جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی بیوگرافی پانته‌آ پناهی‌ها

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی هنرمندان توسط Kosarvalipour با نام بیوگرافی پانته‌آ پناهی‌ها ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 517 بازدید, 11 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی هنرمندان
نام موضوع بیوگرافی پانته‌آ پناهی‌ها
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,100
مدال‌ها
4
#بیوگرافی پانته‌آ پناهی‌ها

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,100
مدال‌ها
4
پانته آ پناهی ها در تئاتر

ناهی ها در این مورد گفت: (یک روز در دانشگاه تهران فردی را صدا می زدم و آقای حسین کیانی <نمایشنامه نویس و کارگردان> صدای من را شنید و آنقدر خجالتی بود که از یک نفر خواست تا از من بپرسد کار تئاتر می کنم یا نه؟ من هم گفتم نه، من تئاتر بلد نیستم! از من پرسیدند دوست داری تئاتر بازی کنی؟ من هم گفتم بدم نمی آید تجربه کنم، اما هنوز آشنایی با تئاتر نداشتم، آقای حسین کیانی من را سر تمرین های تئاتر بردند و تازه در پروسه تمرین فهمیدم چه اتفاقی در تئاتر می افتد آن مقطع مشکلاتی در زندگی داشتم و از حضور روی صحنه تئاتر به آرامش می رسیدم)

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,100
مدال‌ها
4
شهرت پانته آ پناهی ها

او اصلا شهرت را دوست ندارد زیرا معتقد است آدم باید سرش در کار خودش باشد و اهمیتی ندارد مورد توجه قرار بگیرد یا خیر. شاید به همین دلیل است که پس از سریال شهرزاد و نگاه های سنگین و معنادار مردم و احساس مسئولیتی که به او دست داده بود احساس خجالت میکرد.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,100
مدال‌ها
4
پانته آ پناهی ها متولد 9 آذر 1356 در تهران ، بازیگر تئاتر و سینما است فارغ التحصیل لیسانس رشته کارگردانی سینما از موسسه آموزش عالی سوره می باشد که بطور اتفاقی بدلیل صدای جذابش وارد تئاتر و سپس منشی گری صحنه شد

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,100
مدال‌ها
4
منشی گری پانته آ پناهی ها

خانم پانته آ پناهی ها در رابطه با منشی گری صحنه گفت: آن زمان کم سن و سال بودم و تئاتر «سیاها» را بازی می کردم و با خودم می گفتم؛ چه چیز بیشتری از بازیگری می خواهم؟ در تئاتر مهم بازی کرده ام، با این تئاتر به خارج رفته ام، خودم و گروه مان معروف و مشهور شدیم، پس همین برای من در عرصه تئاتر کافی است و باید دنبال کار دیگری بگردم که من را خوشحال کند به همین دلیل منشی صحنه شدم.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,100
مدال‌ها
4
محبوبیت پانته آ پناهی ها

وی در سریال شهرزاد نقش “شربت” به محبوبیت زیادی در بین بینندگان این سریال دست پیدا کرد و به تازگی با پخش سریال تاریخی ” بانوی عمارت” توانست در نقش “افسرالملوک” بار دیگر توانایی های خود در عرصه بازیگری را به نمایش بگذارد.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,100
مدال‌ها
4
سخت ترین نقش پانته آ پناهی ها

وی سخت ترین نقشی که در آن بازی کرده را نقش اعظم در فیلم لاک قرمز میداند و عجیب ترین نقش را نیز به نقش ننه آقا در فیلم نفس میداند.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,100
مدال‌ها
4
موهای سفید پانته آ پناهی ها

در یکی از مصاحبه ها خانم پناهی ها به سوال مجری در مورد خصوصیات ظاهری اش اینگونه پاسخ داد که این مورد هست و در سنین پایین تر باعث اذیت وی نیز می شده است اما اکنون با آن راحت است و مشکلی ندارد. بنظر می رسد رنگ مو های ایشان بصورت مادرزادی سفید بوده است.

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,100
مدال‌ها
4
خجالتی بودن پانته آ پناهی ها

من همیشه از نقشی که بازی می کنم ، خجالت می کشم و وقتی بازی خودم را می بینم بنظرم از همه بدتر هستم به این معروفم که بعد از تئاترهایم همیشه گم می شوم ، مگر اتفاق خاصی بیفتد و مثلا 30 اجرا رفته باشم تا من کم کم پیدا شوم در سینما هم اساسا با شنیدن صدا و تصویر خودم اذیت می شوم ، حال عجیبی است وقتی خودم را روی پرده می بینم ، از خجالت در صندلی فرو می روم

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,100
مدال‌ها
4
جوایز و افتخارات پانته آ پناهی هاتندیس بهترین بازیگر زن درام جشن نوزدهم دنیای تصویر برای بازی در بانوی عمارت در سال ۱۳۹۸نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر برای درخونگاه (فیلم) در سال ۱۳۹۷نامزد تندیس شایستگی بهترین بازیگر نقش مکمل زن بیستمین جشن سینمای ایران برای فیلم جشن دلتنگی در سال ۱۳۹۶تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل زن نوزدهمین جشن خانه سینما برای فیلم لاک قرمز در سال ۱۳۹۶سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن جشنواره بین المللی فیلم فجر برای فیلم نفس در سال ۱۳۹۵تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل زن هفدهمین جشن خانه سینما برای فیلم گس در سال ۱۳۹۴نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن در سی و سومین دوره جشنواره فیلم فجر برای فیلم من دیه گو مارادونا هستم در سال ۱۳۹۳نامزد دریافت تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران برای فیلم من دیه گو مارادونا هستم در سال ۱۳۹۴دیپلم افتخار بهترین بازیگر برای بازی در فیلم خانوم در بخش نگاه نو (فیلم اول) سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر - ۱۳۹۲

بالا پایین