جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی هدی زین العابدین

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی هدی زین العابدین ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 179 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی هدی زین العابدین
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,032
27,720
مدال‌ها
8
بیوگرافی هدی زین العابدین

هدی زین العابدین متولد 23 خرداد 1368 در کرج ، بازیگر سینما و تلویزیون است

فارغ التحصیل لیسانس رشته گرافیک می باشد که فعالیت خود را از عرصه تبلیغات در تیزر های شروع کرد و از 16 سالگی با فیلم «خانه روشن» وارد بازیگری شد

WipeOut29_13_2021_092907.313000.jpg

خانواده

هدی در یک خانواده 5 نفره بدنیا آمده و یک برادر و یک خواهر نیز دارد ، پدرش مغازه دار و شغل آزاد و مادرش خانه دار دار بود که مدت هاست فوت کرده است.

شروع با مدلینگ

فعالیت خود را از نوجوانی با حضور در عرصه مدلینگ شروع کرد و همچون مهدی پاکدل دیگر بازیگر مشهور از راه تبلیغات و تیزرهای آگهی وارد عرصه بازیگری شد

او مدتی مدل تیزرهای تبلیغاتی کارخانه برنج «آوازه» بود

ورود به بازیگری

اولین بار در سال 1384 وقتی 16 ساله بود در چند سکانس فیلم «خانه روشن» به کارگردانی وحید موسائیان جلوی دوربین رفت تا اینکه دوباره درگیر کار تبلیغاتی شد

از تلویزیون تا شهرت

سال 1388 در 20 سالگی با سریال «آشپزباشی» در کنار چهره هایی چون پرویز پرستویی ، فاطمه معتمدآریا و فرهاد اصلانی وارد قاب تلویزیون شد

او سپس سال 89 در تله فیلم مانی حقیقی بنام «چمدان» بازی کرد اما اولین تجربه حرفه ای اش را بازی در سریال «سقوط یک فرشته» در سال 90 می داند

مطالعات برای بازیگری

جهان گسترده بازیگری باعث شد وارد حوزه مطالعه این رشته شوم، نه مطالعه از نوع ورق زدن کتاب، البته کتابخوانی هم داشتم ولی مطالعه از نوع بصری بیشتر بود

یعنی دقتم به دنیای اطرافم پر رنگ تر شد، دیگر از کنار آنچه پیرامونم می گذشت بی تفاوت نمی گذشتم که باعث شد نگاه و نگرشم به آدم ها عوض شد

ازدواج

خانم هدی زین العابدین هنوز ازدواج نکرده و مجرد می باشد

Screenshot_20211013-212704_Google.jpg

حضور شرافتمندانه در بازیگری

جهان هنری یک جهان بی کرانه است و هیچ حدی و مرزی ندارد

همیشه به هنر بازیگری علاقمند بودم؛ راهی که توانستم از طریق آن به دنیای تصویر و تلویزیون سینما ورود کنم؛ این راه بود که فکر کنم از خیلی از راه های دیگر شرافتمندانه تر است

مضاف بر اینکه باعث شد خود را در معرض یادگیری قرار دهم؛ با خیلی تکنیک‌ ها که پیشتر برایم ناشناخته بود، آشنا شوم که از این جهت خیلی خوشحال هستم

از شبکه خانگی تا نامزدی

خانم زین العابدین در مجموعه نمایش خانگی هم با حضور در سریال «قلب یخی 3» در سال 91، سریال «شوخی کردم» مهران مدیری سال 92 و مجموعه «رقص روی شیشه» در سال 97 تجربه موفقی بدست آورد

او در جشنواره فیلم فجر سال 96 کاندیدای بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم «عرق سرد» بود که در نهایت این جایزه به سحر دولتشاهی رسید

من ازتون تشکر می کنم

اگه ورزش می کنید

اگه شب بیدار می مونید و درس میخونید

اگه کار می کنید

اگه از خانوادتون حمایت می کنید

اگه تلاش میکنید درست رفتار کنید

اگه تلاش می کنید مشکلی رو حل کنید

اگه …

و کسی تا حالا ازتون تشکر کرده

من ازتون تشکر می کنم که

دنیا رو به جای بهتری تبدیل می کنید

کار سینمایی