پگاه در اولین تجربه مادرش بعنوان کارگردان در سال 1379 در فیلم زندان زنان در سه نقش متفاوت بازی کرد؛ این فیلم نیز موفق به گرفتن چندین جایزه شد.
سقوط و شکست مهره
در سال 1386 فیلم آتش سبز بدون حضور بازیگر بدلکار فیلمبرداری شد که در حین فیلمبرداری به علت سقوط از ارتفاع، پگاه آهنگرانی دچار شکستی مهرههای کمر شد و تا مدتها در بیمارستان بستری بود.
نه به تلوزیون!
پگاه آهنگرانی درباره عدم حضورش در تلوزیون گفته است: من در تلویزیون هیچ وقت کار نکردهام و کار هم نخواهم کرد چون به شدت کارهایی که در آن ارائه میشود ضعیف است. حتی اگر در تلویزیون ایران نه و در تلویزیون جهان هم باشد.
خانوم آهنگرانی بجز بازیگری، علاقمند مستند سازی است. او حتی موفق شده جایزه ویژه جشنواره فیلم کوتاه اصفهان برای کارگردانی مستند تماشاخانه بگیرید، بجز همه اینا، دست به قلم بوده و روزنامه نگاری نیز کرده است. همچنین او مدیر یک موسسه هنری فرهنگی میباشد.
من سعی میکنم فراموش نکنم
“من سعی میکنم فراموش نکنم” مستندی به کارگردانی و نویسندگی پگاه آهنگرانی است که به اعدامهای دهه شصت ایران میپردازد و جهان از دیدگاه یک
دختر هفت ساله با تعدادی عکس مخدوش شده و چند ویدئوی کهنه روایت میشود.
آهنگرانی فیلم دیگرش را مستندی درباره تاریخچه محلههای تهران عنوان کرد و به «ایسنا» گفت: این کار فعلاً در مرحله تحقیق است و بهصورت شخصی مشغول کار بر روی 16 محله از تهران هستم و به حمامها، امامزادهها و سایر ویژگیهای هر محله خواهم پرداخت.
مستند دهنمکیها
مستند «دهنمکیها» نیز درباره مسعود دهنمکی کارگردان فیلم اخراجیها و از رهبران سابق انصار حزبالله است و در برنامه آپارات شبکه فارسی بیبیسی پخش شد.
پگاه در 19 تیر 1390 در خانه اش بازداشت شد. مدتی شایعه شد که علت دستگیری او به دلیل شکایت مسعود ده نمکی از مستند ده نمکی ها به کارگردان خانوم آهنگرانی بود که تکذیب شد.
علت بازداشت و حکم دادگاه
در آبان 1392 منیژه حکمت مادر پگاه خبر از حکم 18 ماه حبس تغذیری وی در دادگاه بدوی داد و از طریق دادسرای امنیت تهران سه سال ممنوع الخروج شده است. اتهام وی شرکت در اعتراضات سال 88 بود، او همچنین عضو ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی در جریان انتخاب ریاست جمهوری بود.
بعد از واکنشها نسبت به بازداشت این بازیگر، محسنی اژهای در نشست خبری هفتگی بهعنوان سخنگوی قوه قضاییه در تاریخ 3 مرداد 1390 پس از گذشت 15 روز از بازداشت پگاه آهنگرانی، خبر از آزادی قریبالوقوع او را داد. وی همچنین مطرح نمود که پگاه آهنگرانی به درخواست یک نهاد امنیتی بازداشت شدهاست.
پس از اعلام خبر آزادی پگاه آهنگرانی جمعی از هنرمندان نظیر حبیب رضایی، رخشان بنیاعتماد، رسول صدر عاملی، جعفر پناهی، پرویز پرستویی، مهناز افشار، کامبوزیا پرتوی و منیژه حکمت در مقابل زندان اوین حاضر شده و تا نیمه شب 3 مرداد 1390 در انتظار آزادی او بودند، اما پس از ساعتها انتظار به آنها اعلام شد که آزادی پگاه آهنگرانی منتفی است. پگاه آهنگرانی به همراه مهناز محمدی مستندساز، در تاریخ 5 مرداد 1390 پس از 17 روز حبس انفرادی در زندان اوین با سپردن وثیقه 100 میلیون تومانی آزاد شد. همچنین مأموران با ممنوعکردن حضور خانواده پگاه آهنگرانی در برابر زندان، خودشان او را به خانه آوردند و به پگاه آهنگرانی و خانواده او اجازه مصاحبه با رسانهها را ندادند.