جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی ورزشکار ایرانی | اشکان دژاگه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی ورزشکاران توسط Kosarvalipour با نام بیوگرافی ورزشکار ایرانی | اشکان دژاگه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 582 بازدید, 13 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی ورزشکاران
نام موضوع بیوگرافی ورزشکار ایرانی | اشکان دژاگه
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,104
مدال‌ها
4
پس از جنجال بوجود آمده، اشکان در گفت و گویی با نشریه شب (Stern) چاپ آلمان اعلام کرد: در رگهای من بیشتر خون ایرانی جاری است تا آلمانی، باید این مسئله را پذیرفت. والدین من ایرانی هستند. ایران، اسرائیل را به رسمیت نمی‌شناسد.

اشکان دژاگه همچنین در پاسخ به پرسشی گفت: دین من اسلام است، به خداوند ایمان دارم. پیش از هر بازی خدایم را ستایش می‌کنم. این آئین من است.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,104
مدال‌ها
4
اشکان دژاگه و آندرانیک تیموریان

امکان بازی اشکان دژاگه برای تیم ملی ایران
اشکان دژاگه پیشتر از تمایل خویش برای بازی در تیم ملی فوتبال ایران سخن گفته بود. او همچنین گوشه چشمی هم به دعوت به تیم ملی بزرگسالان آلمان داشته ‏است.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,104
مدال‌ها
4
مطابق قوانین فیفا بازیکنی که می‌تواند برای دو کشور بازی کند، اگر برای کشور اول در تیم بزرگسالان بازی نکرده باشد حداکثر تا سن ۲۱ سالگی می‏‎تواند برای کشور دوم بازی کند. مطابق این قانون دژآگه دیگر نمی‌توانست برای ایران بازی کند. در جولای سال ۲۰۰۹ فیفا در این قانون تغییراتی داد و همچنین شرط سنی را برداشت.
یفا با تغییر ملیت دژآگه موافقت کرد و دژآگه برای تیم ملی فوتبال ایران به میدان رفت.

کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی از وی برای حضور در تیم ایران دعوت کرد. چندی پس از دعوت، مشکل نظام وظیفه که مانع خروجش از خاک ایران می‌شد نیز حل شد.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,104
مدال‌ها
4
بازی اشکان دژاگه در تیم ملی ایران
اشکان دژاگه در تاریخ ۱۳۹۰/۱۲/۸ برای بازی در تیم ملی فوتبال ایران مقابل قطر از سری مسابقات هفته ششم مرحله سوم فوتبال انتخابی جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ در ورزشگاه آزادی، به تهران آمد. او در نخستین حضورش در ترکیب ثابت قرار گرفت و توانست در نخستین بازی ملی خود در ۱۳۹۰/۱۲/۱۰ دو گل به ثمر برساند و شروع بسیار خوبی را به نمایش بگذارد.

همچنین اشکان دژاگه در رقابت‌های جام ملتهای آسیا در دیدار با لبنان، باعث به ثمر رساندن ۳ گل (۲ پنالتی، یک پاس گل) شد که این دو پنالتی توسط نکونام به گل تبدیل گردید و بهترین بازیکن در این مسابقه نیز به حساب می‌آید.

بالا پایین