جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

بیوگرافی بیوگرافی پندار اکبری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی توسط ASHVAN با نام بیوگرافی پندار اکبری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 398 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی بازیگران و عوامل سینمایی
نام موضوع بیوگرافی پندار اکبری
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8
نام : پندار اکبری

تولد : ۱۴ اذر سال ۱۳۶۱

ملیت : ایرانی

فارغ التحصیل : رشته عکاسی و تصویربرداری

دانش آموخته : بازیگری – کارگردانی – تدوین

اساتید : عبدالرضا اکبری – علیرضا اسیوند – رضا فیاضی و فریبا متخصص

پندار اکبری (زاده ۱۴ اذر سال ۱۳۶۱) بازیگر و تدوین گر جوان ایرانی است که دوره بازیگری را دراموزشگاه سپیدار فیلم گذرانده است.او همچنین فرزند عبدالرضا اکبری بازیگر ایرانی است.

Screenshot_20211022-102127_Google.jpg

پندار اکبری فرزند اول عبدالرضا اکبری یک تدوینگر و بازیگر است.وی فارغ التحصیل رشته ی عکاسی و تصویر برداری است.پندار اکبری از سال ۱۳۸۰ بازیگری را در آموزشگاه «سپیده آذین» زیر نظر پدرش عبدالرضا اکبری آغاز کرد و بابازی در سریال «نوعروس» به تلویزیون راه یافت.مدتی پس از بازی به کار تدوین پرداخت و دوباره با سریال «طفلان مسلم» به تلویزیون بازگشت.

بازیگری پندار اکبری

وی در مجموعه «تلاش»، « زمزمه محبت» به کارگردانی پدرش، «عید آن سال» به کارگردانی سعید ابراهیمی‌فر، سریال «نو عروس»،سریال «پشت صحنه»، «بوی غریب پاییز»، مجموعه «پس از سال ها» و مجموعه «پنجمین خورشید» در نقش آقا غلامرضا بازیکرده است.همچنین پندار اکبری اخیراً در سریال «فاصله ها» و مجموعه «شاید برای شما هم اتفاق بیافتد» به ایفای نقش پرداختهاست.

جالب است بدانید که عمو و پدر پندار اکبری نوازنده و استاد ویالن هستند و برادر کوچکترش، عرفان هم نوازندهخوب تنبک و تار است.

بازیگران مورد علاقه

با شاهرخ استخری رابطه صمیمانه تری دارد و در ایران بجز پدرش از بازی مهدی هاشمی ، آتیلا پسیانی و در خارج ربرت دنیرو و ال پاچینتو و مارلون براندو لذت می برد

استقلالی

آقای بازیگر از جمله هنرمندانی است که به شدت طرفدار تیم استقلال است و در مصاحبه ای گفته بود بازی مجتبی جباری و فرهاد مجیدی در استقلال را دوست داشت

ازدواج

پندار اکبری هنوز ازدواج نکرده و مجرد است

Screenshot_20211022-102043_Google.jpg

مصدومیت فوتبالی

متاسفانه بعلت ضربه ای که به زانوی من حین بازی در تیم هنرمندان وارد شد ، مجبور شدم که جراحی کنم و دیگر نتوانتم بازی کنم

آبروی پدر حفظ شود

به نظرم چیزی که از همه مهم‌ تر است و باید به آن توجه کنم این است که آبروی پدر حفظ شود و ارزش زحمات او را بدانم چراکه او پله‌ پله این مسیر را بالا رفته است

من بسیار پایبند این موضوع هستم که حرمت و ارزش او را حفظ کنم و اینقدر که نگران پدرم هستم ، نگران خودم نیستم

ملاک قبولی نقش

برایم ملاک اصلی قبولی نقش ، شخص کارگردان است و در مراحل بعدی فیلمنامه ، نقش و عوامل پروژه برایم مهم هستند

طبیعتا هر چقدر عوامل حرفه ای تر باشند خروجی کار نیز بهتر خواهد بود اما در کل تجربه و اسم کارگردان برای قبولی نقش بسیار برای من اهمیت دارد

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
7,869
26,764
مدال‌ها
8