بدون کلاس

دوره بازیگری نگذرانده بودم ، همه چیز خیلی اتفاقی شد ، دستیار كارگردان آقای سامان مقدم در جست وجوی 2 بازیگر بود كه چهره نباشد

او دوست من را در دانشگاه دید از وی خواست كه برای تست بازیگری به دفترشان مراجعه كند که من نیز با او رفتم و در نهایت برای فیلم مکس سال 1382 انتخاب شدم

شهرت

با فیلم «پارک وی» فریدون جیرانی در سال 1385 کنار رعنا آزادی ور و بیتا فرهی دیده شد تا اینکه اولین سریال خود «فاصله ها» در سال 1389 به شهرت رسید

کار ساختمانی

من مهندس عمران هستم و هفت سال در رشته خودم كار كردم ، اما چندین سال است به صورت حرفه ‌ای بازی می ‌كنم و به نوعی الان شغل اصلی من بازیگری است
در بازیگری با این حجم کار دیگر فرصت ندارم دو کار همزمان انجام بدهم و معتقدم برای موفق شدن نمی توان در دو کار بود

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,032
27,720
مدال‌ها
8
خوانندگی رپ

موسیقی را خیلی دوست دارم با سبک های مختلف آن آشنایی دارم، اما در زمینه موسیقی شخصا اقدامی نکرده ام

فقط سال 82 با فیلم مکس سامان مقدم خوانندگی را تجربه کردم که جزو اولین موسیقی های رپ فارسی بود و دیگر تکرار هم نشد

عاشق مسافرت

من عاشق مسافرتم و دلم می ‌خواهد جاهای جدید را ببینم ، خواهرم سوئد زندگی می ‌كند و ناخودآگاه وقتی به آنجا می ‌روم به جاهای دیگر هم سر می‌ زنم

به هر حال ویزا كه داشته باشی می‌ توانی راحت به كشورهای همجوار سفر كنی و چند جا را از نزدیک ببینی ، بنظرم آدم باید از خانه‌ اش بیرون بزند و دنیا را تماشا كند

WipeOut23_13_2021_022316.119000.jpg

از اسپانیا تا فرانسه

جزیره ایبیزا در اسپانیا واقعا زیبا است ، البته پاریس هم دوست داشتنی است

پاریس و خانه هایش اصالت بی نظیری دارند ، پاریسی ها بافت خانه های قدیمی خودشان را حفظ کرده اند که این خیلی دلپذیر است

زیر آبی

در کیش و کشور اندونزی غواصی کردم ، آدم برای دیدن ماهی های مختلف و نوعدریا و ساحل و شن و اینطور چیزها زیر آب می رود

ورزشکار حرفه ای

من ورزش می‌ كنم و به شدت حواسم به سلامتی‌ ام هست ، وقتی سلامتی نباشد روز مرگ یک بازیگر است

صخره نوردی ام بد نیست ، بدنسازی ، اسکواش ، شطرنج و پینگ پنگ را هم از کودکی تا امروز ادامه داده ام و در تکواندو کمربند سبز دارم

علاقه به روزنامه

واقعا برای مطالعه وقت ندارم اما یک روزنامه‌ خوان حرفه‌ ای هستم به خصوص روزنامه‌ های ورزشی و در این زمینه اطلاعات بسیار فوق‌ العاده‌ای دارم

WipeOut22_13_2021_022259.880000.jpg

زندگی بدون حاشیه

راستش من در همین موقعیتی را كه خدا به من لطف داشته می‌ دانم و در این سال‌ ها سعی كرده‌‌ ام جزو بی‌ حاشیه‌ ترین‌ ها باشم

تنها جایی كه ممكن است دیده شوم در محل فیلمبرداری كارم است و تمام تمركزم را روی شغلم گذاشته‌ ام

به كارم عشق می‌ ورزم و خدا را شكر می‌ كنم در كاری هستم كه واقعا دوستش دارم؛ برای همین دلم نمی‌ خواهد آن را با حاشیه خرابش كنم

خوشبختی

همیشه بدترین اتفاقات زندگی را بهترین اتفاقات می ‌دانم وقتی ماجرایی پیش می‌ آید به سختی می‌ توانم آن را بپذیرم اما بعد به داشته‌ هایم فكر می‌كنم

گاهی چشم كه باز می‌ كنم شاكرم كه زنده‌ ام و می‌ توانم ببینم، راه بروم، بنویسم، بخوانم، همیشه می‌ گویم می‌ توانست از این بدتر هم شود

خوشبختی را در لمس چیزهای كوچک می‌ بینم و در چیزهای خاص و عجیب نیست

از نظر من خوشبختی یعنی حال خوب ، حتی سعی می‌ كنم با كسانی باشم كه به من انرژی مثبت می‌ دهند و حال مرا بهتر می‌ كنند ، من زندگی را دوست دارم

ازدواج

نیما شاهرخ شاهی هنوز ازدواج نکرده و مجرد است

بالا پایین